Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
SaraFina

#3426 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

:izet:
spreca wrote:Citajuci neke postove sticem utisak da nismo bolje ni zasluzili nego da nam u predsjednistvu sjede Dodik , Covc i Radoncic....pa kud puklo da puklo
Sreća potukoše Faraona. I meni je taj scenario bio vrlo izvjestan.
Ali i ovako je tragedija. Denis tako blizu, a tako daleko.
sumirprimus

#3427 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

da su bogdom usli i faraon i covic.
da slom bude potpun.
stim da ni dzaferovic nije za odbacit.
kakav je sa engleskim levl baka il jos gori? :skoljka:
SaraFina

#3428 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

sumirprimus wrote:falatar becirovic, komsic, svi odreda bljak fuj pljuc

Komšić je pro BiH igrač i nemaš bolje alternative Čoviću, plus sada kad je Dodik dobio u RS. Ako imaš koja je. Boriša? Pa eto koliko je "dobacio", tu se najbolje ogleda i sposobnost da "animira" glasače.
sumirprimus

#3429 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

njihova nemogucnost dogovora i zajednickog nastupa je dovoljan pokazatelj o kakvim se ljudima radi
nemoguce da nista nisu naucili za sve ove godine.
spreca

#3430 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by spreca »

GandalfSivi wrote:
General War wrote: Ama kakvo ti je to izvrtanje cinjenica?
Denis i sdp su sami sebi krivi za rezultat...hadzikadic i moj glas nicim nije uzrokovao pobjedu krezubih.
Pazi, s jedne strane si u pravu jer jebo ti ljevicu koja se ne moze ujediniti i naci kandidata dovoljno jakog da pobjedi pudlicu. Ali realno previse ljudi, previse cudi se pitalo pokusali nesto drgacije, popusili.

S druge strane, jebem ja lesinare koji su iskoristili situaciju, dosli u Bosnu da sebi ime naprave, bez ikakve sanse da pobjede
i koji se hoce ispaliti jako brzo.

Vjerovatno nije SDA igrac, ali i da jeste, ne bi ga mogli boljeg naci...
:thumbup:
Stalno to govorim...Ok on je na neki nacin i uspio u svojoj nakani....ali neznam cime su se vodili njegovi glasaci...nisu valjda mislili da ce pobjediti osim sto ce ugroziti neciju pobjedu
SaraFina

#3431 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

sumirprimus wrote:da su bogdom usli i faraon i covic.
da slom bude potpun.
stim da ni dzaferovic nije za odbacit.
kakav je sa engleskim levl baka il jos gori? :skoljka:

Daće SDA svojoj bratskoj HDZ-OVSKOJ stranki i stožerniku dio kolača na federalnoj razini. Ne brini. Jedino je Faraon popušlić. Nikad "mladoženja" a sad ni "kum" bogami :D
sumirprimus

#3432 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

samo kazna laznoj opoziciji i laznoj ljevici :izet:
sumirprimus

#3433 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

ovo im je za nauk, a posto slabo uce :lol: :izet:
SaraFina

#3434 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

spreca wrote:
GandalfSivi wrote:
Denis i sdp su sami sebi krivi za rezultat...hadzikadic i moj glas nicim nije uzrokovao pobjedu krezubih.
Pazi, s jedne strane si u pravu jer jebo ti ljevicu koja se ne moze ujediniti i naci kandidata dovoljno jakog da pobjedi pudlicu. Ali realno previse ljudi, previse cudi se pitalo pokusali nesto drgacije, popusili.

S druge strane, jebem ja lesinare koji su iskoristili situaciju, dosli u Bosnu da sebi ime naprave, bez ikakve sanse da pobjede

Stalno to govorim...Ok on je na neki nacin i uspio u svojoj nakani....ali neznam cime su se vodili njegovi glasaci...nisu valjda mislili da ce pobjediti osim sto ce ugroziti neciju pobjedu

Vodili se vizijom. Svi drugi bljak i fuj. Izuzev profe. Profa vizionar i ujedinitelj :-)
zubi

#3435 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by zubi »

spreca wrote: Stalno to govorim...Ok on je na neki nacin i uspio u svojoj nakani....ali neznam cime su se vodili njegovi glasaci...nisu valjda mislili da ce pobjediti osim sto ce ugroziti neciju pobjedu
Time da nikad vise za SDP, nema manjeg zla... SDA I SDP ista govna.
Henry Chinaski

#3436 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Henry Chinaski »

SaraFina wrote:Pa ljevica je dobro prošla. Ne zaostaje Denis za Džaferovićem puno. Plus Komšić je siguran igrač. Ali ovo kratkovido glasanje za Hadzikadića je za ozbiljnog razmatranja.

