Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BosGrad wrote: ↑22/09/2024 10:10
Pozdrav. Trebam djeci kupiti novi joystick, gledam cijene originalnih i malo su poskupi. Ima nekih zamjenskih, ali ne znam kakvi su. Ako ima ko sta da preporuci, bio bih zahvalan
Ja ne bih uzimao zamjenski
Uzimao sam ja svojima
Barerija ode brzo - pa moraš samo na kablu igrati.
BosGrad wrote: ↑22/09/2024 10:10
Pozdrav. Trebam djeci kupiti novi joystick, gledam cijene originalnih i malo su poskupi. Ima nekih zamjenskih, ali ne znam kakvi su. Ako ima ko sta da preporuci, bio bih zahvalan
Ja ne bih uzimao zamjenski
Uzimao sam ja svojima
Barerija ode brzo - pa moraš samo na kablu igrati.
Ja sam uzeo snakebyte zamjenske dzojstike jednom
Bili na dobrom sniženju, izrada im je dobra, materijal odličan ispočetka je i bežično odlično radilo ali nakon godinu i nešto baš su crkle baterije, može se koristiti samo dok je spojen.
Mislim i dalje sve kontrole super rade ali samo što mora na žicu
tap3ah75 wrote: ↑22/09/2024 16:26
Ja sam uzeo snakebyte zamjenske dzojstike jednom
Bili na dobrom sniženju, izrada im je dobra, materijal odličan ispočetka je i bežično odlično radilo ali nakon godinu i nešto baš su crkle baterije, može se koristiti samo dok je spojen.
Mislim i dalje sve kontrole super rade ali samo što mora na žicu
Molim vas da mi pomognete. Gdje da nabavimo igricu gran turismo za ps4? Nemamo novca za orginalnu igricu,a djecak zeli. Ima li negdje da se moze nabaviti po povoljnoj cijeni,a da nas neko ne zezne. Tek smo i pocetnici u svemu ovome. Hvala.
Molim vas da mi pomognete. Gdje da nabavimo igricu gran turismo za ps4? Nemamo novca za orginalnu igricu,a djecak zeli. Ima li negdje da se moze nabaviti po povoljnoj cijeni,a da nas neko ne zezne. Tek smo i pocetnici u svemu ovome. Hvala.
Modulator123 wrote: ↑25/02/2025 07:30
sta ti znaci povoljno... cca 30$ je online da se kupi account sa igricom
Pretpostavljam pricamo o GT7
Evo kod mene prodaje neko za 20 KM
Ali to je ona neka na kojoj ne piše broj ... samo GRAN TURISMO
Evo kod mene prodaje neko za 20 KM
Ali to je ona neka na kojoj ne piše broj ... samo GRAN TURISMO
I kod mene ista situacija, hoce mali tu igricu, a ja pojma nemam o PS4, imam neki acc registrovan, konzola nije krekovana, ako se i moze krekovati pojma nemam, da mi je to nesto da mu kupim da nije skupa.
Nemoj krekovati ("čipovati") playstation
Doće ti klinac da hoće igrati Fortnite ili Raket ligu sa drugarima i neće moći.
Nisu skupe igre ako ne "letiš" da imaš odmah čim izađe
tap3ah75 wrote: ↑23/04/2025 16:23
OK hvala za savjet
Treba li gledati ima li ovaj kod mene još tu igru
Pa pogledaj, sta fali
nego, usput, kad sam vec bahnuo da i ja stogod priupitam... naime, zbavih PS4 pojeftino, ne znam sta mi bi pa uzeh, i sad ne znam sta dalje, ima vec account bivseg vlasnika i par igrica koje se ne mogu pokrenuti. Da li da brisem sve i pravim novi account ili da pokusam nesto s postojecim?
nego, usput, kad sam vec bahnuo da i ja stogod priupitam... naime, zbavih PS4 pojeftino, ne znam sta mi bi pa uzeh, i sad ne znam sta dalje, ima vec account bivseg vlasnika i par igrica koje se ne mogu pokrenuti. Da li da brisem sve i pravim novi account ili da pokusam nesto s postojecim?
Ako su digitalne igrice i izbrises account onda nemas vise igrica.
Ako su digitalne igrice i izbrises account onda nemas vise igrica.
pa i ovako nemam koristi, trazi mi da se ulogujem, a nemam s cime, za neke mi trazi da ubacim disk a nemam ga, ima jos nesto, ali zaboravih sta, jbg. Jednom ga upalio vidio sranja, i ugasio, ima vec par mjeseci. Sad mi jopet prahnulo, pa velim da vidim ovde sta i kako pa onda da ga krehnem. Zbavilo se u medjuvremenu par diskova sa CoD i BF, valjda ce moci njih da ih pokrene, barem mislim da ne bi trebalo biti problema.