Please help!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
merimaaaaa
#1 Please help!!
Upoznala sam momka nedavno..sve je super bilo, znala sam da mu se svidjam..ali nikada me jos nije pozvao da izadjem.. Ja sam bila nestrpljiva, non stop slala poruke..i na kraju mi je rekao da sada zaista se ne zeli ni u sta uvlaciti..Sta mislite da li sam ja kriva sa konstantnim insistiranjem
-
merimaaaaa
#2 Re: Please help!!
Pa mislim da jesam..covjek se prepao! Mozda je jedino rjesenje da ohladim i da se uopste vise ne javljam.
- Allenass
#3 Re: Please help!!
Ma prep'o se čojk,kako nije. I ja bih 
-
*mima*
#4 Re: Please help!!
merimaaaaa wrote:Upoznala sam momka nedavno..sve je super bilo, znala sam da mu se svidjam..ali nikada me jos nije pozvao da izadjem.. Ja sam bila nestrpljiva, non stop slala poruke..i na kraju mi je rekao da sada zaista se ne zeli ni u sta uvlaciti..Sta mislite da li sam ja kriva sa konstantnim insistiranjem
A sta je bilo super ako nikad niste izasli?
- Sir Jack Daniels
#5 Re: Please help!!
Nisam se ja nista prepao
Ha ha ha
salim se . A moje misljenje je , posto slijedi sedmica lige prvaka, covjek ne zeli obaveze za vrijeme tog blazenog praznika 
-
merimaaaaa
#6 Re: Please help!!
Nismo nikada izasli ali smo se druzili, 2 puta sedmicno..vise radi posla..ugodno sa korisnim.Ali jesam bila nasrtljiva, pa ne znam da li sam mu toliko ohladila da se vise nikada nece javiti.. 
-
*mima*
#7 Re: Please help!!
merimaaaaa wrote:Nismo nikada izasli ali smo se druzili, 2 puta sedmicno..vise radi posla..ugodno sa korisnim.Ali jesam bila nasrtljiva, pa ne znam da li sam mu toliko ohladila da se vise nikada nece javiti..
Ama kako ste se druzili ako niste nikad izasli?
- Sir Jack Daniels
#8 Re: Please help!!
A poslovni drugar
Pa cekaj prvi majka mu stara, nije jos plata bila, mozda nece covjek da se istripuje pred tobom 
-
merimaaaaa
#9 Re: Please help!!
Pa druzili se..nismo u grad izlazili ali tu na radnom mjestu..jer je i on poslovno dolazio kod mene*mima* wrote:merimaaaaa wrote:Nismo nikada izasli ali smo se druzili, 2 puta sedmicno..vise radi posla..ugodno sa korisnim.Ali jesam bila nasrtljiva, pa ne znam da li sam mu toliko ohladila da se vise nikada nece javiti..
Ama kako ste se druzili ako niste nikad izasli?
-
Mr. Brightside
#10 Re: Please help!!
radno mjesto, imali ste likovnu sekciju ili ste zajedno u horu 
-
merimaaaaa
#11 Re: Please help!!
Pa molim vas nemojte se zezati..ja dosla ovdje sa nadom da cu dobiti neka misljenja..nesto sto ce mi dati nadu..zar niste nikada bili zaljubljeni
- Sir Jack Daniels
#12 Re: Please help!!
Pa i ovo su misljenja, dosta konstruktivna
a bez zaj****je, njega ili ne zanimas, il je stidan do te mjere da ga tjeras brzinom odvijanja stvari, il jednostavno covjek misli da mu neces dati da dise u vezi
-
*mima*
#13 Re: Please help!!
merimaaaaa wrote:Pa molim vas nemojte se zezati..ja dosla ovdje sa nadom da cu dobiti neka misljenja..nesto sto ce mi dati nadu..zar niste nikada bili zaljubljeni
ne napadaj poslovne klijente
-
Tirkiz
#14 Re: Please help!!
dosla si na pravo mjesto...jesil ga kad sanjala --- mislim tog momkamerimaaaaa wrote:Pa molim vas nemojte se zezati..ja dosla ovdje sa nadom da cu dobiti neka misljenja..nesto sto ce mi dati nadu..zar niste nikada bili zaljubljeni
- mist
- sladak_ko_med
#16 Re: Please help!!
ima neku drugu, ili je u najgorem slucaju nesiguran u sebemerimaaaaa wrote:Upoznala sam momka nedavno..sve je super bilo, znala sam da mu se svidjam..ali nikada me jos nije pozvao da izadjem.. Ja sam bila nestrpljiva, non stop slala poruke..i na kraju mi je rekao da sada zaista se ne zeli ni u sta uvlaciti..Sta mislite da li sam ja kriva sa konstantnim insistiranjem