Sutra dodjem ja sa nekom ludom furkom i kandidujem se, raja se popali.

Zbrišem i objavim kapitalac" Balkanska plemena i moj osobni pokušaj uvodjenja demokracije"... :D
Skeptičan sam spram dalekovidnosti retardirane i razjedinjene lijevice. Diletantsko ponavljanje istih grešaka gdje svi hoće da budu predsjednici i niko nema nikakvu veliku sliku cijele vizije trebalo bi da nas ubijedi da su postali pametni?

Glas za Mirsada je bio simbolični akt beznađa nekolicine normalnih, a protiv mora istih govana koja plutaju po vrhu ove septičke jame. Niko mu nije davao šanse ali gerila pokazuje da postoji.
SaraFina

#3437 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

sumirprimus wrote:samo kazna laznoj opoziciji i laznoj ljevici :izet:

Nisi ti kaznio SDP. Oni će svoj dio kolača kompenzirati na drugim nivoima vlasti. Nego si i ti i ostali SDA-om kaznio/li sami sebe.
SaraFina

#3438 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Henry Chinaski wrote:
SaraFina wrote:Pa ljevica je dobro prošla. Ne zaostaje Denis za Džaferovićem puno. Plus Komšić je siguran igrač. Ali ovo kratkovido glasanje za Hadzikadića je za ozbiljnog razmatranja.

Zbrišem i objavim kapitalac" Balkanska plemena i moj osobni pokušaj uvodjenja demokracije"... :D
Skeptičan sam spram dalekovidnosti retardirane i razjedinjene lijevice. Diletantsko ponavljanje istih grešaka gdje svi hoće da budu predsjednici i niko nema nikakvu veliku sliku cijele vizije trebalo bi da nas ubijedi da su postali pametni?

Glas za Mirsada je bio simbolični akt beznađa nekolicine normalnih, a protiv mora istih govana koja plutaju po vrhu ove septičke jame. Niko mu nije davao šanse ali gerila pokazuje da postoji.

Gerila je doživjela debakl. Moralno (profa će otperjati i nikad stranku neće napraviti) te politički (SDA u vlasti u 4 iduće godine)
Zar može gore? Ja ne znam...
SDP čeka njihov dio kolača na kantonalnim i općinskim razinama. Preživjeće.
Last edited by SaraFina on 08/10/2018 09:24, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#3439 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

A to SDP nikad nije koalirao sa SDA?
Sara03

#3440 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Sara03 »

Henry Chinaski wrote:Glas za Mirsada je bio simbolični akt beznađa nekolicine normalnih, a protiv mora istih govana koja plutaju po vrhu ove septičke jame. Niko mu nije davao šanse ali gerila pokazuje da postoji.
1Dante1

#3441 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by 1Dante1 »

SaraFina wrote:
Henry Chinaski wrote:

Gerila je doživjela debakl. Moralno (profa će otperjati i nikad stranku neće napraviti) te politički (SDA u vlasti u 4 iduće godine)
Za gerilu se ocekivalo nekih 10k glasova, 20k u vrh glave. Vase kukanje dokazuje da je gerila prosla bolje nego sto su neki ocekivali. :D
Last edited by 1Dante1 on 08/10/2018 09:27, edited 1 time in total.
julisiz es grant

#3442 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by julisiz es grant »

Sara03 wrote:
Henry Chinaski wrote:Glas za Mirsada je bio simbolični akt beznađa nekolicine normalnih, a protiv mora istih govana koja plutaju po vrhu ove septičke jame. Niko mu nije davao šanse ali gerila pokazuje da postoji.
Super, osjećajte se moralnim pobjednicima. Vama dobro.
SaraFina

#3443 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

Bloo wrote:A to SDP nikad nije koalirao sa SDA?
Bitna je bila poruka Bloo. Da se pošalje SDA-OVSKOJ kriminalnoj hobotnici i njihovim podguznim muhetinama izborom Denisa. U protekle 4 godine uništili su državu, sad pobjedom Džaferovića, ne da imaju alibi nego i zeleno svjetlo da NASTAVE.
Kome to nije jasno neka predje na podforum lj/s.
General War

#3444 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

escobar__ wrote:
SaraFina wrote:Šta je pogubnije životati? Što niste mogli predpostaviti da će iza Šefika stajati SDA i stranačka mašinerija i da je u plusu u startu bio preko 100 000 ispred Hadžikadića?

