Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
cLo

#3476 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by cLo »

SSemir wrote: Denis umjesto dzaferovica bi ti kao neka promjena bio? Od 1998 sdp je ili kao vladajuci ili kao koalicija. Kakva bi to sad bila promjena ili novost?
Zao mi je sto si tuzna jer tvoj miljenik nije pobijedio, al jbg, ne mozes se ljutit na sve druge sto nisu glasali za tvog miljenika. I drugi imaju svoje miljenike
Ma nije on moj miljenik, niti sam glasala za SDP, ali eto voljela bih vidjeti Denisa umjesto Dzaferovica svejedno. Meni je vise krivo citati da najvise jedi po SDA bacaju ljudi koji su isto odgovorni za njihovo mjesto u bih politici, a peru se od odgovornosti. Svi su sad kao baska. Nisu oni odavde. Drugi su krivi. Oni ispravni. Posebni. Eto to. Ne mogu vise ni citat ove lazi i obmane samih sebe.
Last edited by cLo on 08/10/2018 09:58, edited 1 time in total.
Nivelacija

#3477 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Nivelacija »

Skoro bez kampanje 50k glasova :bih:
Sara03

#3478 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Sara03 »

mrjasmin wrote:Ja sam svoj glas dao MIrsadu i nije mi zao. Za mene nije bacen glas jer sam glasao za po meni najboljeg kandidata. Da nije bilo Mirsada opet Becirevic ne bi dobio moj glas jer razlika izmedju njega i Dzaferovica je u nijansama.
Isto sranje, drugo pakovanje.
SaraFina

#3479 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Nivelacija wrote:Skoro bez kampanje 50k glasova :bih:

Dobićete bedževe i značke VI iz Fan kluba. A naručivaćete ih preko Smrleta i Kikija :D
visocicaguy

#3480 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by visocicaguy »

SaraFina wrote:

Dobićete bedževe i značke VI iz Fan kluba. A naručivaćete ih preko Smrleta i Kikija :D
kmeeeeeeeeeee
condy

#3481 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by condy »

Ima razlike u godinama između Šefike i Denise :D

Usput i Mirso ima fini godina pred peMziju....tako da ne očekujte nekog proletera na bh. političkoj sceni!
Last edited by condy on 08/10/2018 10:02, edited 1 time in total.
Smrcak15

#3482 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

SaraFina wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Mislite da raju koja su glasala za ovog covjeka stvarno boli neka stvar za te vase teorije?
Ljudi su glasali kako su oni naumili, dzabe presipate iz supljeg u prazno.

Oni će i živjeti sa SDA. Nadam se većina njih bar iz reda "Fan kluba". Poslaće im profa sliku i autogram iz USA. Smrčak i Kiki zaslužuju i više. Da budu dio neke buduće profine studije možda :lol:
ne pametuj, covjek je najavio skupstinu ubrzo i krece se sa strankom.

meni su ovi izbori po prvi puta jasno rekli, mi kao narod i ne zasluzujemo bolje.

Dzaferovic je olicenje naroda kojeg predstavlja...jucer gledam presicu, pa vise Izetbegovic pricao na presici nego on, on samo stoji i slusa Baketa :-) tugooo golema....

valjda ce te se svi vi opametiti za lokalne izbore ako Bog kad profa krene sa strankom..i vidite ove dvije godine da nema napretka bez njegove ideologije za BiH, nacina razmisljanja, zapadnjacka nacin vodjenja politike i razmisljanja.
SaraFina

#3483 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

:lol: :lol:
condy

#3484 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by condy »

A ko ćemu biti u stranKi :?
Bloo
Globalna šefica

#3485 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

A ako profa ne osnuje stranku, valjda će se narod opametiti i neće baš ovoliko glasati za SDA na ostalim nivoima :mrgreen:
spreca

#3486 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by spreca »

