"Please contact the Board Administrator for more information."

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Us and them

#1 "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Us and them »

Kad god sam bio banovan i pokušao se ulogirati pisalo bi mi da sam, je li, banovan i kao što se vidi iz naslova da kontaktiram "Board Administrator" za više informacija.

To sam i pokušavao uraditi više puta, tražio više informacija zbog čega sam tačno banovan, ali nikad odgovora.

Da li ovo uopće djeluje?
Sanjarko

#2 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Sanjarko »

Ne vjerujem. Pokusavao sam ja oko profila. U maniji napravio par, zaboravio sifre itd. sada a tada nisu se htjeli aktivirat.
dezurni_ucenik

#3 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by dezurni_ucenik »

Ne djeluje, mozes samo jos belaja sebi navuci dodatno.
karanana

#4 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by karanana »

Ta poruka je vjerovatno genericka i dodje kao takva sa samim teplatom foruma. Ali ima u pravilima firuma da moderatori nisu duzni ili cak pise da nece odgovarati na poruke niti objasnjavati razlog banovanja.
Sanjarko

#5 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Sanjarko »

Ma dobro i fercera ikako. Ja mislio digli ruke od foruma.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#6 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Bobi »

Ništa se vi ne sikirajte :D, pratimo mi sve 8) .
dječak sa šibicama

#7 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by dječak sa šibicama »

Mozda procitaju, ali niko ne odgovara.

Nema ufuranijih administratora nego klixovih :D
TheMule

#8 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by TheMule »

Us and them wrote:Kad god sam bio banovan i pokušao se ulogirati pisalo bi mi da sam, je li, banovan i kao što se vidi iz naslova da kontaktiram "Board Administrator" za više informacija.

To sam i pokušavao uraditi više puta, tražio više informacija zbog čega sam tačno banovan, ali nikad odgovora.

Da li ovo uopće djeluje?
Ne moras ih zvati, evo ja cu ti reci:

Tvoj racun "SkyLimit" je banovan zbog mrznje prema Sarajevu i braniocima Sarajeva ako se ne varam. Previse si naporan u nekim stvarima. kad ti neko pokaze da nisi u pravu, ti to preskocis i ide prica isponova. Isto tako imas neke rodbinske veze sa Rasimom Delicem i trebali bi ti zabraniti da pises na tu temu.

Cini mi se da si imo jos jedan koji je brzo banovan radi istih razloga, ali se ne sjecam imena.
Us and them

#9 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Us and them »

TheMule wrote:

Tvoj racun "SkyLimit" je banovan zbog mrznje prema Sarajevu i braniocima Sarajeva ako se ne varam. Previse si naporan u nekim stvarima. kad ti neko pokaze da nisi u pravu, ti to preskocis i ide prica isponova. Isto tako imas neke rodbinske veze sa Rasimom Delicem i trebali bi ti zabraniti da pises na tu temu.

Cini mi se da si imo jos jedan koji je brzo banovan radi istih razloga, ali se ne sjecam imena.
Čuj banovan zbog "mržnje zbog Sarajevu i braniocima Sarajeva". Nemaš pojma na kojoj temi sam i zašto banovan. Čuj u rodbinskim vezama sa Rasimom Delićem.

Rekao bi ti što ide ali bojim se da bi u tom slučaju opet morao tražiti odgovore od "Board Administratora".
Njanjavi

#10 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol:
Cuj rodbina Rasimu delicu i treba mu zabranit pisanje na tu temu ahahahahaha!!!
Oj alahu jedan si kadar si, ne pamtim kad se vise ismijah nekoj gluposti ovdje :lol:
TheMule

#11 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by TheMule »

Us and them wrote:
TheMule wrote:

Čuj banovan zbog "mržnje zbog Sarajevu i braniocima Sarajeva". Nemaš pojma na kojoj temi sam i zašto banovan. Čuj u rodbinskim vezama sa Rasimom Delićem.

