Nije neko nego on lično. Obraćam se isključivo njemu jer je provokator.KIseljak12 wrote:Nekim ljudima je dzaba da su sto puta primarius specijalista kada su ohola, neotesana debla.
@Leverage
Nisi svjestan koliko antireklamu pravis sa tim nadmenim elitistickim stavom, kao eto neko ce da place osmog, da budu hladni tusevi i sl.
Mene, kao i mnoge druge ne zanima ko je na vlasti, tj. kako se stranka zove i koji su ljudi na vlasti, sve dok dobro vladaju.
Glasajuci za neku politicku opciju ja iskazujem svoje misljenje o tome za koga mislim da bi trebao vladati da bi meni bilo dobro.
Ako ja glasam za neku opciju koja nije SDP i SDP na kraju pobijedi, imajuci u vidu da se oni toboze brinu za dobrobit i zivotni standard gradjana, radnika, seljaka, djaka i studenata, zar mi ne bi trebalo biti drago sto su ipak pobijedili oni za koje nisam glasao?
Ta neka zluradost i navijacke lozionicarske prijetnje nicim ne ulijevaju nadu da ce taj SDP sve i da pobijedi promijeniti na bolje neke stvari u zemlji.
Tiha vecina je sita i muka joj je i od "ljevice" i "desnice", ne izlaze na izbore jer smatraju da su svi isti.
SDP je dobio istorijsku sansu 2010. da pokazu da nisu isti kao ostali, medjutim prokockali su je i sahranili ljevicu u BiH zadugo (ili su prema Durakovicu to davno uradili, jos dok je on davao ostavku).
SDP ne moze realno ocekivati da ce u narednim godinama dostici podrsku koju su imali 2010. Ako im imalo zelis dobro, savjetujem ti da promijenis ton kojim se obracas politickim neistomisljenicima.
@SDP funckioneri: Obratite paznju ko vas i na koji nacin promovise.
Pročitaj moje ostale postove prije nego što daš sud o meni.
Glas za SDP predstavlja glas za sebe, ne glas za mene ili glas za stranku. Nije ovo pijaca na kojoj se nudi usluga za glas.
Ako ti nisi u stanju da prepoznaš momenat da radi sebe glasaš za SDP, džaba ti sva priča.
Ja SDP promovišem na način kako ja to želim i niko mi tim povodom nije dao nikakve instrukcije, nit mi ko može to zabranit'. Tako je prema statutu partije.
To nije elitistički stav, to je samo jasna poruka da se nema namjera dindilit oko onih koji se kao hoćkaju i nećkaju da daju glas.
Ti ako nećeš da daš glas za svoje bolje sutra zato što ti se ne sviđa neko ko promoviše SDP onda to mnogo govori o tvom političkom promišljanju.