Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Smrcak15

#3751 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Kolika je medijska zapostavljenost bila Hadzikadica da cak ni klix nije objavio sliku i tekst glasanja Hadzikadica, dok je klix objavio sve skoro ostale kandidate kako glasaju :-) :-) :-) :-)

strahoba jedna koliko su mediji doprinijeli da ne krenemo vec jednom naprijed i da moram voditi djecu u drugu sobu kada bude Dzfaerovic rekao koju na engleskom u UN :lol: :lol: :lol: pored jednog Hadzikadica koji mozda bolje parlata engleski nego Bosanski....ucmala bosanska raja sama sebi presudila.

i jos nesto, medijska masinerija avaz agresivno promovisala Fahru da bi totalni skoro anonimus u BH drustvu Hadzikadic bio svega 3% razlike u glasovima :D
Bloo
Globalna šefica

#3752 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Ja čekam da dotaknemo dno u političkom smislu na način da SDA nominuje fikus kao Amerikanci, sve u saksiji sa zemljom i da odnese pobjedu.... :mrgreen:
SaraFina

#3753 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Roccohljup wrote:što bi rekao MH.....cat fight na pomolu....... :D :D :D

Image

Daj ne podcjenjuj :D Hoću sliku lavice :D
Bloo
Globalna šefica

#3754 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Nivelacija wrote:
agent_zero wrote:Nadam se da uvaženi prof. ovim neće napustiti političku scenu naše zemlje, naprotiv, ovo treba da mu bude samo motivacija za daljnju borbu.

A kao što Senad Pećanin reče u onoj izbornoj noći dok su se glasovi prebrojavali, i moralna i politička i ljudska dužnost opozicije bi bila da ovaj čovjek dobije mjesto u političkom životu na kojem će moći nešto da uradi. Senad je recimo konkretno aludirao na neko ministarsko mjesto.
Evo neka ga ljevica kandiduje za 4 godine, kao sto sam pogodio da ce sada osvojiti 50k+ isto tako ce sa podrskom ljevice osvojiti 200k+.

I ne vjerujem da ce napustiti jer okupiti 50-60k ljudi iz anonimnosti bez jake kampanje medijske blokade je nesto iz cega nema povratka..

Pogotovo jer je njegova baza mladi ljudi i vjerovatno najobrazovanija baza od svih kandidata
Mada treba uzeti i opciju da će napustiti kao realnu. Jer ništa ga ne obavezuje da ostane osim nekog ličnog moralnog koda.
Dasi

#3755 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dasi »

SaraFina wrote:I na kraju i Denis je gubitnik. Moj izbor. Nažalost.
Zali boze bacenih glasova na tog vjecitog uhljeba. Da ste glasali za Hadzikadica sad ne bi gledali Dzaferovica u fotelji. :D
Roccohljup

#3756 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Roccohljup »

SaraFina wrote:

ma ne izgledate mi vas dvije tako divlje :D :D :D
manijak1

#3757 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by manijak1 »

Smrcak15 wrote:Kolika je medijska zapostavljenost bila Hadzikadica da cak ni klix nije objavio sliku i tekst glasanja Hadzikadica, dok je klix objavio sve skoro ostale kandidate kako glasaju :-) :-) :-) :-)
Jedan je Senad CD :D :D dovoljan za 9 posto fikusa :D, a to kako glasaš :D jebo to :D ko svadba subotom :D
Baš ga ne bi gledali , a što je Denis uhljeb :? Ti ga ne možeš lično ili su neke druge razmirice u pitanju.
On makar taj uhljeb zaradi reagiranjima , ostali ili klimaju ili šute ko pičke :D :D oprostite sveprisutne trebe , očešali me zavidni komarci :D
SaraFina

#3758 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Roccohljup wrote:
SaraFina wrote:

Nas dvije ne. Ja svakako. I molim te sliku "lavica nosi macu u ustima" :D Prikladnije je, a i biće u nastavku situaciji :P Garantujem 100% :P
GandalfSivi

#3759 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by GandalfSivi »

Dasi wrote:
GandalfSivi wrote: Bio kad je trebalo i kako je trebalo, i onda i jos malo vise od toga...
Imas selam od Arapovica... premijera :lol:
No kontam, to sada neki k’o suk meni? Citas li ti uopste moje postove, dajte ljudi, ne brukajte se bezze. Veze s vezom nema...
SaraFina

#3760 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Dasi wrote:
SaraFina wrote:I na kraju i Denis je gubitnik. Moj izbor. Nažalost.
Zali boze bacenih glasova na tog vjecitog uhljeba. Da ste glasali za Hadzikadica sad ne bi gledali Dzaferovica u fotelji. :D

