Plivanje, Sarajevo?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zatamnjena stakla

#1 Plivanje, Sarajevo?

Post by Zatamnjena stakla »

Da l' iko ide na plivanje?
Je l' trenira ili rekreativno?

Znam da ima na Otoci i klub, zainteresovan sam :D
Ricken

#2 Re: Plivanje, Sarajevo?

Post by Ricken »

Zadnje 4 godine idem u prosjeku 4 - 5 puta sedmično, čisto rekreativno. Do prošle godine sam bio redovan na Olimpisjom bazenu, ali su gužve, djeca klubovi, pa rađe sad idem u Hollywood neki kasniji termin. Što se tiče klubova imaš ih milion, ali što sam primjetio izuzev u PK Bosni ostali vrlo loše rade. Djeci teško usađuju i osnovne tehničke elemente. u Hollywood u sam primjetio i nekoliko individualnih trenera, tipa jedan ili dva plivača, i rade odlično.

Progooglaj klubove i kontakte, sad ih u Sa ima jako puno, ali bihprije rekao da su 95% njih samo škole plivanja.
Zatamnjena stakla

#3 Re: Plivanje, Sarajevo?

Post by Zatamnjena stakla »

Dobro, hvala ti.
Imaš PP :D
iceman ze

#4 Re: Plivanje, Sarajevo?

Post by iceman ze »

Rekreativno na Otoci, zadnji termin kada nema dosta plivaca. :-)
neki

#5 Re: Plivanje, Sarajevo?

Post by neki »

Ricken wrote:Zadnje 4 godine idem u prosjeku 4 - 5 puta sedmično, čisto rekreativno. Do prošle godine sam bio redovan na Olimpisjom bazenu, ali su gužve, djeca klubovi, pa rađe sad idem u Hollywood neki kasniji termin. Što se tiče klubova imaš ih milion, ali što sam primjetio izuzev u PK Bosni ostali vrlo loše rade. Djeci teško usađuju i osnovne tehničke elemente. u Hollywood u sam primjetio i nekoliko individualnih trenera, tipa jedan ili dva plivača, i rade odlično.

Progooglaj klubove i kontakte, sad ih u Sa ima jako puno, ali bihprije rekao da su 95% njih samo škole plivanja.
Taj u Hollywood-u koje su cijene termina? koliko otprilike bude ljudi u bazenu recimo iza 19h radnim danom?
Ricken

#6 Re: Plivanje, Sarajevo?

Post by Ricken »

Cijena za dva sata je 7 KM , ali ako postaneš redovan naplačuju ti 5 KM. Broj ljudi u bazenu zavisi kako kada, ali otprilike iza 8 se može lijepo plivati bez klubova i djece.
Post Reply