PLIKOVI ILI NEKE GUTICE NA ZADNJEM DIJELU JEZIKA??

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Reggy

#1 PLIKOVI ILI NEKE GUTICE NA ZADNJEM DIJELU JEZIKA??

Post by Reggy »

Zdravo svima,
Neznam jeli iko ikad imo slicnih problema posto se kod mene trenutno pojavio ovaj u gore nevadenoj temi. Ja i dalje mislim da sam mozda nesto uzeo prljavim rukama ili napio se iz prljave flase ili nesto posto mi se i malo usta sada inficirala ko ono malo samo i imam jednu aftu na lijevom obrazu unutra. Volio bi ako je neko imao nesto slicno da mi samo kaze sta bi to moglo da bude i jel opasno sta.
Hvala svima,
slavkoimamodilera

#2 Re: PLIKOVI ILI NEKE GUTICE NA ZADNJEM DIJELU JEZIKA??

Post by slavkoimamodilera »

Jel smjdi ko zvjejska nastamba? Jesi pjobo kahvenom kasikom to skinut? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sorry, zicer je bio, nisam mogao odolit :D
x0z0y0

#3 Re: PLIKOVI ILI NEKE GUTICE NA ZADNJEM DIJELU JEZIKA??

Post by x0z0y0 »

slavkoimamodilera wrote:Jel smjdi ko zvjejska nastamba? Jesi pjobo kahvenom kasikom to skinut? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sad krenula hahahhahaha

Reggy

#4 Re: PLIKOVI ILI NEKE GUTICE NA ZADNJEM DIJELU JEZIKA??

Post by Reggy »

slavkoimamodilera wrote:Jel smjdi ko zvjejska nastamba? Jesi pjobo kahvenom kasikom to skinut? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma u redu je nije problem :lol: nisam se ja nado nicemu drugom nakon ovakvog pisanja. Da vam kazem da ovo nisam ja napiso ne bi mi vjerovali, ali imam jedan savjet za sve, zakljucavajte kompjuter ili se odlogujte ako imate budale oko sebe kad odete na minut negdje, na zalost jedna budala stvarno ima ovaj problem i sjedi upravo sa mnom u kancelariji nado je se nekoj pomoci haman al nema njemu pomoci be Dr. Brigica :-) iz Tuzle..............na ovu temu nemorate odgovarati jer je ja sigurno necu otvarati a ko sto gledam nece ni on posle ovoga :lol: :lol: :lol: :lol: :-)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#5 Re: PLIKOVI ILI NEKE GUTICE NA ZADNJEM DIJELU JEZIKA??

Post by Pera Trta »

Provjeravaj češće jezik. Ako ti "plikovi" stoje a ne stvaraju tegobe, vrlo je vjerovatno da su to tzv. papile, dakle normalni izraštaji na jeziku na kojima se nalaze receptori čula okusa.
Post Reply