Plavsic se vraca nazad na slobodu?

Post Reply
Drug_Tito

#1 Plavsic se vraca nazad na slobodu?

Post by Drug_Tito »

Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
|@|€[~]|

Post by |@|€[~]| »

Ja sam isto pročitao na b92.net. Nisi pogriješio.
JBT

Post by JBT »

Istina je.
pitt

Post by pitt »

Koliko znam, kada osudjenik jednom napusti haski sistem i pocne izdrzavanje kazne u zemlji koja ga primi, automatski hag gubi svu nadleznost. Znaci da ako nekog osudi tuzilastvo na 30 god i posaljeu npr svabiju, svabe ga mogu odmah osloboditi a hag moze usima mahati. teta bilja nije bezze izabrala svede :D:D:D
sirah

Post by sirah »

da to tako može svi bi mi u sjenu hrama, schveningen je specijalni zatvor, sa specijalnim režimom, koji se primio posla da drži osuđenu za ratne zločine u zatvoru 30 godina.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Ebem ti Svedjane. Ebo ih Zlatan.
skunk carcass

#7 Re: Plavsic se vraca nazad na slobodu?

Post by skunk carcass »

Drug_Tito wrote:Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
zar nije sramota staru zenu drzati u zatvoru. bravo svedska.
pitt

Post by pitt »

Treba ih poslat preko bare....da vidis kako bi im bilo po americkim zatvorima :D:D
skunk carcass

Post by skunk carcass »

pitt wrote:Treba ih poslat preko bare....da vidis kako bi im bilo po americkim zatvorima :D:D
tebi je valjda hobi drugima zeliti zlo. ali kad drugima zelis smrt ili zatvor obicno se onda to tebi desi. ili nekome u tvojoj familiji. primi saucesce.
pitt

Post by pitt »

Nije isto zlo i pravda moj tvoru :D
Familija je u redu, nadam se i kod tebe isto :D:D
stidljiv

Post by stidljiv »

Drug_Tito wrote:Ebem ti Svedjane. Ebo ih Zlatan.
Ebo shevcenka i crespa... :D
Fair Life

#12 Re: Plavsic se vraca nazad na slobodu?

Post by Fair Life »

skunk carcass wrote:
Drug_Tito wrote:Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
Brat-bratu...zasluzila je konopac, ali sad... kako je-tako je.

Zakon i pravda... cesto ne dolaze u istom pakovanju.
denaja

#13 Re: Plavsic se vraca nazad na slobodu?

Post by denaja »

skunk carcass wrote:
MA JEL BILA STARA KAD JE ŠIRILA IDEJE SVOJE GENOCIDNE ČETNIČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MA BEZ KAPI VODE I KOMADA KRUHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA NEK OSTARI JOŠ VIŠE.. :D :D
kekec

Post by kekec »

Dugo ce ona jos udisati svedski zrak, ne brinite! :)
Post Reply