Ime mu je Suvad Veletanlić, i mene uvijek razveseli sa svojim plesom, koji je vazda isti bez obzira da li ide Toma ili neki tehno sa kasetofona, i uvijek mu rado nešto ubacim u kačket. I po ovim minusima i pljuskovima uredno kratkih rukava ga zadaje ispred Ekonomije.
http://www.banjalukalive.com/banja-luka ... znike.htmlNisam se nikad hvalio da dobro plešem, jer je ono samo primjer najviše do 5% od 100%. kad plešem, kao da je instruktor plesa sa mnom i kaže mi: nevalja, nije u potpunosti sa 100% namjerom i kako trebe da bude. u 90% nastupa sam na zor plesao, muka imam i sa policijom, koja me od novembra 2007 g. tjera i u julu me kaznila, ali ja se i dalje suočavam sa njima. muke, zamorenost, tuga, nemoć itd. ovaj smjer plesanja nema ni u americi.
možete li zamisliti: zašto želim multinacionalnu grupu?
obišao sam pola Jadrana u mjesec dana, išao sam pješke i štopirao. nije bilo lako, ali sam otom potom htjeo stići do pule. od 12. 07. od ploča sam krenuo, u vreći za spavanje po parkovima spavao, straha je bilo, ali druge nisam imao, pa mi je bilo svejedno hoće li mi se šta desiti. otišao sam nespreman, bez muzike. plesao sam na radio stanice. Nastupao sam u Splitu i na Braču, Vodice, Šibenik, Zadar, Posedarje, Starigrad-paklenice. Do Vodica sam u vodenim tenama sa onim velikim ruksakom i vrećom prešao najmanje 60 kilometara, ni sunce mi nije smetalo, samo su mi ramena žarila itd. u vodicama mi je ruksak dobio noge i stvari sa njim. upoznao sam katarinu i ivana "ITI" grupa iz zagreba, nudili su mi da ih pratim, ali ja sam se svog nauma držao.
do starigada- paklenice sam uspio stići, i kad sam krenou stopirajući dalje, intervenisala me državna policija zagrebačka, imao sam samo 4 kune sa sobom. bila je nedjelja 10.08. patrolame u oborovac u stanicu odvela, gdje sam malo plesao i od policajca 10 kuna dobio, čekajući načelnicu policije, otišao sam cigare uzeti. plesao sam i načelnici. dala mi je 4 dana roka da napustim hrvatsku i tri mjeseca zabrane ulaska.
to je malo o mom putovanju.
Djevojke, vjerujete li vi u nešto što još ne postoji, da se može u stvarnost pretvoriti? ako imate pitanja pitajte, stojim vam na punoj usluzi. HVALA vam
Još uvijek traži svoju životnu saputnicu, pa dame, bujrum...