Plavsic se vraca nazad na slobodu?
-
Drug_Tito
#1 Plavsic se vraca nazad na slobodu?
Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
-
|@|€[~]|
- pitt
Koliko znam, kada osudjenik jednom napusti haski sistem i pocne izdrzavanje kazne u zemlji koja ga primi, automatski hag gubi svu nadleznost. Znaci da ako nekog osudi tuzilastvo na 30 god i posaljeu npr svabiju, svabe ga mogu odmah osloboditi a hag moze usima mahati. teta bilja nije bezze izabrala svede
:D:D
-
skunk carcass
#7 Re: Plavsic se vraca nazad na slobodu?
zar nije sramota staru zenu drzati u zatvoru. bravo svedska.Drug_Tito wrote:Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
-
skunk carcass
tebi je valjda hobi drugima zeliti zlo. ali kad drugima zelis smrt ili zatvor obicno se onda to tebi desi. ili nekome u tvojoj familiji. primi saucesce.pitt wrote:Treba ih poslat preko bare....da vidis kako bi im bilo po americkim zatvorima:D
- Fair Life
#12 Re: Plavsic se vraca nazad na slobodu?
Brat-bratu...zasluzila je konopac, ali sad... kako je-tako je.skunk carcass wrote:zar nije sramota staru zenu drzati u zatvoru. bravo svedska.Drug_Tito wrote:Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
Zakon i pravda... cesto ne dolaze u istom pakovanju.
-
denaja
#13 Re: Plavsic se vraca nazad na slobodu?
MA JEL BILA STARA KAD JE ŠIRILA IDEJE SVOJE GENOCIDNE ČETNIČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skunk carcass wrote:zar nije sramota staru zenu drzati u zatvoru. bravo svedska.Drug_Tito wrote:Slusao sam na BBC na internetu ili neki drugi strani medij, nisam siguran koji. Uglavnom receno je da Plavsicka puni 75 godina i po Svedskom zakonu zena ne moze biti u zatvoru ako ima 75 ili vise godina. Valjda ce Haski tribunal odluciti da li se moze pusti ti na slobodu ili ne. Da li je ovo istina ili sam cuo na pola?
MA BEZ KAPI VODE I KOMADA KRUHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA NEK OSTARI JOŠ VIŠE..