Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Leverage

#3026 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

To je važno. Mislim nek se raspadne sve, samo nek neko ima tegobe.

Eto ti političke pismenosti. I onda se čudimo rezultatima izbora.
escobar__

#3027 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by escobar__ »

Tako 'e, bravo majstore. :lol:
julisiz es grant

#3028 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by julisiz es grant »

escobar__ wrote:Dovoljno je da vidim kako Hadžikadić nervira SDP-ovce i SDA-ovce da mu dadnem glas. Ne mora bukvalno ništa uradit niti ponudit (u tome se na kraju krajeva i ne razlikuje od vaših kandidata), dovoljno je da vam izaziva tegobe da gotivim čojka. :kiss:
Ja nisam primijetio da oko mene nervira bilo koga. Niti da ga iko spominje u stvarnom životu. Za čovjeka niko NE ZNA, shvatite. Prosječnom glasaču bitan je ko lanjski snijeg.
Leverage

#3029 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Ako ćemo o tegobama, evo ja ovdje javno priznajem da bi mi bila velika tegova da pobijedi SDA/PDA sa Džaferovićem. Bila bi mi tegoba jer znam kakvom tegobom ti i takvi prave moj život i život svih koji nisu dio njihove fele.

Izbori nikad važniji, izbori mi ili oni, izbori progres ili propast, izbori sad ili nikad. I mene da muči ni više ni manje nego - Mirsad Hadžikadić.

E moj Bože...
General War

#3030 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Leverage wrote:Ako ćemo o tegobama, evo ja ovdje javno priznajem da bi mi bila velika tegova da pobijedi SDA/PDA sa Džaferovićem. Bila bi mi tegoba jer znam kakvom tegobom ti i takvi prave moj život i život svih koji nisu dio njihove fele.

Izbori nikad važniji, izbori mi ili oni, izbori progres ili propast, izbori sad ili nikad. I mene da muči ni više ni manje nego - Mirsad Hadžikadić.

E moj Bože...
Tegoba samo citat sta ocekujes od ovih izbora :D
Leverage

#3031 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Ja razumijem da postoje mazohistični ljudi, da im je potpuno svejedno kako ih politika tretira. Poštujem taj izbor.

Ali nisu svi takvi.
Ja_Ja

#3032 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ja_Ja »

Leverage wrote:Ja razumijem da postoje mazohistični ljudi, da im je potpuno svejedno kako ih politika tretira. Poštujem taj izbor.

Ali nisu svi takvi.
Ti kao SDP-ovac nasao pisati o necijem mazohizmu...Hajde ba neozbiljan si.
Leverage

#3033 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Fali ti još neko "ja" u nicku.

Makar ti i taj pravo odgovara.
Smrcak15

#3034 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Ovo je nevidjeno do sad...samo danas skoro novih hiljadu pratilaca na FB stranici :run: :run: :run: :shock: :shock:

17,819 people follow this :pusi2: :pusi2:
https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic
Dosadno mii

#3035 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

Leverage wrote:Ja razumijem da postoje mazohistični ljudi, da im je potpuno svejedno kako ih politika tretira. Poštujem taj izbor.

Ali nisu svi takvi.
Jesil se danas kud vozikao busem na kakav skup?
Leverage

#3036 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Dosadno mii wrote: Jesil se danas kud vozikao busem na kakav skup?
Jok.

Komentarisao na Denisovoj stranici.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3037 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

Zar netko 18+ zaista moze misliti da ovaj civjek ima ikakve sanse za pobjedu? Ne govorim o njegovim kvalitetima, nego o potpunoj nemogucnosti za pobjedu. Kao da pomaze Dzaferovicu u usitnjavanju glasa protiv SDA
Leverage

#3038 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

KatarinaKosaca wrote:Zar netko 18+ zaista moze misliti da ovaj civjek ima ikakve sanse za pobjedu? Ne govorim o njegovim kvalitetima, nego o potpunoj nemogucnosti za pobjedu. Kao da pomaze Dzaferovicu u usitnjavanju glasa protiv SDA
Ja bih pričekao sedmi. Može se bit' kasnije citiran, stidit' se svojih izjava.

Al bude kasno.
Dosadno mii

#3039 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

Leverage wrote:
Dosadno mii wrote: Jesil se danas kud vozikao busem na kakav skup?
Jok.