Rekao bi ti što ide ali bojim se da bi u tom slučaju opet morao tražiti odgovore od "Board Administratora".
Ako imas muda reci, sta si se prepo moderacije ko da su oni nesto specijalno. Cito sam ti sve postove, i mucki si probacivo da 1. korpus nije nista uradio, da je Sefer bio los, ovakav onakav, ni jedan komandant u Prvom nije bio dobar, i kritikovo si operacije oko Sarajeva itd itd. Ne mogu sad da ti listam, ali to se vidilo iz aviona ko je pratio tvoje postove. Kasnije si prizno da se i ne sjecas rata.

Svaka tebi cast za rad oko 2. korpusa, ali nisi bas objektivan.
TheMule

#12 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by TheMule »

Njanjavi wrote::lol: :lol: :lol:
Cuj rodbina Rasimu delicu i treba mu zabranit pisanje na tu temu ahahahahaha!!!
Oj alahu jedan si kadar si, ne pamtim kad se vise ismijah nekoj gluposti ovdje :lol:
Da li si ti cito njegove nebuloze kroz razne teme o Delicu? Treba mu zabraniti uopste da ga i spominje
Last edited by TheMule on 09/06/2017 20:26, edited 1 time in total.
Us and them

#13 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Us and them »

TheMule wrote: Ako imas muda reci, sta si se prepo moderacije ko da su oni nesto specijalno. Cito sam ti sve postove, i mucki si probacivo da 1. korpus nije nista uradio, da je Sefer bio los, ovakav onakav, ni jedan komandant u Prvom nije bio dobar, i kritikovo si operacije oko Sarajeva itd itd. Ne mogu sad da ti listam, ali to se vidilo iz aviona ko je pratio tvoje postove. Svaka tebi cast za rad oko 2. korpusa, ali nisi bas objektivan.
Nigdje veze. Banovan sam na temi koja nema veze sa "braniocima Sarajeva" koje izrazito poštujem, btw.
Njanjavi

#14 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Njanjavi »

Pa sefer i jest bio los, ne kontam sta je to sefer specijalno.
Sefer je sutio i mutio sa taldjijama u nasim redovima, taldjijama koji su omogucili rs, instalirali iz nasih redova, sutio dok je bio u talu, sutio kad se najvise trebalo pricat o muckama.
Pa kad ispade iz tala prolajo neke sitnice ali opet suti oko politickih ubistava za koja i sam zna da moze odgovarat po komandnoj odgovornosti ako nista.
Brate mili niko vama u prvom korpusu nije kriv sto su se guzonje i petokolonasi, udbasi u vrhu drzave u to vrjeme igrali monopola sa vasim glavama i teritorijama oko Sarajeva i cjele Bosne.
arzuhal

#15 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by arzuhal »

dezurni_ucenik wrote:Ne djeluje, mozes samo jos belaja sebi navuci dodatno.
:lol:
Maraschino

#16 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Maraschino »

Ma oni ufurali da forum ne bi funkcionisao bez njih.
Sve bi bilo isto samo bi malo strocali da chmoljo ne uleti a sve drugo, islo bi svojim tokom...i zato, dole silo bebeska, dole administratori, moderatori i svi oni koji nam uskracuju slobodu pisanja. :oops:
ExNihilo

#17 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by ExNihilo »

Padaj silo i nepravdo.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#18 Re: "Please contact the Board Administrator for more information."

Post by Chmoljo »

Us and them wrote:Kad god sam bio banovan i pokušao se ulogirati pisalo bi mi da sam, je li, banovan i kao što se vidi iz naslova da kontaktiram "Board Administrator" za više informacija.

Da li ovo uopće djeluje?
evo povratna od admina:

Banned user for reason “”
» Us and them

banovan si zbog glupiranja oko ubistva humanitaraca. očito nisi naučio lekciju.
Locked