Mozes li mi objasniti sta sve radi nova konzola? zaista sam laik i osim primarne funkcije igranja igrica nisam upoznat ni sa kakvim drugim cakama koje ova konzola posjeduje.Isabell wrote:Da je stvar samo u tome bilo bi to bacanje para. Ali ovako....
Malo pogledaj sto sve radi nova konzola pa onda ocjenjuj.
PLAYSTATION 3
Moderator: Benq
- karanana
- chuchumbamayumbe
Pogledao, i? Jedino Blu-Ray vrijedi, ovo ostalo...Isabell wrote:Da je stvar samo u tome bilo bi to bacanje para. Ali ovako....
Plus (ne)kompatibilnost sa ps2 naslovima, potreba za HDTV ako zelite pravi ugodjaj...PC ga shissha, kao i obicno, no...
- uvjek dobar gost
Samo par konstatacija..... internet naravno potrebno imati bržu konekciju, mogućnost upotrebe ostalim multimedijalnih sadržaja, kao i prije DVD i muzika, rupe za razne memorijske kartice, velika memorija, što se tiče kompatibilnosti... nama niko nije kriv što nismo kupovali orginalne igrice, pored toga vrlo brzo će se na portalu PS-a moći besplatno skidati stare igrice, pored toga postoji mogućnost kupovine on-line igrica po za sada promotivnim cijenama....
Sve u svemu performanse uređaja svrstavaju ga u veoma uzak krug takvih hardvera....
Mada igram igrice cijeli život... i davno sam prestao pratiti PC gaming jer mi je skupo svako malo pojačavati stroj.... za novi model PS-a svakih nekoliko godina vrijedi izdvojiti novac.... mislim ako gledate kroz prizmu života u BiH... skupo je i biciklo kupiti neko Giantov-o ili bilo šta skuplje.....
Živili...
Sve u svemu performanse uređaja svrstavaju ga u veoma uzak krug takvih hardvera....
Mada igram igrice cijeli život... i davno sam prestao pratiti PC gaming jer mi je skupo svako malo pojačavati stroj.... za novi model PS-a svakih nekoliko godina vrijedi izdvojiti novac.... mislim ako gledate kroz prizmu života u BiH... skupo je i biciklo kupiti neko Giantov-o ili bilo šta skuplje.....
Živili...
- Alfons Kauders
XboX je 299 eura, a ps3 600...
ne znam kakav da je ne vrijedi duplo, fakat su zavalili cijenu...
baska sto za te pare mogu na solidno ljetovanje/zimovanje, al' ko voli nek izvoli... nek je sa srecom kupcima, uzivajte !
ne znam kakav da je ne vrijedi duplo, fakat su zavalili cijenu...
baska sto za te pare mogu na solidno ljetovanje/zimovanje, al' ko voli nek izvoli... nek je sa srecom kupcima, uzivajte !
- Alfons Kauders
sta ce mi vala i blu-ray ? nit ima sta pametno na njemu jos uvijek... nit ima pirata... a i konzola je to, ne linijski player... grije se strahota i onda ti se u po furke upale ventilatori i picke materine...chuchumbamayumbe wrote:Pogledao, i? Jedino Blu-Ray vrijedi, ovo ostalo...Isabell wrote:Da je stvar samo u tome bilo bi to bacanje para. Ali ovako....
Plus (ne)kompatibilnost sa ps2 naslovima, potreba za HDTV ako zelite pravi ugodjaj...PC ga shissha, kao i obicno, no...
- chuchumbamayumbe
#33 Re: 132
Ja svako malo Sudden Strike-a na svom PC-ju, i to je to...umorni wrote:Parola je nek sam prvi.. Dajte ljudi umite se malo.toliko love za prolazne stvari.. meni iskreno i onaj stari PS1 je dobar ..
Nego sta najvise igrate?
- chuchumbamayumbe
Ma ja, i taj Blu-ray...djeca se upale ko kutnjaci, babe imaju para pa keširaju, a trgovci zadovoljno trljaju ruke.Alfons Kauders wrote:sta ce mi vala i blu-ray ? nit ima sta pametno na njemu jos uvijek... nit ima pirata... a i konzola je to, ne linijski player... grije se strahota i onda ti se u po furke upale ventilatori i picke materine...chuchumbamayumbe wrote:Pogledao, i? Jedino Blu-Ray vrijedi, ovo ostalo...Isabell wrote:Da je stvar samo u tome bilo bi to bacanje para. Ali ovako....