Pa dovoljno je bilo vidjeti "Fan Kub za propast" predvodjen Smrčkom na ovoj temi i zaključiti dokleN će profa dobaciti.
Svjesna si da je najveći broj glasova koje ste vi namijenili sebi (Bećireviću) otišao Komšiću, a ne Hadžikadiću?
Ma nema sanse, sjetili su se nove mantre...vidis da ko papagaji ponavljaju.
SaraFina

#3445 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

1Dante1 wrote:
SaraFina wrote:
Henry Chinaski wrote:

Za gerilu se ocekivalo nekih 10k glasova, 20k u vrh glave. Vase kukanje dokazuje da je gerila prosla bolje nego sto su neki ocekivali. :D

Lj/s podforum. Par "stepenica" ispod :D

Šta je postigla gerila? Dala zeleno svjetlo SDA iz inata da NASTAVI sa uništavanjem države? Bože!
Bloo
Globalna šefica

#3446 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

SaraFina wrote:
Bloo wrote:A to SDP nikad nije koalirao sa SDA?
Bitna je bila poruka Bloo. Da se pošalje SDA-OVSKOJ kriminalnoj hobotnici i njihovim podguznim muhetinama izborom Denisa. U protekle 4 godine uništili su državu, sad pobjedom Džaferovića, ne da imaju alibi nego i zeleno svjetlo da NASTAVE.
Kome to nije jasno neka predje na podforum lj/s.
Ahem.
Da li je SDP ikada koalirala sa SDA je bilo moje pitanje?
Pokusaj se fokusirati na da ili ne odgovor bez sirenja price i vec videnih djecijih pokusaja vrijedanja dijasporko.

Ili jos bolje..vrati se svojim drama temama :mrgreen: CIK u sluzbi HDZa ili da mozda dodas i SDA ili da te podsjetim na izjavu tvoju da je SDA probosanska stranka ili da jednostavno se umjesto kmecanja ovdje nastavis baviti ljubavnim.odnosima konstitutivnih naroda u Neumu.
Last edited by Bloo on 08/10/2018 09:33, edited 1 time in total.
cLo

#3447 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by cLo »

Henry Chinaski wrote:
Da, bas to vole o sebi da misle Mirsadovi glasaci: da su normalniji, pametniji, posebniji od drugih, a istovremeno bacajuci itekako bitan glas za promjenu. Znaci svjestan si da bacas glas koji moze biti kljucan, ali vise volis hipsteraj. Je li to normalno, posebno i inteligentno? To je u istom rangu sa crtanjem pokemona po listicima, ali bitno je ispasti kul, a sutra cemo se rugat SDA krkanima, nemaju zuba, vidi im glave, ne znaju engleski. Pa i ti si im to dopustio, budi bar malo savjestan pa i na sebe preuzmi dio krivice.
1Dante1

#3448 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by 1Dante1 »

SaraFina wrote:
1Dante1 wrote:
SaraFina wrote:

Lj/s podforum. Par "stepenica" ispod :D

Šta je postigla gerila? Dala zeleno svjetlo SDA iz inata da NASTAVI sa uništavanjem države? Bože!
Inat je cudo! :D
SaraFina

#3449 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SaraFina »

General War wrote:
escobar__ wrote:
SaraFina wrote:Šta je pogubnije životati? Što niste mogli predpostaviti da će iza Šefika stajati SDA i stranačka mašinerija i da je u plusu u startu bio preko 100 000 ispred Hadžikadića?

Pa dovoljno je bilo vidjeti "Fan Kub za propast" predvodjen Smrčkom na ovoj temi i zaključiti dokleN će profa dobaciti.
Svjesna si da je najveći broj glasova koje ste vi namijenili sebi (Bećireviću) otišao Komšiću, a ne Hadžikadiću?
Ma nema sanse, sjetili su se nove mantre...vidis da ko papagaji ponavljaju.

Komšić može biti fikus, ali je najbolji i najkorisniji "ukrasni cvijet" u presjedništvu. I kraj.
Gerila je SDA dala (glasajući za profu) zeleno svjetlo da nastave uništavati državu. Ne samo alibi za promašene protekle 4 godine. Nego i nastavak u iduće 4.
General War

#3450 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

spreca wrote:
GandalfSivi wrote:

Ti si spreca ili corav ili ne zelis viditi problem...ja dao hadzikadicu glas u predsjednistvu, a na drugim nivoima nisam...i KAKO sad da SDA ima radi MENE ima i Dzaferovica i vecinu po Parlamentima?
Nije ba do mene, ukljuci mozak ili prestanite djeliti lekcijw onima koji nemaju veze s tim.
Last edited by General War on 08/10/2018 09:35, edited 1 time in total.
Locked