PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- SmokingMan
#5351 Re: PlayStation 4 - all about
Gledam juče PS4 igrice dole u onome shopu n Mercatoru na Ilidži.Gotovo 3 prosječne igre koštaju koliko i sama )rabljena) PS3 konzola koju drže u izlogu. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5352 Re: PlayStation 4 - all about
Ma ovi kod nas nisu normalni, i onda neko pravda, to su disk verzije.SmokingMan wrote:Gledam juče PS4 igrice dole u onome shopu n Mercatoru na Ilidži.Gotovo 3 prosječne igre koštaju koliko i sama )rabljena) PS3 konzola koju drže u izlogu.
Da su ne znam šta, preskupo.
- SmokingMan
#5353 Re: PlayStation 4 - all about
Ti uzimaš digitalne kopije,vjerovatno?jer slu logično jeftinije.Tomahawk11 wrote:Ma ovi kod nas nisu normalni, i onda neko pravda, to su disk verzije.SmokingMan wrote:Gledam juče PS4 igrice dole u onome shopu n Mercatoru na Ilidži.Gotovo 3 prosječne igre koštaju koliko i sama )rabljena) PS3 konzola koju drže u izlogu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5354 Re: PlayStation 4 - all about
SmokingMan wrote:Ti uzimaš digitalne kopije,vjerovatno?jer slu logično jeftinije.Tomahawk11 wrote:Ma ovi kod nas nisu normalni, i onda neko pravda, to su disk verzije.SmokingMan wrote:Gledam juče PS4 igrice dole u onome shopu n Mercatoru na Ilidži.Gotovo 3 prosječne igre koštaju koliko i sama )rabljena) PS3 konzola koju drže u izlogu.
Ma bude tu i popusta raznih, pa se baš isplati.
- SmokingMan
#5355 Re: PlayStation 4 - all about
Vidim da naši uzimaju dušu,ono,na slamkicu.
Ma PS4 je najbolje nešto što se pojavilo na gaming tržištu,jeste da je neugodna ta pretplata,ali što se tiče igara,to razbija onu iluziju o master race
.
Ma PS4 je najbolje nešto što se pojavilo na gaming tržištu,jeste da je neugodna ta pretplata,ali što se tiče igara,to razbija onu iluziju o master race
-
PS4 Share
#5356 Re: PlayStation 4 - all about
Ma petobanku godisnju za ps plus realno nije puno dati ko igra Online, uzmes azijsku i miran siSmokingMan wrote:Vidim da naši uzimaju dušu,ono,na slamkicu.![]()
Ma PS4 je najbolje nešto što se pojavilo na gaming tržištu,jeste da je neugodna ta pretplata,ali što se tiče igara,to razbija onu iluziju o master race.
- SmokingMan
#5357 Re: PlayStation 4 - all about
Abd,ui skorije vrijeme ću ga uzeti,samo sada da sredim školovanje,pa promjenim posao.Sve u svoje vrijeme. 
- Rampage
#5358 Re: PlayStation 4 - all about
Nije ni američka puno skuplja - 39$ oko Božića i Black Fridaya. Ja godinama obnavljam u tom periodu:)
Isplati se zbog besplatnih igara, ja rijetko kada igram online.
Doduše igraju djeca:)
Isplati se zbog besplatnih igara, ja rijetko kada igram online.
Doduše igraju djeca:)
- typeOnegative
#5359 Re: PlayStation 4 - all about
SmokingMan wrote:Vidim da je https:// server tako da ne vjerujem da je uopšte riječ o skamu....Mada pozivam na oprez (zna biti problem sa SSL certificiranjem),jer iza sebe ostavljate podatke,one najvažnije,u pitanju je kartično plaćanje.A ne vidim paypal option...
