PlayStation 4 - all about

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
febo_acm

#5751 Re: PlayStation 4 - all about

Post by febo_acm »

TMovac wrote:
Uz malu napomenu. PS+ vrijedi za sve ostale akaunte kada igras online. Ali za skidanje besplatnih PS+ igara i PS+ popusta vrijedi samo za onaj akaunt na kojem je kupljena PS+ pretplata tj samo na njemu imas te benefite.

jaran ima ps+, ja nemam. uvezani smo i ja uredno skidam i igram sve ps+ igre.
PS4 Share

#5752 Re: PlayStation 4 - all about

Post by PS4 Share »

febo_acm wrote:
TMovac wrote:
Uz malu napomenu. PS+ vrijedi za sve ostale akaunte kada igras online. Ali za skidanje besplatnih PS+ igara i PS+ popusta vrijedi samo za onaj akaunt na kojem je kupljena PS+ pretplata tj samo na njemu imas te benefite.

jaran ima ps+, ja nemam. uvezani smo i ja uredno skidam i igram sve ps+ igre.
To je dijeljenje racuna, opet legalno ne moze se ban dobiti, i sve Online igre i ps plus tj. Online kupljeni sadržaji mogu koristiti se na dvije ps4 tj. Dva covjeka

To je najbolja opcija jer sve te ispadne upola jeftinije, nova fifa petobanku i sl.
REDDEVILS

#5753 Re: PlayStation 4 - all about

Post by REDDEVILS »

Batman: Arkham Knight and Darksiders III and are your PlayStation Plus games for September
mbenz

#5754 Re: PlayStation 4 - all about

Post by mbenz »

REDDEVILS wrote:Batman: Arkham Knight and Darksiders III and are your PlayStation Plus games for September
Nisam zadovoljan :-D :-D
REDDEVILS

#5755 Re: PlayStation 4 - all about

Post by REDDEVILS »

Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition - Accolades Trailer | PS4
otkrivenje

#5756 Re: PlayStation 4 - all about

Post by otkrivenje »

REDDEVILS wrote:Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition - Accolades Trailer | PS4
Hoće li se moći koristiti save-ovi od Standard edition?

Naime, odigrao sam igru, napravio back save-ova na USB i onda prodao disk/igru. Ako sad kupim ovaj GOTY, da li će se moći importirati save i nastaviti igrati? Ovo pitam iz razloga što bih volio odigrati DLC i osvojiti dodatne trophies, a neda mi se opet igrati sve ispočetka.
henjin

#5757 Re: PlayStation 4 - all about

Post by henjin »

otkrivenje wrote:
REDDEVILS wrote:Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition - Accolades Trailer | PS4
Hoće li se moći koristiti save-ovi od Standard edition?

Naime, odigrao sam igru, napravio back save-ova na USB i onda prodao disk/igru. Ako sad kupim ovaj GOTY, da li će se moći importirati save i nastaviti igrati? Ovo pitam iz razloga što bih volio odigrati DLC i osvojiti dodatne trophies, a neda mi se opet igrati sve ispočetka.
Ako ces igrati na istom profilu moci ces, ali ako ces mjenjati profil onda nazalost ne moze jer je save vezan za profil na ps4
c_g

#5758 Re: PlayStation 4 - all about

Post by c_g »

Izbacuje mi na Fifi error ce-34878-0 sta je to ???? :roll: :sad:
arnes_king

#5759 Re: PlayStation 4 - all about

Post by arnes_king »

Evo gameplay video od The Last of Us part 2!

https://www.gamespot.com/articles/new-l ... 0-6469448/

Sve je odlicno osim ovog "pederluka"! Svugdje su ih poceli gurati.
TMovac

#5760 Re: PlayStation 4 - all about

Post by TMovac »

Tomahawk11 wrote:
TMovac wrote:
gledao sam dojmove. kod lika je 97%. kontao sam da je siguran. Jer kod svih je tu negdje bila 97-98 nema niko 100%
Hm, to je baš čudno. Nisam nikad imao problem sa bilo kim ko ima dojmove preko 90%.
Ganjaj ti to na paypal, šalji im taj screenshoot. I javi ishod, mislim da ne bi trebalo biti problema.
Danas mi je Paypal tivra lovu. Ponudili su mi sa stranice da mi oni rijese problem, ali su trazili da zatvorim slucaj na paypalu. Naravno odbio sam i cekao da paypal rijesi to. Nekako mi je sigurnija varijanta bila. I evo danas je lova vracena.
klixoris

