amko1980 wrote:Ko je raspolozen za igru? User mi je ALMIN_TEMIN...
Igram online uncharted 2, pes 2010, MGS4, LBP, Killzone 2, a trenutno sam zarazen sa God of war Collection, spremam se za trice...
kakav je Uncharted 2 online ? nisam ga nijednom upalio, presao 2-3 puta singleplayer i to je to, jer uglavnom igram online COD Modern Warfare 2 ... ako je UC2 dobar ne bi bilo lose malo promjene
vaučer wrote:
Pa smisao jeste da je teško, jer je neprocjenjivo kad složiš dobru akciju ili zabiješ kakav eurogol.
Najteže je pucanje, kod dodavanja imaš bar malo prostora za grešku, ali kod pucanja ne.
Plasirane s jedva taknutim kružićem čine čuda..
zlopasha PSN ID, dodaj slobodno pa da bacimo koju..
znam mada je i na ovim mojim postavkama opet uspjeh dati neki lijep gol (mislim na neki normalan gol ne one povratne lopte i sut na prazan gol kao sto igra 90% levata...)
svaka cast ja sam u pocetku malo igrao tako ali odustao, prvo sto mi je bilo bas tesko precizno dodavati jer se krecem sa igracima na d-padu a ne na gljivi pa je dosta teze biti precizan bez ikakve pomoci, a drugo sto mi je ovo prva FIFA nakon vise od 10god igranja ISSa odnosno PESa
dodacu te
borisdzeneta wrote:Pozdrav,
Planiram da kupim sada PS3 u mobilmediji i zanima me kuci imam CRT TV 81 ˝ jel mogu normakno da igram na njemu ili moram kupiti veliki LCD
Hvala
ja igram na 32" LCD i sasvim je dovoljan

na obicnom tv se moze igrati ali grafika je puno losija nego na LCD odnosno preko AV a ne HDMI ulaza
energIs wrote:koliko je sad para ova plejka, jel' ista pala cijena?
jeste oko 650 KM vidio neki dan reklamu u novinama, mislim u mobil media da je sad ta cijena... to je prihvatljivo ja sam svoj platio 1400