Eventually, certificate authorities began offering “domain-only” certificates. These were cheaper, as it was less work for the certificate authority to quickly check that the requester owned a specific domain (website).
ne znam fakat , al meni je ovo sumnjivo pravo , mala cijena , free shipping ovamo ?? ja ne bih ... a i drzim se nekog svog pravila da stranice koje nemaju paypal zaobilazim u sirokom luku
- SmokingMan
#5360 Re: PlayStation 4 - all about
Apsolutno,nemojte ni za živu glavu,čovjek treba prvo da sumnja.typeOnegative wrote:SmokingMan wrote:Vidim da je https:// server tako da ne vjerujem da je uopšte riječ o skamu....Mada pozivam na oprez (zna biti problem sa SSL certificiranjem),jer iza sebe ostavljate podatke,one najvažnije,u pitanju je kartično plaćanje.A ne vidim paypal option...
Eventually, certificate authorities began offering “domain-only” certificates. These were cheaper, as it was less work for the certificate authority to quickly check that the requester owned a specific domain (website).
ne znam fakat , al meni je ovo sumnjivo pravo , mala cijena , free shipping ovamo ?? ja ne bih ... a i drzim se nekog svog pravila da stranice koje nemaju paypal zaobilazim u sirokom luku
- dinao
-
DraganR
#5362 Re: PlayStation 4 - all about
uspio drug radi hvala puno nego de mi reci jel ima gdje u BIH da se uzme antenski wi fi bluetooth kabal za ps4 onaj sto daje signal kontolerima ima na ebayu al mi se ne ceka mjesec danacaseytron wrote:Lezaj ventilatora otisao, nekada i blago ciscenje to uradi. Rastavi ventilator, jedna kap masinskog ulja i leti kao nov. Na stotine sam ih tako rijesio znam o cemu pricas.DraganR wrote:ma polako radio sve provjerio sve nanio pastu ( ne nanosim prvi put da na ovaj ps4 al sam imao i ps3 i xbox 360 a i na pcu ) neki dzavo sam zeznuo moram opet provjeriti
- arnes_king
#5363 Re: PlayStation 4 - all about
Zato kad unosite karticne podatke obavezno onscreen tastatura sigurnije nego ukucatiTomahawk11 wrote:Dzontra Volta wrote: The Kstarwars website is prone to cyber-criminals who tend to hack the systems of company and even deface the details of the clients. Some unfortunate people who have shopped from Kstarwars have risked losing their contact details, bank details, and even their personal information. Therefore it’s better to avoid such scam sites.
- arnes_king
#5364 Re: PlayStation 4 - all about
Zato kad unosite karticne podatke obavezno onscreen tastatura sigurnije nego ukucatiTomahawk11 wrote:Dzontra Volta wrote: The Kstarwars website is prone to cyber-criminals who tend to hack the systems of company and even deface the details of the clients. Some unfortunate people who have shopped from Kstarwars have risked losing their contact details, bank details, and even their personal information. Therefore it’s better to avoid such scam sites.
- typeOnegative
#5365 Re: PlayStation 4 - all about
i to
ja je uvijek "palim" kad god ukucavam nesto sto mi je vazno .. jbg nikad ne znas
ima i windowsova a i od kasperskog , nju koristim jer ima KIS ima i "modul " za online banking
ja je uvijek "palim" kad god ukucavam nesto sto mi je vazno .. jbg nikad ne znas
ima i windowsova a i od kasperskog , nju koristim jer ima KIS ima i "modul " za online banking
-
caseytron
#5366 Re: PlayStation 4 - all about
Drago mi je da sam pomogao. Zna nakon pola godine opet da pocne cvrcati, samo ponovi postupak. Ali rijetkost, ja sam i po dvije godine znao koristiti bez problema, samo otvorim, kanem ulje i deri. Ne znam, nemam PS, slucajno naletio na ovu temu, vidio tvoj problem i odgovorio ti. A i ne razumijem se u konzole, al' nikakoDraganR wrote:uspio drug radi hvala puno nego de mi reci jel ima gdje u BIH da se uzme antenski wi fi bluetooth kabal za ps4 onaj sto daje signal kontolerima ima na ebayu al mi se ne ceka mjesec danacaseytron wrote:Lezaj ventilatora otisao, nekada i blago ciscenje to uradi. Rastavi ventilator, jedna kap masinskog ulja i leti kao nov. Na stotine sam ih tako rijesio znam o cemu pricas.DraganR wrote:ma polako radio sve provjerio sve nanio pastu ( ne nanosim prvi put da na ovaj ps4 al sam imao i ps3 i xbox 360 a i na pcu ) neki dzavo sam zeznuo moram opet provjeriti
-
electriq
#5367 Re: PlayStation 4 - all about
https://www.youtube.com/watch?v=Q970MFqoDN4
ako je gameplay ono od 48 sekunde igra je nema dalje...