General War wrote: Ti si spreca ili corav ili ne zelis viditi problem...ja dao hadzikadicu glas u predsjednistvu, a na drugim nivoima nisam...i KAKO sad da SDA ima radi MENE ima i Dzaferovica i vecinu po Parlamentima?
Nije ba do mene, ukljuci mozak ili prestanite djeliti lekcijw onima koji nemaju veze s tim.
Glasanjem za Hadzikadica ti si svoj glas indirektno dao Dzaferovicu a to ti je isto kao da si i glasao za Dzaferovica htio ti to sebi priznati ili ne......nadamse da si svoj glas na drugim nivoima dao ljevici ili nekoj stranci slicnog profila ....sto opet znaci da nisi bas nikome pomogao djelenjem svog glasa
SaraFina

#3487 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

visocicaguy wrote:
SaraFina wrote:

kmeeeeeeeeeee

Ja sam samo pragmatična nema mjesta za kmeku. Kod vas gerilaca pak ima za očaj...Dovoljna vam je kazna gledati Šefika kao preDstavnika??? Ili? Moralno ste superiorni libo vas. I pobjednici takodjer! :D
The 51st State

#3488 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by The 51st State »

nadam se da g, hadzikadic u neku vec formiranu stranku, takvih osoba ionako nemamo na pretek.
General War

#3489 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

spreca wrote:
General War wrote: Ti si spreca ili corav ili ne zelis viditi problem...ja dao hadzikadicu glas u predsjednistvu, a na drugim nivoima nisam...i KAKO sad da SDA ima radi MENE ima i Dzaferovica i vecinu po Parlamentima?
Nije ba do mene, ukljuci mozak ili prestanite djeliti lekcijw onima koji nemaju veze s tim.
Glasanjem za Hadzikadica ti si svoj glas indirektno dao Dzaferovicu a to ti je isto kao da si i glasao za Dzaferovica htio ti to sebi priznati ili ne......nadamse da si svoj glas na drugim nivoima dao ljevici ili nekoj stranci slicnog profila ....sto opet znaci da nisi bas nikome pomogao djelenjem svog glasa
Dao glas NS, a jesil ti uopste glasao?
visocicaguy

#3490 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by visocicaguy »

SaraFina wrote:
visocicaguy wrote:
SaraFina wrote:
kmeeeeeeeeeee

Ja sam samo pragmatična nema mjesta za kmeku. Kod vas gerilaca pak ima za očaj...Dovoljna vam je kazna gledati Šefika kao preDstavnika??? Ili? Moralno ste superiorni libo vas. I pobjednici takodjer! :D
kmeeeee :D

bola, pa Hadzikadic haman dobio 1/3 glasova vaseg kandidata..... to stranka, to plakati, to lobiranja, to visedecenijska tradicija :lol: :lol: :lol: bolan, pocinite masovni harakiri, bolje vam je :D
Smrcak15

#3491 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

The 51st State wrote:nadam se da g, hadzikadic u neku vec formiranu stranku, takvih osoba ionako nemamo na pretek.
nece on ni u kakvu vec postojecu stranku nego on pravi stranku.
condy

#3492 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by condy »

Ako formira stranku to će biti 128 stranka u BiH. Ekstra ljudi nova stranka !!! :roll: :lol:
SaraFina

#3493 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

:lol:

Fan Klub profin počinje ličiti na SBB-ovce :D
SSemir

#3494 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SSemir »

spreca wrote:
A glas za radoncica, jerlagica? Jel i glas za njih indireltno glas za dzaferovica?
The 51st State

#3495 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by The 51st State »

Smrcak15 wrote:
The 51st State wrote:nadam se da g, hadzikadic u neku vec formiranu stranku, takvih osoba ionako nemamo na pretek.
nece on ni u kakvu vec postojecu stranku nego on pravi stranku.
zelim mu svu srecu i uspjeh, odabro je sigurno tezi put onda.
Smrcak15