Komentarisao na Denisovoj stranici.
Mogu misliti koje hvalospjeve moraš pisati da ti dozvoli komentatisanje
:bih:
Dosadno mii

#3040 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

KatarinaKosaca wrote:Zar netko 18+ zaista moze misliti da ovaj civjek ima ikakve sanse za pobjedu? Ne govorim o njegovim kvalitetima, nego o potpunoj nemogucnosti za pobjedu. Kao da pomaze Dzaferovicu u usitnjavanju glasa protiv SDA

Ne znam kako iko 18+ od vas koji upadate svako malo na temu sa istim pitanjem misli da mi od 18+ mislimo da će Hadžikadić pobijediti.
Čovjek ima ispravne stavove i mislim da zaslužuje glas.

A to koji će od krimosa i uhljeba stvarno postati treći član briga me.

Leverage

#3041 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Dosadno mii wrote: Mogu misliti koje hvalospjeve moraš pisati da ti dozvoli komentatisanje
:-)

Mislim, nije zaista da sam komentarisao tamo, to kažem radi toga što si ti neki dan...

Ma kome ja objašnjavam.

:run:
Kikibombona

#3042 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

julisiz es grant wrote:
escobar__ wrote:Dovoljno je da vidim kako Hadžikadić nervira SDP-ovce i SDA-ovce da mu dadnem glas. Ne mora bukvalno ništa uradit niti ponudit (u tome se na kraju krajeva i ne razlikuje od vaših kandidata), dovoljno je da vam izaziva tegobe da gotivim čojka. :kiss:
Ja nisam primijetio da oko mene nervira bilo koga. Niti da ga iko spominje u stvarnom životu. Za čovjeka niko NE ZNA, shvatite. Prosječnom glasaču bitan je ko lanjski snijeg.
Koprcajte se SDP-eovci. :D

Ne znam koga zelite uvjeriti, sebe ili nas koji cemo glasati za Mirsu? :D

Moja raja je dominantno glasala za SDP prije 10-15 godina. Sada ne glasa niko. Ili ako glasa, stidi se reci.

Kada se u raji spomenu SDA ili SDP, odmah se na to doda da su kriminalci, smradovi, odvratne pojave itd. I haj stisni pa reci da si SDP-eovac. Bio bi ismijan. Zato jedino na netu, pod zastitom anonimnosti, smijete reci da ste SDP-eovci.

Kunem se mrtvima i zivima, u mojoj raju niko od sramote ne smije reci da glasa za SDP (o SDA da ne govorim, njih nikad nisam imao u drustvu). Ili su ih ljudi jednostavno otpisali.

Sa poltronima i stranackim uhljebima se naravno ne druzim.

Vidi se koliko vam je Mirso trn u oku, visite na ovoj temi. Mene ako neka tema ne zanima, necu tipkati na njoj. Odvratne teme o SDA i SDP ne bih otvorio pod prijetnjom oruzjem.

Fakat je uzivancija citati vase frustracije.

Mirso je pridobio razlicit profil ljudi. Sa Escobarom se ne slazem ni oko cega, kao nebo i zemlja. Sa Smrletom jos manje. I mnoge druge pristalice Hadzikadica su ideoloski potpuno izmjesane. Ima podrsku desnice, centra i ljevice, kao i drugih komponentni bosanskog drustva. :bih: :izet:

STOP SDA i SDP kriminalnim kartelima!
Last edited by Kikibombona on 04/10/2018 23:20, edited 1 time in total.
neon-x

#3043 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

Raspravljalo se 100 stranica o tome vec. Sustina je da se pojavio neko ko istinski ima namjeru da pocne sa pravljenjem normalne uredjene drzave. Ima svjetske reference, svjetsko znanje, poznaje uredjene sisteme i kako se dolazi do njih. Interes BiH mu je na prvom mjestu i evidentno posjeduje visoke moralne vrijednosti i integritet. Covjek ocigledno ima sposobnost okupljanja ljudi oko sebe i budjenja entuzijazma. Zaista bi mogao biti on ta osoba koja ce pokrenuti normalne ljude koji zele normalnu drzavu da preuzmu odgovornost za nju u svoje ruke i krenu sa njenom izgradnjom.

Glasamo za njega iz svih navedenih razloga bez obzira koliko mislimo ili ne mislimo da moze dobiti glasova. Od neceg se mora poceti. Ako nista da se prebrojimo koliko nas ima za pocetak da bismo mu dali nekakav legitimitet za formiranje stranke ili neku vrste politicke organizacije. Pa cemo onda dalje.
Leverage

#3044 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Nemaš ti raju, ti sjediš u sobi i forum je tvoj život.

Čuj stid ih reć :lol:

E živote pokvareni džojstiku.
KIseljak12

#3045 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KIseljak12 »

Bez namjere da te uvrijedim, nemas decko pojma o politici. Dok si ti guro tutu u rikverc, stotine nestranackih simpatizera je agitiralo za SDP.