medutim spekulise se da ce ta igra izac za ps5 i da ce verzija sa slabijom grafikom bit dostupna i na ps4 (najvjerovatnije)
prvi trajler je izasao jos 2017, ovaj drugi odnedavno, jos se ne zna nista tacno ali koristi fox engine kao podlogu (svi znate za metal gear)
ako je gameplay ono od 48 sekunde igra je nema dalje...
medutim spekulise se da ce ta igra izac za ps5 i da ce verzija sa slabijom grafikom bit dostupna i na ps4 (najvjerovatnije)
prvi trajler je izasao jos 2017, ovaj drugi odnedavno, jos se ne zna nista tacno ali koristi fox engine kao podlogu (svi znate za metal gear)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5368 Re: PlayStation 4 - all about
Days of Play - NBA2K19 - 2,99 $
PS Plus 39,99 $
Ima dosta igara od 10-15 $, odličnih naslova, Uncharted, HZD, Witcher...
https://store.playstation.com/en-us/gri ... %3Anull%3A
PS Plus 39,99 $
- SanskiBiser
#5369 Re: PlayStation 4 - all about
Tomahawk11 wrote:Days of Play - NBA2K19 - 2,99 $![]()
PS Plus 39,99 $
Odlicni popusti. Pazario Days Gone oko 70 KM standardna digitalna verzija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5370 Re: PlayStation 4 - all about
Najgore što ja već imam dosta toga na čekanju, al stvarno ima i taj Days Gone i svašta još nešto, ali kad sve to igrati...nek seSanskiBiser wrote:Tomahawk11 wrote:Days of Play - NBA2K19 - 2,99 $![]()
PS Plus 39,99 $
Odlicni popusti. Pazario Days Gone oko 70 KM standardna digitalna verzija.
-
vojopd
#5371 Re: PlayStation 4 - all about
Da li kupovina ps plus sto oni nude ide isto kao i kupovina igara? Kupi se kod, dopuni novcanik i to je to?
- beni-bu-man
#5372 Re: PlayStation 4 - all about
da, sve sto kupujes preko stranice tako funkcionisevojopd wrote:Da li kupovina ps plus sto oni nude ide isto kao i kupovina igara? Kupi se kod, dopuni novcanik i to je to?
- TMovac
#5373 Re: PlayStation 4 - all about
https://store.playstation.com/en-us/pro ... als-offers
da li u ovom Bundle-u dodje i story igrica tj igra GTA V (single mode ), ili je samo verzija koja se igra online (multiplayer mode)? imao sam disk verziju, posudio je i lik je negdje zagubio. Nije mi nikad vratio.
da li u ovom Bundle-u dodje i story igrica tj igra GTA V (single mode ), ili je samo verzija koja se igra online (multiplayer mode)? imao sam disk verziju, posudio je i lik je negdje zagubio. Nije mi nikad vratio.
- beni-bu-man
#5374 Re: PlayStation 4 - all about
The Grand Theft Auto V: Premium Online Edition includes the complete Grand Theft Auto V story experienceTMovac wrote:https://store.playstation.com/en-us/pro ... als-offers
- TMovac
#5375 Re: PlayStation 4 - all about
hehe slijep pored ociju. Hvala pashabeni-bu-man wrote:The Grand Theft Auto V: Premium Online Edition includes the complete Grand Theft Auto V story experienceTMovac wrote:https://store.playstation.com/en-us/pro ... als-offers