Pojasni matematički a da mi bude "prihvatljivo" :D

Denis tri puta više glasova osvojio, a ja da sam ili svi mi glasali za Hadžikadića Džaferbeg bi bio tropa?
Valjda je logičnije da vas 50k glasate za Denisa... kome je malo falilo :D
Smrcak15

#3761 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

manijak1 wrote:
Smrcak15 wrote:Kolika je medijska zapostavljenost bila Hadzikadica da cak ni klix nije objavio sliku i tekst glasanja Hadzikadica, dok je klix objavio sve skoro ostale kandidate kako glasaju :-) :-) :-) :-)
Jedan je Senad CD :D :D dovoljan za 9 posto fikusa :D, a to kako glasaš :D jebo to :D ko svadba subotom :D
Baš ga ne bi gledali , a što je Denis uhljeb :? Ti ga ne možeš lično ili su neke druge razmirice u pitanju.
On makar taj uhljeb zaradi reagiranjima , ostali ili klimaju ili šute ko pičke :D :D oprostite sveprisutne trebe , očešali me zavidni komarci :D
znas li ti da ga je cak i FAcetv /senadov CD diskriminirao i stavio bio u medijsku zapostavljenost odmah nakon gostovanja u Petak

komsic gostovao prije Hadzikadica postavili na stranicu i facetv

Hadzikadic gostovao , nisu postavili ni na stranicu ni na youtube

poslije hadzikadica gostovao Fahro, postavili na facetv i na youtube

nesto tu smrdi na veliko.....
Baš ga ne bi gledali , a što je Denis uhljeb :?
za mene su SDA uhljebi, a jeli denis neznam....ja mislim da nije.

pa ja bi vise volio da je denis pobjedio nego polumrtvi dzaferovic...dzferovic je olicinje bosanskog naroda, i takvog ce nas i predstavljati...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3762 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Velkoski »

konspirasi tijoriz, fajts, dis thread is hAt :meza1:
manijak1

#3763 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by manijak1 »

Velkoski wrote:konspirasi tijoriz, fajts, dis thread is hAt :meza1:
ne dobacuj , već iznesi stav ako ga imaš :D Nije ti ovo bordo tribina :D
LeonardoAC

#3764 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by LeonardoAC »

Ja se nadam da neće odustati i razočarano se vratiti u USA po sistemu "j... se kopnene životinje". meni djeluje da ima liderski potencijal i da bi na idućim izborima uz neku malo ozbiljniju podršku par lokallnih stranaka ala Naša stranka GS NiP mogao ozbiljno pomrsiti račune
neon-x

#3765 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

SaraFina wrote:
Roccohljup wrote:što bi rekao MH.....cat fight na pomolu....... :D :D :D

Image

Kazu da Mirsada ubjedljivo najvise podrzava zenska populacija. Pripitomicemo i tebe na kraju ;-)
General War

#3766 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Bloo wrote:
madner wrote:Treba stvari poredati kako treba.

1. Becirevic je vjerovatno pokraden za poziciju.
2. Hadzikadic je uradio strasnu kampanju, pokazao sta jedan covjek bez infrastrukture moze.
3. Ljudi imaju pravo glasa :D

Hadzikadic nikako nije mogao odustati, nije imao nikakvu kompenzaciju. Samo je SDP mogao od njega napraviti svog kandidata da su ga uzeli ozbiljno. Dakle, kriviti glasace sto glasaju nema smisla. Kriviti Hadizkadica sto ulazi u politicku scenu nema smisla. Jedini krivac za rezultat SDP je SDP.

Konkretno, nisu bili dovoljno jaki u KSu.

To sta ce, kada ce i kako ce ubuduce Hadzikadic je potpuno nebitno.
Danke.
Point made.
Jos da SDP dode tobe...rado cu im dati glas.
:thumbup:
neon-x

#3768 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

LeonardoAC wrote:Ja se nadam da neće odustati i razočarano se vratiti u USA po sistemu "j... se kopnene životinje". meni djeluje da ima liderski potencijal i da bi na idućim izborima uz neku malo ozbiljniju podršku par lokallnih stranaka ala Naša stranka GS NiP mogao ozbiljno pomrsiti račune
Moja je pretpostavka da nece potpuno zanemariti karijeru i da ce Zivjeti na relaciji BiH - Amerika. Sigurno ce se aktivno angazovati na formiranju stranke i pripremama odmah za lokalne izbore ali sumnjam da ce u periodu do izbora sjediti 2 godine u stranackim prostorijama.
Roccohljup

#3769 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Roccohljup »

SaraFina wrote:
Roccohljup wrote:
SaraFina wrote:

Nas dvije ne. Ja svakako. I molim te sliku "lavica nosi macu u ustima" :D Prikladnije je a i biće u nastavku situaciji :P
gluho bilo....ja sam neutralan :D

Al da ne bi zli jezici rekli da začatavam, evo priznajem da sam za člana predsjedništva glasao za profu. nakon dumanja do zadnje minute oko profe, becirevica, i falatara, on mi se ucinio najprikladnijim jer ako išta treba ovom narodu (pogotovo onima koji ne glasaju jer tvrde da nemaju za koga) onda je to nada da može doći neko novi i pokušati promjeniti stvari. Također, vjerujem (i nadam se d ame neće razočarati) da će zaista pokušati napraviti neki ozbiljan politički projekat do narednih izbora koji će zaista biti kvalitetna alternativa svim ovim učmalim i isfucanim političarima na koje smo navikli u zadjnjih 20 i kusur god. Svi ostali su me do sada razočarali (prvenstveno mislim na SDP i DF) a glasanje tipa "glasam za njega da ne bude onaj drugi" mi nikad nije bilo opcija jer želim glasati za ono u sta u tom momentu vjerujem da je najispravnije mada se na ovim gore spomenutim primjerima to kasniej pokazalo kao greška. :-) Ali opet smatram da je to ispravnije nego birati između manjeg ili većeg zla, ili loše ili lošije stranke ili kandidata. Over and out....sad odoh po kokice za nastavak meča :D :D :D
Dasi

#3770 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dasi »

SaraFina wrote:Pojasni matematički a da mi bude "prihvatljivo" :D

Denis tri puta više glasova osvojio, a ja da sam ili svi mi glasali za Hadžikadića Džaferbeg bi bio tropa?
Je li Denis izgubio? Jeste! Jesu li glasovi za njega baceni? Jesu! Da li je vise glasova baceno na Denisa? Jeste!

Evo i jednostavne matematike...

Dzaferovic 187.034

----------------------
Becirovic 170.718
+
Hadzikadic 49.228
=
Hadzikadic 219.946

...da niste bacili toliki broj glasova na Becirovica Hadzikadic bi sad sjedio u predsjednistvu. :D
seln

#3771 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

Dasi wrote:

Je li Denis izgubio? Jeste! Jesu li glasovi za njega baceni? Jesu! Da li je vise glasova baceno na Denisa? Jeste!

Dzaferovic 187.034

----------------------
Becirovic 170.718
+
Hadzikadic 49.228
=
Hadzikadic 219.946

...da niste bacili toliki broj glasova na Becirovica Hadzikadic bi sad sjedio u predsjednistvu. :D
Jos da rep pocne mahati kerom.... :D
Smrcak15

#3772 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Dasi wrote:

Dzaferovic 187.034

----------------------
Becirovic 170.718
+
Hadzikadic 49.228
=
Hadzikadic 219.946

apsolutno tacno

gleda se ko je kvalitetniji, Hadzikadic ili Becirovic, Hadzikadic milion svjetlosnih Godina...samim tim je bacen glas na becirovica a mogli su glasati za kvalitetnijeg od njega i jos da pobjedi zestoko dzferovica i sve ostale.
Idemedosumom

#3773 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Idemedosumom »

Razgovarao sam s jednim poznanikom, SDA-ovac, i on smatra da ih je Željko Komšić izvukao, u suprotnom bi Denis vjerovatno pobijedio. Hajde sjašite više s ove teme, hejteri :-D
Ja_Ja

#3774 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ja_Ja »

To je otprilike to. Zeljko je taj koji je odvukao Denisove glasove, kakav crni Hadzikadic. Zeljko i Denis su bara,bara. Samo sto Zeljko zna iskoristiti nacionalizam, dok je Denis pokusao i pao na pokusaju, al je zbog pokusaja izgubio dobar dio glasova.
bob marley

#3775 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by bob marley »

Glasovi Becirovica plus Sepica 200k glasova. Vase insinuacije da je najbolji kandidat kriv za pobjedu SDA su samo dokaz vaseg licnog animozieta prema kandidatu a nikako odraz realnog stanja. Argumenti su Ad Hominem upuceni i protiv Hadzikadica i njegovih biraca. Nadalje Hadzikadicevi glasovi dolaze od ljudi koji inace ne bi glasali ni za koga, od ljudi koji su se spremali vec da idu i koji ce poslije izbornih rezultata i otici. To je neka silent skupina koje je privucena jednom odličnom kampanjom koja se osjetila i pod pritiscima i medijskom blokadom. Nadam se da ce stranka koju osnuje samo dodati momentum napretku ideje koju Hadzikadic nosi sa sobom.
Locked