Nakon onog debakla, vise nisam nikome savjetovao za koga da glasa. Nisam imao obraza. Normalno da je stid ljude rec, nisu svi partijski botovi pa da ne smiju reci kako su se zajebali sto su glasali za neku stranku.

A vi i dalje guslate po starom.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3046 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KatarinaKosaca »

neon-x wrote:
Raspravljalo se 100 stranica o tome vec. Sustina je da se pojavio neko ko istinski ima namjeru da pocne sa pravljenjem normalne uredjene drzave. Ima svjetske reference, svjetsko znanje, poznaje uredjene sisteme i kako se dolazi do njih. Interes BiH mu je na prvom mjestu i evidentno posjeduje visoke moralne vrijednosti i integritet. Covjek ocigledno ima sposobnost okupljanja ljudi oko sebe i budjenja entuzijazma. Zaista bi mogao biti on ta osoba koja ce pokrenuti normalne ljude koji zele normalnu drzavu da preuzmu odgovornost za nju u svoje ruke i krenu sa njenom izgradnjom.

Glasamo za njega iz svih navedenih razloga bez obzira koliko mislimo ili ne mislimo da moze dobiti glasova. Od neceg se mora poceti. Ako nista da se prebrojimo koliko nas ima za pocetak da bismo mu dali nekakav legitimitet za formiranje stranke ili neku vrste politicke organizacije. Pa cemo onda dalje.
ok. Ovo mi je potpuno logicno i zdravo objasnjenje. Sretno
Leverage

#3047 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

KIseljak12 wrote:Bez namjere da te uvrijedim, nemas decko pojma o politici. Dok si ti guro tutu u rikverc, stotine nestranackih simpatizera je agitiralo za SDP.

Nakon onog debakla, vise nisam nikome savjetovao za koga da glasa. Nisam imao obraza. Normalno da je stid ljude rec, nisu svi partijski botovi pa da ne smiju reci kako su se zajebali sto su glasali za neku stranku.

Evo ti načina komunikacije. Što je najgore postoji realna šansa da sam stariji od tebe.

O 2014. godini sam već nekoliko puta pisao ovdje, ali ti o tome naravno nisi pročitao nego si se drznuo da mi stavljaš riječi u usta.

To što izmišljaš i što si prespavao zadnje četiri godine dešavanja u SDP-u govori najbolje o tvojoj trivijalnosti.
Smrcak15

#3048 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Vecerasnji skup u Zenici, jao kakav govor Pejakovica na pocectku pogotovo ono sa srebrenicanima i karleusom u americi :roll: :roll: auuuu
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 009806729/
Last edited by Smrcak15 on 04/10/2018 23:52, edited 1 time in total.
KIseljak12

#3049 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by KIseljak12 »

Leverage wrote:
KIseljak12 wrote:Bez namjere da te uvrijedim, nemas decko pojma o politici. Dok si ti guro tutu u rikverc, stotine nestranackih simpatizera je agitiralo za SDP.

Evo ti načina komunikacije. Što je najgore postoji realna šansa da sam stariji od tebe.

O 2014. godini sam već nekoliko puta pisao ovdje, ali ti o tome naravno nisi pročitao nego si se drznuo da mi stavljaš riječi u usta.

To što izmišljaš i što si prespavao zadnje četiri godine dešavanja u SDP-u govori najbolje o tvojoj trivijalnosti.
Pa nisam ja taj koji ismijava ljude kad kazu da je njihove prijatelje stid reci da su glasali za SDP.

Jos samo jedna rodjacko-partokratska uhljebljivacka stranka u nizu.
asker

#3050 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by asker »

Leverage wrote:
Ja bih pričekao sedmi. Može se bit' kasnije citiran, stidit' se svojih izjava.

Al bude kasno.
Ako Denis pobjedi drzava nam nece biti na gubitku. Ne sumnja niko u njegov patriotizam i dobre namjere. Jeste da je karizmatican ko vreca cementa ali da prodje nikakvo zlo.
Nisam primjetio da je bilo ko na forumu tako siguran i kurcevit, bez uvrede, u pobjedu svog favorita. Par puta si napisao poslije 7 Okt cete ovo ili ono. Ja se pitam sta ce biti s tobom ukoliko Denis ne pobjedi? Na koji ces forum preseliti, u koju drzavu, kontinent, galaksiju?

Malo sale naravno, al' da hvalis Dzeku (ovdje ustati) toliko, bilo bi ofirno. Pogotovo na Mirsinoj temi.
Locked