Ples oko šipke u Sarajevu
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#26 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Stigle stiptizete u Sarajevo bi bio bolji nslov

- DennyBoy
#27 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
A tek je pitanje vremena kad ce ovo mjesto osvanuti u crnoj hronici sa genlmenima kockaste glave i njihovim gentlmenskim "raspravama".Logovan wrote:Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo otvoriti.![]()
- Logovan
#28 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Biće to odmah nakon par dana od otvorenja.DennyBoy wrote:A tek je pitanje vremena kad ce ovo mjesto osvanuti u crnoj hronici sa genlmenima kockaste glave i njihovim gentlmenskim "raspravama".
-
mirzet87sa
#29 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Samo da vas obavijestim da je moj uvazeni kolega respo vlasnik ovog kluba ili kako vec hocete. Naime, opste poznato je da je respo iskazao veliku zelju, jos kao mali, da bude jedan od vlasnika. Sjetimo se samo do prije par godina njegovog prvog striptiza na tramvajskoj sipci, mnogi su mu vec tad prognozirali propast ali on od svojih snova odustao nije. Uposlenice ovog bara su djevojke s kojima je respo izasao na kafu, dao im je ponudu koja se ne odbija. Pozelimo mu, kao forumski prijatelji, svu srecu ovog svijeta i da nas prikaze u sto boljem izdanju. Svi forumasi, prijatelji i dusmani, su pozvani veceras da prisustvuju nezaboravnom dogadjaju. Ulaz besplatan.
Ps. Sifra 'respo trafika'
Ps. Sifra 'respo trafika'
-
mali_balon
#30 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Info iz druge ruke, nema sise, nema guzova, nema fatanja, nema plesa u krilu, nema metanja novcanaica za gace itd itd, samo ples na sipki i to nist amanzaman specijalno, et.... ja nisam bio ovo je info od lika koji je bio sinoc
- Logovan
#31 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Puno si raje razočarao sa svojim infom iz druge ruke.
-
Alkos
- Troll_Happens
#33 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Znaci nista od toga. Znaci Ipak cevljanovici ostaju br 1 event of the year! Tamo je sve dozvoljeno. Ko ce cekat iducu godmali_balon wrote:Info iz druge ruke, nema sise, nema guzova, nema fatanja, nema plesa u krilu, nema metanja novcanaica za gace itd itd, samo ples na sipki i to nist amanzaman specijalno, et.... ja nisam bio ovo je info od lika koji je bio sinoc
- mayab
-
mali_balon
#35 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Logovan wrote:Puno si raje razočarao sa svojim infom iz druge ruke.
-
mali_balon
#36 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Mos je klepit masnom rukom, od janjetine, po gujci i gledas kako se talasaTroll_Happens wrote:Znaci nista od toga. Znaci Ipak cevljanovici ostaju br 1 event of the year! Tamo je sve dozvoljeno. Ko ce cekat iducu godmali_balon wrote:Info iz druge ruke, nema sise, nema guzova, nema fatanja, nema plesa u krilu, nema metanja novcanaica za gace itd itd, samo ples na sipki i to nist amanzaman specijalno, et.... ja nisam bio ovo je info od lika koji je bio sinoc
- DaffyDuck
#37 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Il drug nije smio pric da metne lovumali_balon wrote:Info iz druge ruke, nema sise, nema guzova, nema fatanja, nema plesa u krilu, nema metanja novcanaica za gace itd itd, samo ples na sipki i to nist amanzaman specijalno, et.... ja nisam bio ovo je info od lika koji je bio sinoc
- DennyBoy
#38 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Znaci batru.
Mozda ce "zesce" bit za novu...mozda ce se dat dirat makar po nogama
Mozda ce "zesce" bit za novu...mozda ce se dat dirat makar po nogama
- avetinja
#39 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Imam ja u svojoj kući šipku. Pravu glatku, fino očuvanu, pa ako te zanima možeš doći da vježbaš. Neću ti ništa naplatiti.Violet Love wrote:Postoji li u Sarajevu neka škola plesa oko šipke?
I nemojte molim vas sada zasuti kojekakvim komentarima, trebam ovu informaciju. Hvala
- DennyBoy
#40 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Sta ako je musko? Da se ne zajebes....avetinja wrote:Imam ja u svojoj kući šipku. Pravu glatku, fino očuvanu, pa ako te zanima možeš doći da vježbaš. Neću ti ništa naplatiti.Violet Love wrote:Postoji li u Sarajevu neka škola plesa oko šipke?
I nemojte molim vas sada zasuti kojekakvim komentarima, trebam ovu informaciju. Hvala
- avetinja
#41 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Onda ću mu naplatiti. Moram i ja od nečeg hljeba da jedem.DennyBoy wrote:Sta ako je musko? Da se ne zajebes....avetinja wrote:Imam ja u svojoj kući šipku. Pravu glatku, fino očuvanu, pa ako te zanima možeš doći da vježbaš. Neću ti ništa naplatiti.Violet Love wrote:Postoji li u Sarajevu neka škola plesa oko šipke?
- DennyBoy
#42 Re: Ples oko šipke u Sarajevu
Onda ću mu naplatiti. Moram i ja od nečeg hljeba da jedem.