Stvarno ne kontam zasto davati tolike pare za nesto sto sluzi samo za igranje i gledanje filmova? Ne mozes ni Word dokument otkucati!
- Alfons Kauders
#35 Re: 132
nista... pun mi kurac racunara od posla, jos da se odmaram ispred ekrana... fuj...umorni wrote:Parola je nek sam prvi.. Dajte ljudi umite se malo.toliko love za prolazne stvari.. meni iskreno i onaj stari PS1 je dobar ..
Nego sta najvise igrate?
- Alfons Kauders
jarane valja se na glavu nasadit pa zaradit milju i po za mjesec, i jos nema pirata, vec stoja igra... eto da uzmes 5 komada 2000... finog ljetovanja, zimovanja, hodanja i alkohola...chuchumbamayumbe wrote:Ma ja, i taj Blu-ray...djeca se upale ko kutnjaci, babe imaju para pa keširaju, a trgovci zadovoljno trljaju ruke.Alfons Kauders wrote:sta ce mi vala i blu-ray ? nit ima sta pametno na njemu jos uvijek... nit ima pirata... a i konzola je to, ne linijski player... grije se strahota i onda ti se u po furke upale ventilatori i picke materine...chuchumbamayumbe wrote: Pogledao, i? Jedino Blu-Ray vrijedi, ovo ostalo...
Stvarno ne kontam zasto davati tolike pare za nesto sto sluzi samo za igranje i gledanje filmova? Ne mozes ni Word dokument otkucati!
a jebo blu-ray... raja se napali hd, ovo ono, a pola ih kod kuce ima televizore od 500 maraka... da ce to spojit hdmijem na neku zvijer od 3-4 hiljade pa hajd... i sta ce koji kurac gledat na njemu... kod nas u videotekam jos kasete izdaju jebote...
-
shin
chuchumbamayumbe wrote:Ma ja, i taj Blu-ray...djeca se upale ko kutnjaci, babe imaju para pa keširaju, a trgovci zadovoljno trljaju ruke.Alfons Kauders wrote:sta ce mi vala i blu-ray ? nit ima sta pametno na njemu jos uvijek... nit ima pirata... a i konzola je to, ne linijski player... grije se strahota i onda ti se u po furke upale ventilatori i picke materine...chuchumbamayumbe wrote: Pogledao, i? Jedino Blu-Ray vrijedi, ovo ostalo...
Buraz imas Linux za PS3, instaliraj OpenOffice prikljuci tastaturu na USB i kucaj po cijeli dan.
Cijena je visoka, pogledaj samo koliko kosta iPod pa uporedi doticni sa tehnikalijama ugradjenim u PS3.
- Alfons Kauders
da se mogu max i afteri na psu radit na sta bi ovaj svijet licio ?shin wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ma ja, i taj Blu-ray...djeca se upale ko kutnjaci, babe imaju para pa keširaju, a trgovci zadovoljno trljaju ruke.Alfons Kauders wrote: sta ce mi vala i blu-ray ? nit ima sta pametno na njemu jos uvijek... nit ima pirata... a i konzola je to, ne linijski player... grije se strahota i onda ti se u po furke upale ventilatori i picke materine...
Buraz imas Linux za PS3, instaliraj OpenOffice prikljuci tastaturu na USB i kucaj po cijeli dan.
Cijena je visoka, pogledaj samo koliko kosta iPod pa uporedi doticni sa tehnikalijama ugradjenim u PS3.
a jebes i ipod, precijenjeno govno za amerikance s viskom para...
- Alfons Kauders
koja graficka ? 8800 GTX OC 768 ?Qler wrote:pa kad skontas da je graicka 1500KM a PS3 1400KM nema price..