#5761 Re: PlayStation 4 - all about

Post by klixoris »

Kupio i krenuo da igram God of War. Utisci vrlo dobri ! Jos samo zena gdje da razguli pa da se bas zaigram ko co'ek... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5762 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Tomahawk11 »

TMovac wrote:
Tomahawk11 wrote:
TMovac wrote:
gledao sam dojmove. kod lika je 97%. kontao sam da je siguran. Jer kod svih je tu negdje bila 97-98 nema niko 100%
Hm, to je baš čudno. Nisam nikad imao problem sa bilo kim ko ima dojmove preko 90%.
Ganjaj ti to na paypal, šalji im taj screenshoot. I javi ishod, mislim da ne bi trebalo biti problema.
Danas mi je Paypal tivra lovu. Ponudili su mi sa stranice da mi oni rijese problem, ali su trazili da zatvorim slucaj na paypalu. Naravno odbio sam i cekao da paypal rijesi to. Nekako mi je sigurnija varijanta bila. I evo danas je lova vracena.
Super :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5763 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Tomahawk11 »

klixoris wrote:Kupio i krenuo da igram God of War. Utisci vrlo dobri ! Jos samo zena gdje da razguli pa da se bas zaigram ko co'ek... :mrgreen:
Ih :mrgreen: , ja nemam taj problem, ali imam problem sa vremenom :roll:

Meni se trojka nikako nije svidjela, jesi igrao i ako jesi, koja je razlika četvorke u odnosu na trojku?
klixoris

#5764 Re: PlayStation 4 - all about

Post by klixoris »

Tomahawk11 wrote:
klixoris wrote:Kupio i krenuo da igram God of War. Utisci vrlo dobri ! Jos samo zena gdje da razguli pa da se bas zaigram ko co'ek... :mrgreen:
Ih :mrgreen: , ja nemam taj problem, ali imam problem sa vremenom :roll:

Meni se trojka nikako nije svidjela, jesi igrao i ako jesi, koja je razlika četvorke u odnosu na trojku?
Dijelimo isti TV, pa je zato problem. Moram kupiti jos jedan tv. 4k naravno :mrgreen:
Nisam nikad prije igrao, ova aktuelna verzija mi je ujedno i prvi susret sa GOW. Igra je odlicna, samo se nadam da nece biti kratka... Kao the The Last of Us npr :mrgreen:

I BTW, PcgameSupply (kod njih kupujem kupone) je poceo otimati pare (provizije) i za 10 USD kupone... Uzimaju 0.5 USD po 10 USD kuponu
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#5765 Re: PlayStation 4 - all about

Post by heat »

TMovac wrote:
PS4 Share wrote:
2. Nema banova, mozes koje hoces drzave, kao i vecina nas napravis vise akaunta, jedan je Us, jedan uk i sl.,ja imam i njemacku i Aziju jos pored ova dva
Uglavnom nema banova mozes mjesto drzave kako god hoces

A regija jedino je caka za Us jer kod njih neke imaju porez neke ne, ukucaj na Google, ili eto izaberi oregon regiju i miran si

3. Pa napravis akaunt i izaberes drzavu npr kao ja Indoneziju, na njemu uzmes ps plus i onda imas na svim akauntima na ps4 ps plus, vazno je samo da jedan akaunt ima ps plus i onda svih ostalih 15 (jer 16 je max) isto ima ps plus i sa svakog mozes igrati online
Hvala Vam na pomoci ! :thumbup:

Savjeti mi koristili i sve uredno napravio :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5766 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Tomahawk11 »

Klixo, ja svojoj uzeo tablet, dosta joj :mrgreen:
Ma nisam počeo ni w3 još uvijek :skoljka:
bunk

#5767 Re: PlayStation 4 - all about

Post by bunk »

Pomalo sam poceo vrtit rdr2...koliko imam vremena.
PS4 Share

#5768 Re: PlayStation 4 - all about

Post by PS4 Share »

heat wrote:
TMovac wrote:
PS4 Share wrote:
2. Nema banova, mozes koje hoces drzave, kao i vecina nas napravis vise akaunta, jedan je Us, jedan uk i sl.,ja imam i njemacku i Aziju jos pored ova dva
Uglavnom nema banova mozes mjesto drzave kako god hoces

