Igrao sam Assetto Corsu na PS4. Naravno controller ne može parirati volanu ali kad se postave postavke ono kako kome štima (sensitivity, deadzone) onda je gušt igrati i bez volana.
A kada je u pitanju DiRT, mogu definitivno preporučiti DiRT Rally 2.0. Mnogo više vozila u odnosu na DR1, nove lokacije (stare iz keca su DLC), a fizika je unaprijeđena mnogo više i bolje.
ustimao sam ove carolije, sada je koliko toliko moguce igrati
Vidi i to izbacuju, mogao bih to nabaviti ali nadam se da ga nece usrati previse nego unaprijeditu verziju sa super nintenda
Ima i Nekketsu collection na japanskom storu ali mi se ne placa za to 50$
Mozda je sad dijete
Ja se sjecam da je na terminatoru bila igra iako je bilo na japanskom sve sam znao napamet
Nisam dijete, pratio sam svasta nesto tokom 90-tih pa nadalje ali ove se ne sjecam. Sjecam se kroz maglu nekog animea s fudbalom ali cini mi se da nije to to jer tamo nije bilo ovih tigrova kad šuta
Goal 3 se zvala na terminatoru. Bila jedinstvena i po tome što su dva igrača mogli u istom timu igrati svjetsko prvenstvo. Doduše jedan ko golman i igralo se 6 na 6 čini mi se.
Goal 3 se zvala na terminatoru. Bila jedinstvena i po tome što su dva igrača mogli u istom timu igrati svjetsko prvenstvo. Doduše jedan ko golman i igralo se 6 na 6 čini mi se.
Zbog Goal 3 me je ugrizao ker od komšije
Dobio disketu od nekog u školi, nakon škole naravno trčao kući da idem igrati. Prije kuće već promjenio stranu ulice, da što prije stignem - komšijin ker to naravno smatrao provokacijom i povredom privatnosti, istrčao na cestu i ugrizao me za nogu dok sam bježao.
Svi igrači isti u bocu, samo drugačiji dresovi. I ponovo se ništa lakše ufuraš da igraš sa Italijom npr. Gdje bi nam bio kraj da smo danas pored ovakve grafike uspjeli zadržali i dječiju maštu
Kad te mater pošalje u trgovinu mogao si komotno ići bez negodovanja - taman kad se vratiš oni su uspjeli iznijeti loptu do protivničkog gola (nakon što su na terenu prešli 7 mora, gora i planina, podrazumijeva se.)
Kad te mater pošalje u trgovinu mogao si komotno ići bez negodovanja - taman kad se vratiš oni su uspjeli iznijeti loptu do protivničkog gola (nakon što su na terenu prešli 7 mora, gora i planina, podrazumijeva se.)
ja prosle godine po ormaru nesto kopam, nadjem neku svesku gdje sam sifre zapisivao za igru
Ja sam imo na android boxu spojen djojstik od ps4 i imao Goal 3, Ninja Turtles 3, Tecmo SuperBowl i kada me iznervira Fifa upalim nesto od ovog
A zelja mi je bila kupiti terminator ali nema onaj "orginalni"
Tvorci igre The Last of Us traže nekoga tko se razumije u PC hardver
Zoran Žalac prije 1 dan • 76 komentara
Šaptači industrije videoigara tvrde kako Sony planira lansirati neke PlayStation ekskluzive na PC platformu. Za sada se šuška da bi to bile dvije PS4 igre: Horizon Zero Dawn te Dreams. Međutim, pojavila se minimalna naznaka da bi u smjeru PC platforme mogle krenuti igre iz ekipe Naughty Doga.
Naime, na službenim stranicama tog tima objavljen je natječaj za programera od kojega se traži više stvari, među kojima i iskustvo u radu s DirectX 12 i Vulkan API-jem te poznavanje arhitektura grafičkih rješenja iz AMD-a i Nvidije. Na prvu to samo po sebi nije čudno, ali iskustvo rada s DirectX 12 i Nvidia CUDA arhitekturom nije nešto što bi u pravilu koristilo programeru za The Last of Us Part II… osim ako igra dolazi na PC. https://www.hcl.hr/vijest/tvorci-igre-t ... er-150398/
Tvorci igre The Last of Us traže nekoga tko se razumije u PC hardver
Zoran Žalac prije 1 dan • 76 komentara
Šaptači industrije videoigara tvrde kako Sony planira lansirati neke PlayStation ekskluzive na PC platformu. Za sada se šuška da bi to bile dvije PS4 igre: Horizon Zero Dawn te Dreams. Međutim, pojavila se minimalna naznaka da bi u smjeru PC platforme mogle krenuti igre iz ekipe Naughty Doga.
Naime, na službenim stranicama tog tima objavljen je natječaj za programera od kojega se traži više stvari, među kojima i iskustvo u radu s DirectX 12 i Vulkan API-jem te poznavanje arhitektura grafičkih rješenja iz AMD-a i Nvidije. Na prvu to samo po sebi nije čudno, ali iskustvo rada s DirectX 12 i Nvidia CUDA arhitekturom nije nešto što bi u pravilu koristilo programeru za The Last of Us Part II… osim ako igra dolazi na PC. https://www.hcl.hr/vijest/tvorci-igre-t ... er-150398/
Nista cudno, i na ranijim oglasima za neke igre su trazili isto iako nisu izasle na PC. Ipak su dobre sanse da ce Sony sada izbacivati neke eksluzive nakon par godina za PC kao sto vidimo u zadnje vrijeme da se desava.