- chuchumbamayumbe
Kosta i Maybah 700k Eura, pa ja vozim auto od 3000km. Dati za ipod toliko para, sa toliko GB... sta ce mi? To je bezze, ionako kada idem na bike dovoljno mi je 512MB muzike, jel tako? To je sve sminka i hvalisanje, ko i mobiteli od 500 Eura...A nemam pametnija posla neko luckati Word preko PS3, Linux, klinci-palci...To je sve za radoznale ljude sa viskom para i vremena!shin wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ma ja, i taj Blu-ray...djeca se upale ko kutnjaci, babe imaju para pa keširaju, a trgovci zadovoljno trljaju ruke.Alfons Kauders wrote: sta ce mi vala i blu-ray ? nit ima sta pametno na njemu jos uvijek... nit ima pirata... a i konzola je to, ne linijski player... grije se strahota i onda ti se u po furke upale ventilatori i picke materine...
- chuchumbamayumbe
Imas i grafickih od $15, i od $1500, mislim suludo je sada praviti ta poredjenja. Uostalom, pogledajte rezultate prodaje PS3! Od konzola je na trecem mjestu, drugi je XBox360, prvi Nintendo Wii.Qler wrote:pa kad skontas da je graicka 1500KM a PS3 1400KM nema price..
-
shin
Luksuz kosta, da imas uzeo bih kao i ja, mojne kenjat.chuchumbamayumbe wrote: Kosta i Maybah 700k Eura, pa ja vozim auto od 3000km. Dati za ipod toliko para, sa toliko GB... sta ce mi? To je bezze, ionako kada idem na bike dovoljno mi je 512MB muzike, jel tako? To je sve sminka i hvalisanje, ko i mobiteli od 500 Eura...A nemam pametnija posla neko luckati Word preko PS3, Linux, klinci-palci...To je sve za radoznale ljude sa viskom para i vremena!
- Alfons Kauders
i ja bi fakat uzeo radije wii... cuo sam od ljudi da je fakat zajebancija... a i zdrava zajebancija...chuchumbamayumbe wrote:Imas i grafickih od $15, i od $1500, mislim suludo je sada praviti ta poredjenja. Uostalom, pogledajte rezultate prodaje PS3! Od konzola je na trecem mjestu, drugi je XBox360, prvi Nintendo Wii.Qler wrote:pa kad skontas da je graicka 1500KM a PS3 1400KM nema price..
oni koji vole pit pive, zredat cips i rolat dzoje dok igraju soccera nek se drze ps-a...
- Alfons Kauders
ja ne bi... seljacka kola... nije ga dzabe uzeo onaj dalmos kerum...shin wrote:Luksuz kosta, da imas uzeo bih kao i ja, mojne kenjat.chuchumbamayumbe wrote: Kosta i Maybah 700k Eura, pa ja vozim auto od 3000km. Dati za ipod toliko para, sa toliko GB... sta ce mi? To je bezze, ionako kada idem na bike dovoljno mi je 512MB muzike, jel tako? To je sve sminka i hvalisanje, ko i mobiteli od 500 Eura...A nemam pametnija posla neko luckati Word preko PS3, Linux, klinci-palci...To je sve za radoznale ljude sa viskom para i vremena!
- GandalfSivi
E jebiga, sad moram PS kupiti, hehehe...Alfons Kauders wrote: i ja bi fakat uzeo radije wii... cuo sam od ljudi da je fakat zajebancija... a i zdrava zajebancija...
oni koji vole pit pive, zredat cips i rolat dzoje dok igraju soccera nek se drze ps-a...![]()
- Alfons Kauders
e jebiga... meni ps dopizdio 99te...GandalfSivi wrote:E jebiga, sad moram PS kupiti, hehehe...Alfons Kauders wrote: i ja bi fakat uzeo radije wii... cuo sam od ljudi da je fakat zajebancija... a i zdrava zajebancija...
oni koji vole pit pive, zredat cips i rolat dzoje dok igraju soccera nek se drze ps-a...![]()
- Qler
e alphonse a skontaj sad da bi igrao najnovije igre u full rezoluciji i max detaljima treba ti neka tako zvijer pored C3D 6800 2GB Ram-a i da ne nabrajam... onda za pola godine izadje 9xxx serija i prc tvoja grafcika vise ne gura sve na max...Alfons Kauders wrote:koja graficka ? 8800 GTX OC 768 ?Qler wrote:pa kad skontas da je graicka 1500KM a PS3 1400KM nema price..
a sad kupis PS3 i dok ne izadje PS4 (a to ce potrajati) SVE igre koje kupis ce da idu u full detaljima
i samo da se zna