Plisek novi selektor BiH?!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
volcano
#1 Plisek novi selektor BiH?!
http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=8546
ne bi to bilo toliko lose, mislim ne moze nam gore biti nego sto jeste
ne bi to bilo toliko lose, mislim ne moze nam gore biti nego sto jeste
- max_power
Gore tesko da moze biti, ali pitanje je moze li biti bolje sa ovim neiskusnim trenerom. Kad sastavi sve klubove koje je trenirao, izadje da je radio kao trener negdje oko godinu i po...
Ako vec hoce Pliseka, bolje bi bilo da ga postave prvo za trenera mlade reprezentacije.
Nisam znao da je i Bajevic u sukobu sa Pasalicem. Znaci on bi dosao da nije Ahmeta.
Treba otjerati tog Pasalica vise, vrijeme je...
Ako vec hoce Pliseka, bolje bi bilo da ga postave prvo za trenera mlade reprezentacije.
Nisam znao da je i Bajevic u sukobu sa Pasalicem. Znaci on bi dosao da nije Ahmeta.
Treba otjerati tog Pasalica vise, vrijeme je...
- max_power
Stanite malo na loptu. Po cemu zakljucujete da Plisek ima vise znanja od Sliskovica? Koje to rezultate ima? Znam da Sliskovic nije veliki takticar ali ima nekoliko pobjeda protiv vrhunskih evropskih reprezentacija u CV-u, dva put nas je zamalo odveo na prvenstvo...
Sta ima Plisek?
Bio u Zelji 6 mjeseci, te nakratko u nekim nizerazrednih ceskim klubovima. Ni u jednom od tih klubova nije napravio bogzna sta. Koja bi ozbiljna reprezentacija dovela takvog trenera za selektora?
Ako ce dovoditi stranca onda to mora biti neko ko je napravio karijeru kao trener, ako ce dovoditi neke neiskusne da se uce na reprezentaciji onda nam ne trebaju stranci, imamo mi ih i mi.
Sta ima Plisek?
Bio u Zelji 6 mjeseci, te nakratko u nekim nizerazrednih ceskim klubovima. Ni u jednom od tih klubova nije napravio bogzna sta. Koja bi ozbiljna reprezentacija dovela takvog trenera za selektora?
Ako ce dovoditi stranca onda to mora biti neko ko je napravio karijeru kao trener, ako ce dovoditi neke neiskusne da se uce na reprezentaciji onda nam ne trebaju stranci, imamo mi ih i mi.
- uvjek dobar gost
Još samo jedno u nizu kupovanje vremena za mafiju u vrhu saveza, kao što neko već reče mlada repka OK, ali A tim niđe veze...
Ima li fakat javnosti u BiH i ima li ista ta javnost i razne interesne grupe u njoj snage i moći da zatraži ostavke dinosaurusa u savezu jer sve se fol mijenja a samo oni ostaju. Da su bar to likovi kao Semir Tuce il meho Kodro pa haj... nego politički i vjerski podobni likovi koji razvaljuju savez i ruše ugled BH fudbala, pa zbog njih i njima sličnih neki igrači se ne mogu poistovjetiti sa BiH ne mogu se vidjeti u timu, razni stručnjaci koji bi i htjeli prihvatiti se ozbiljnog posla u savezu to neće...
Do kad će mrtva BH javnost biti samo puki posmatrač... propadanja i sunovrata svega i svačega... pa i fudbala- nogometa između ostalog...
Savez je paradigma zemlje i uređenja političkog...krenimo od saveza sa obračunom i pokažimo da smo sazrili kao ljudi, pojedinci, kao dtuštvo....
istjerajmo bandu i nedajmo im više pardona....
Počnimo stvari zvati pravim imenima,......

Ima li fakat javnosti u BiH i ima li ista ta javnost i razne interesne grupe u njoj snage i moći da zatraži ostavke dinosaurusa u savezu jer sve se fol mijenja a samo oni ostaju. Da su bar to likovi kao Semir Tuce il meho Kodro pa haj... nego politički i vjerski podobni likovi koji razvaljuju savez i ruše ugled BH fudbala, pa zbog njih i njima sličnih neki igrači se ne mogu poistovjetiti sa BiH ne mogu se vidjeti u timu, razni stručnjaci koji bi i htjeli prihvatiti se ozbiljnog posla u savezu to neće...
Do kad će mrtva BH javnost biti samo puki posmatrač... propadanja i sunovrata svega i svačega... pa i fudbala- nogometa između ostalog...