#3496 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

evo jedan tekst sa FB neko napisao:
Bosno moja, imala si priliku ustati poslije toliko godina porobljavanja
Imala si priliku osjetiti slobodu, onu duhovnu, intelektualnu, moralnu
Imala si priliku da se boris i pobijedis na demokratski nacin

Vjekovima si imala otvorene neprijatelje i uspjesno se borila sa njima
Nikada te do kraja nisu uspjeli osvojiti
Ali danas jesu

I to ne izvana, jer znaju nego da je to nemoguce
Nego iznutra
Ne sa tenkovima i topovima, nego sa zoharima i krpeljima
koji su se zavukli u tvoju utrobu, pustili korijene i sisaju ti krv vec 25 godina

Danas su tvoji gradjani odobrili tvoju propast i isisavanje tvojih ljepota i resursa naredne cetiri godine
Cetiri godine borbe u smrdljivoj bari sa krokodilima

Ne krivim one gradjane koji su otvoreno glasali protiv tebe, jer je otkriveni neprijatelj uvijek bolji od izdajnika
A izdajnici su oni koji su danas ostali u kuci
Koji se nisu usudili izaci iz svoje smrdljive sobe i glasati

To su malogradjani koji nemaju nikakve svijesti, ni savjesti
Koji su se sveli na zivotinjski nivo prezivljavanja bez ikakve drustvene odgovornosti

Ja znam da sam bio na strani dobra, tako da me savjest sigurno nece gristi
Dao sam onoliko koliko sam mogao u podrzavanju naseg profesora, jer sam u njemu vidio Đerzeleza Alea koji se probudio iz stogodisnjeg sna, spreman da nas spasi i digne na noge

Nas uvazeni profesor nije izgubio, Bosna je izgubila profesora i sansu za bolje sutra.

Veliko vam hvala veliki covjece, nadam se da necete odustati u misiji spasenja Bosne od zohara koji je nagrizaju !!

I JA SA ISKRA
SaraFina

#3497 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Otišao si profa, ostala je tuga! Vječno će te pamtiti Smrle, Kiki i ostatak klix Fan Kluba!
Bloo
Globalna šefica

#3498 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

A vala i ovi što su glasali za NS i ostale stranke na drugim nivoima su mogli dati glas SDP-u :mrgreen:
madner

#3499 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by madner »

SaraFina wrote:
madner wrote:Profa pravi stranku, a SDP treba da se pozabavi sa sobom prvo.

Smrle će ti biti kordinator za dijasporu, ako misliš iz SDP da "preletiš" profi :D
Ja sam nezavisni strucnjak, ne letim.
Profa je pokazao da zna i umije, moze to iskoristiti da za 2 godine napravi strukture i 4 da bude jako ozbiljna prica.

Samo mora izbjeci greske NSa i DFa. :D
spreca

#3500 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by spreca »

SSemir wrote: Vodio sam se time da je najbolji kandidati pd svih ponudjenih. Glasam za onog za kojeg smatram da je vrijedan mog glasa. Zadnji put sam glasao za clana predsjednista kad se komsic prvi put kandidovao. Da nije njeg bilo glasao bi za falatara.
To sto je trbi krivo sto nije tvoj miljenik pobijedio, to je tvoj problem. Ali ja za tvog miljenika ne bi ni glasao i da nije bilo ove dvojice na listama. Kontas?
Kakva je razlika izmedju denisa, dzafera, komsica, radoncica?? Osim stranackog dresa.
cuj moj miljenik...niko nije moj miljenik niti ce nekad biti iko.....pa sto nisi glasao za pobjednicku kombinaciju...valjda zbog toga i izlazimo na izbore....niko ne govori da je Hadzija los...za ove nase i nas sve je mozda i predobar ali naivno je usao u ove izbore bez stranacke podrske...sad je shvatio da prvo treba stranku praviti i poceti sa federalnog nivoa i tako bi nam najvise pomogao.
Locked