mislim da je ovo veĆ prebolesno al ako je za ville na poljinama odanK Hajde de...42" je sad ko neka normala a 50" je za filmoljubce...
Moderator: Benq

Ja imam ovakvu, sve je kako treba biti, evo gdje mozes naci, a bilo ih je ranije u Genelecu, sve su otisle, vise ih nema..BaDa wrote:mozel savjet za neku plazmu ili led do jedno 800km? da je full hd i bar 40 incha ili i veca ako moze za te pare
Bivsi tehnomarket, sadasnji https://4connect.ba/dejan1471 wrote:Pozdrav, namjeravam da kupim ovu tv http://www.technomarket.hr/products/091 ... g-42la6130 međutim ne mogu da nađem tehnomarket u Bih pa ako može tko da stavi link od tehnomarketa bih ili nekog drugog web shopa
a ovo nije full hd?? :Srapptor wrote:Ja imam ovakvu, sve je kako treba biti, evo gdje mozes naci, a bilo ih je ranije u Genelecu, sve su otisle, vise ih nema..BaDa wrote:mozel savjet za neku plazmu ili led do jedno 800km? da je full hd i bar 40 incha ili i veca ako moze za te pare
http://rbcomputer.pik .ba/artikal/5523129/lg-42pm4700-smart-3d-plazma-tv-hd-600hz-42-inch/
Ovde procitaj detaljnije o artiklu
http://www.lg.com/us/tvs/lg-42PM4700-plasma-tv
Nemam nikakvih problema, radi odlicno,slika,zvuk,3D, SMART funkcije.Naknadno sam kupio Magic Motion daljinac za nju, sve ok,a nije skupa, mislim da bi moglo jos malo nize od cijene 980 KM sto je navedeno. Ja sam kupio od lika iz Sarajeva za 850, potpuno nova samo izvadjena da se proba, i prilicno dobar tv, a i lijep na oko, i mocno izgleda..
Nije to do plazme to je do LG-ija. Da si imao Panasonic drugu bi pjesmu pjevaoprototype wrote:Preporučujem LCD LED, plazmu sam imao (LG 42'') i rekao sam - nikad više! Osim super kontrasta i lijepe slike sa kablovske, savjetovao bih sve da izbjegavaju jer i novija generacija plazma televizora pati od "burn-in" problema, tako da mi je logo kanala "FOX Life" ostao 'urezan' u lijevi ugao televizora i nikad se nije potpuno povukao, pa sam je jeftino i prodao i uzeo 40" LED TV.
Čak i dok sam igrao neke igre, ako se recimo par minuta zadržim u meniju igre poslije primjetim neke burn-in linije i sl.
Toliko, pozz.
Da nisi kupila Samsung 32'' F4000 LED TV? Ja sam baš taj neki dan kupio i za 600 stoja sam prezadovoljan.zvrk wrote:ja skoro na next.ba kupila lcd 81 cm, za 600 KM, akcija neka bila
Moguće. Al' zato je sad SONY tu!drugtito2011 wrote:Nije to do plazme to je do LG-ija. Da si imao Panasonic drugu bi pjesmu pjevaoprototype wrote:Preporučujem LCD LED, plazmu sam imao (LG 42'') i rekao sam - nikad više! Osim super kontrasta i lijepe slike sa kablovske, savjetovao bih sve da izbjegavaju jer i novija generacija plazma televizora pati od "burn-in" problema, tako da mi je logo kanala "FOX Life" ostao 'urezan' u lijevi ugao televizora i nikad se nije potpuno povukao, pa sam je jeftino i prodao i uzeo 40" LED TV.
Čak i dok sam igrao neke igre, ako se recimo par minuta zadržim u meniju igre poslije primjetim neke burn-in linije i sl.
Toliko, pozz.
prototype wrote:Preporučujem LCD LED, plazmu sam imao (LG 42'') i rekao sam - nikad više! Osim super kontrasta i lijepe slike sa kablovske, savjetovao bih sve da izbjegavaju jer i novija generacija plazma televizora pati od "burn-in" problema, tako da mi je logo kanala "FOX Life" ostao 'urezan' u lijevi ugao televizora i nikad se nije potpuno povukao, pa sam je jeftino i prodao i uzeo 40" LED TV.
Toliko, pozz.
Istina, ja imam Panasonic 42G10E plazmu nepune 4 godine i nema burn in efekta a hd kanali (preko dm800hd) izgledaju odlično.Ništa ljepše od nogometa subotom i nedjeljom ma Sky sports UK HD, Sky Calcio Italia HD i sličnim kanalimadrugtito2011 wrote:Nije to do plazme to je do LG-ija. Da si imao Panasonic drugu bi pjesmu pjevaoprototype wrote:Preporučujem LCD LED, plazmu sam imao (LG 42'') i rekao sam - nikad više! Osim super kontrasta i lijepe slike sa kablovske, savjetovao bih sve da izbjegavaju jer i novija generacija plazma televizora pati od "burn-in" problema, tako da mi je logo kanala "FOX Life" ostao 'urezan' u lijevi ugao televizora i nikad se nije potpuno povukao, pa sam je jeftino i prodao i uzeo 40" LED TV.
Toliko, pozz.
Paa i Panasonic je cijenom pao.lamudan wrote:potpisujem,dok se lg plazma vrti oko 1000KM obicni model,panasonic nesto vise,iz nekog razloga ovaj samsung se vrti oko 800KM akcija ili sta vec,uglavnom gledao sam recenziju odlican tv,cak ne trosi ni struje kao dosadasnje plazme,za gledanje televizije strasno dobar tvsamoTEgledam wrote:Samsung PS43F4500 832 KM, mislim da je više nego pristojna cijena!
Ma u kvalitet slike neću ulazit pustiš hd film uživancija,Chuckie wrote:Panasonic plazma nove generacije pati, ako se moze nazvati pati, od quick onset image retentiona, ali o burn in-u nema govora. I ja sam pizdio na pocetku koristenja mog ST50 kada sam na onom bijelom slajdu vidio duha od loga kanala (Eurosport HD, jedan od najgorih) nakon gledanja 3h tenisa nekakvog. Sto je naravno izcezlo brzo. Sada nakon par hiljada h rada, uopste ne obracam paznju na to. A ko god od poznanika koji imaju LCD-e dođe da pogleda HD fudbal ili tenis isplazi jezik do poda kakav kvalitet slike i kako realne boje proizvodi ova plazma.
Sent from my iPhone using Tapatalk pro
kad Vi ovakvih ''problema'' nemate na lcd-ubasicm wrote:Izgleda da ko nema st-50 nema sta pisati na ovoj temi
Zato sto taj HD na kablovskoj nije vidio HD-alamudan wrote:Nikad nismo nista razradjivali ni pazili,nikad se nista nije ucrtalo,lg plazma placena 1000km znaci obicna,nije full hd,a lcd nam je fullhd,100hz,2ms,gledamo kablovsku digitalnu ima 15 ak hd programa i divimo se slici na obicnoj plazmi,jednostavno bolja slika,to je moje iskustvo