A regija jedino je caka za Us jer kod njih neke imaju porez neke ne, ukucaj na Google, ili eto izaberi oregon regiju i miran si

3. Pa napravis akaunt i izaberes drzavu npr kao ja Indoneziju, na njemu uzmes ps plus i onda imas na svim akauntima na ps4 ps plus, vazno je samo da jedan akaunt ima ps plus i onda svih ostalih 15 (jer 16 je max) isto ima ps plus i sa svakog mozes igrati online
Hvala Vam na pomoci ! :thumbup:

Savjeti mi koristili i sve uredno napravio :thumbup:
E sad ono najvažnije svaki taj akaunt mozes koristiti na dvije ps4 tj. Ako ima nekog svaku igru kupi popola i dvojca igrate :D
Raigor Stonehoof

#5769 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Raigor Stonehoof »

BiHGamer wrote:Ima li ko da igra NBA 2k park/neighborhood na PS4, 2k20 izlazi za 2 dana bilo bi dobro da ima neko aktivan da se ne igra sa randomima.
ma jebem im ja mamu pohlepnu 2k, do ove godine sam se lomio nekako i kupovao igru, ove necu pa makar nikad vise ne zaigrao

jebalo ih kockanje da ih jebalo
Lucazode

#5770 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Lucazode »

mbenz wrote:
REDDEVILS wrote:Batman: Arkham Knight and Darksiders III and are your PlayStation Plus games for September
Nisam zadovoljan :-D :-D

Potpisujem.

Arkham nekako, a od prethodnih možda MGS5 PP, tu i tamo Mad Max, a ostalo :roll:
Ukratko, batalio prije par mjeseci.
Mustang1

#5771 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Trebaju mi njemacki ili engleski psn codovi da aktiviram sebi ea access. Jedan sam uspio njemacki ali sad nesto zeza paypal kad dodam. Jel' neko uzeo ea access sa UK accountom, mislim da je tamo lakse, ne treba licna?
Gdje uzeti ove njemacke ili engleske bonove. Kako ide ovo na g2a.com. na pcgamesupply samo americki i kanadski.
TMovac

#5772 Re: PlayStation 4 - all about

Post by TMovac »

Mustang1 wrote:Trebaju mi njemacki ili engleski psn codovi da aktiviram sebi ea access. Jedan sam uspio njemacki ali sad nesto zeza paypal kad dodam. Jel' neko uzeo ea access sa UK accountom, mislim da je tamo lakse, ne treba licna?
Gdje uzeti ove njemacke ili engleske bonove. Kako ide ovo na g2a.com. na pcgamesupply samo americki i kanadski.
trenutno su najeftiniji na offgamers.com , ja jutros uzeo od 10 funti, platio 22KM
Mustang1

#5773 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

TMovac wrote:
Mustang1 wrote:Trebaju mi njemacki ili engleski psn codovi da aktiviram sebi ea access. Jedan sam uspio njemacki ali sad nesto zeza paypal kad dodam. Jel' neko uzeo ea access sa UK accountom, mislim da je tamo lakse, ne treba licna?
trenutno su najeftiniji na offgamers.com , ja jutros uzeo od 10 funti, platio 22KM
Jesi prrobao ti uzeti ea access na UK?
TMovac

#5774 Re: PlayStation 4 - all about

Post by TMovac »

Mustang1 wrote:
TMovac wrote:
Jesi prrobao ti uzeti ea access na UK?
nisam. Jos razmisljam. Nekako mi igre koje su trenutno u ponudi nisu cemu ( one koje vrijede vec imam )
Mustang1

#5775 Re: PlayStation 4 - all about

Post by Mustang1 »

Ja sam uzimao na njemackom accountu i tada kada sam dodao paypal njemacki trazio mi je i dokument da dodam i nasao sam na netu i uspio sam ali sam taj account dao frendu. Sada mi treba jos jedan account i nesto me zezao njemacki paypal, a na uk account kada dodam paypal uk prodje i ne trazi dokument. Strah me da ne dodam funte na racun a on tamo trazi dokument a gdje cu naci englesku licnu, jedva njemacku nasao :D
Post Reply