Savez je paradigma zemlje i uređenja političkog...krenimo od saveza sa obračunom i pokažimo da smo sazrili kao ljudi, pojedinci, kao dtuštvo....
istjerajmo bandu i nedajmo im više pardona....
Počnimo stvari zvati pravim imenima,......
-
Edoxxx
Nama Alex ferguson ne bi pomogo sa Usanovice, Pasalicem i kompanijom na vrhu saveza ... Treba se ugledati na zapadne susjede pa oko reprezentacije okupiti bivse reprezantatvice Kodru, Barbareza, Hibica, Konjica ... Al dzaba kad starohane nema ko da smijeni ... Zato nek veliko trenersko ime ne bi pomoglo nasoj reprezentaciji ...
-
LSD
Hah...vidi sad novih momenata kod testamenta....znas li nesretnice ko je bio na klupi Zelje kad je se desio litex,onaj isti litex kojeg svaki pitar sa ponosom pominje...znas li??Da ima više znanja ali FUDBALSKOG.Kad mu pašalić i ostali počnu uvaljivati "provjerene" igrače da bi ih prodali lik će se ispaliti i šta onda??
-
Borej
kupovanje vremena.....ok je dovesti stranca za trenera kad iscrpis domace kapacitete, a koliko ja znam mi nismo iscrpili ni 10%.....kakav plisek, pa bazdarevic je isti godina sa puno vecim trenerskim iskustvom i zeli pomoci ali dok ne ode bagra iz saveza samo cemo se vrtit u krug, jos samo fali da se ovo mjesto ponudi onom kvazistrucanjku tulicu ili alisaphicu......gdje hrvatska a gdje smo mi......
-
Crvena Tifoza
Daleko su, daleko ispred nas.Borej wrote:kupovanje vremena.....ok je dovesti stranca za trenera kad iscrpis domace kapacitete, a koliko ja znam mi nismo iscrpili ni 10%.....kakav plisek, pa bazdarevic je isti godina sa puno vecim trenerskim iskustvom i zeli pomoci ali dok ne ode bagra iz saveza samo cemo se vrtit u krug, jos samo fali da se ovo mjesto ponudi onom kvazistrucanjku tulicu ili alisaphicu......gdje hrvatska a gdje smo mi......
Krivi smo mi što šutimo!
- Topla voda
ako plisek bude selektor igrace njegovi igraci
vrsajevic ,merzic, dzeko,mahmutovic
dakle on ima konkretan interes da bude selektor jer je suvlasnik u menadjerskoj agenciji.
ako postane selektor,eto jos igraca zeljnih "nastupa za repku" u njegovu agenciju
vrsajevic ,merzic, dzeko,mahmutovic
dakle on ima konkretan interes da bude selektor jer je suvlasnik u menadjerskoj agenciji.
ako postane selektor,eto jos igraca zeljnih "nastupa za repku" u njegovu agenciju
-
Rottweiler
Ma nista od Murinja, 100% provjereno Laicak preuzima palicu od Pasalica i za novog selektora ce da imenuje Dodika jer covjek ima iskustva u timskom radu (svi u timu ga slusaju
), a njegov prvi saradnik i trener reprezentacije ce da bude Silajdzic u predsjednistvo ce da udju Tihic kao jedan vrlo podan sluga dosta podaniji od danasnjeg Sulje Colakovica, iz hrvatskog naroda bi se tu trebao naci Lijanovic to ce da mu dodje kao utjesno mjesto jer nije kupio dovoljno glasova za hrvatski parlament, a iz srpskog naroda mjesto u predsjednistvu ce da zauzme Nikola Spiric jer mu je dopizdilo da vodi vijece ministara koje ga ionako nejebe ni 5%. Na mjesto generalnog sekretara ce da dodje gosp.Lagumdzija jer ta funkcija u nekom smislu predstavlaj opoziciju koja nista nezna i samo radi svoj poso.
- Neelix
zato sto ne zelim da SELJAČINA koja u tv emisiju dodje u potkosulji i bermudama i kopa krvnicki nos predstavlja BiH ni u kojem smislu!boki071 wrote:zašto?Neelix wrote:kakav bolan amar osim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko je po tebi od rata bolji izašao iz BiH?
i ko ima boljeg mentora od Amara Osima?
-
LSD
Hajd ne pretjeruj sad...znamo da pitari ne vole Amara iz dobro poznatih razloga (nabijao vam je komplexe godinama) ali da je rovio nos i dolazio u potkosulji pred kamere-to je vec preseravanjezato sto ne zelim da SELJAČINA koja u tv emisiju dodje u potkosulji i bermudama i kopa krvnicki nos predstavlja BiH ni u kojem smislu!