tusirat ce se ti druze i to hladnom vodom konstantno 4 godine bude li ti ista politika SDP:a bila kao i prije a narod i dalje bjezao iz drzave, i plakat ces ti za Hadzikadicem budi siguranLeverage wrote:Nema te tople vode koja će te ugrijati sedmog naveče.
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- Smrcak15
#2826 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- Leverage
#2827 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hadžikadić sa svojim aktivistima ulazi u SDP u roku dvije godine.Smrcak15 wrote: tusirat ce se ti druze i to hladnom vodom konstantno 4 godine bude li ti ista politika SDP:a bila kao i prije a narod i dalje bjezao iz drzave, i plakat ces ti za Hadzikadicem budi siguran
- General War
#2828 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Leverage wrote:Organizovat ću da nakon uspješnog mandata pronesu Envera Bijedića na rukama kroz Tuzlu i to pod tvojim prozoromGeneral War wrote:Niti tvoje kad ti Jope budu cerali jarane niz cestu![]()
Šalim se, nisam baš toliko zloban
Tooo
Socijalna empatija je uvjek krasila SDP kastu
Sto se mene tice mozes mu posluzit ko ratna zubarka, bas ce mi krivo bit
Mozda dobijes i stan
- Leverage
#2829 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ti nisi socijalni slučaj pa nemam nikakve socijalne empatije prema tebi.General War wrote:![]()
Tooo
Socijalna empatija je uvjek krasila SDP kastu![]()
Sto se mene tice mozes mu posluzit ko ratna zubarka, bas ce mi krivo bit![]()
Mozda dobijes i stan
Mene zanimaju obični radnici, nezaposleni, sirotinja. Njima bih dao sve što imam, a nemam puno jer sam i sam običan radnik.
To što svojim načinom razmišljanja direktno radiš za SDA kastu govori najbolje o tebi. I još nekoliko vas ovdje.
- General War
#2830 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jel to kakav vic? Imas temu o umjetnosti da se raja izsmije do suzaLeverage wrote:Ti nisi socijalni slučaj pa nemam nikakve socijalne empatije prema tebi.General War wrote:![]()
Tooo
Socijalna empatija je uvjek krasila SDP kastu![]()
Sto se mene tice mozes mu posluzit ko ratna zubarka, bas ce mi krivo bit![]()
Mozda dobijes i stan
Mene zanimaju obični radnici, nezaposleni, sirotinja. Njima bih dao sve što imam, a nemam puno jer sam i sam običan radnik.
To što svojim načinom razmišljanja direktno radiš za SDA kastu govori najbolje o tebi. I još nekoliko vas ovdje.
- Leverage
#2831 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
To je tako.
Ti si jedno najobičnije zanovijetalo, smaraš po forumu i dosađuješ. Ne zaslužuješ da te bilo ko ozbiljno shvati.
Ljevičarska empatija prestaje kod takvih poput tebe.
Ti si jedno najobičnije zanovijetalo, smaraš po forumu i dosađuješ. Ne zaslužuješ da te bilo ko ozbiljno shvati.
- Smrcak15
#2832 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
da te pitam nesto, posto vjerovatno neznas za ovoLeverage wrote:To je tako.
Znas li ti da Becirovic ima savjetnika elektricara koji nije fakultetski obrazovan?
A znas li ti isto tako da 600 strucnjaka stoji iza hadzikadica iz raznih oblasti koje on sigurno moze koristiti kao savjetnike?
Jesi li ti svjestan toga?
- General War
#2833 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Na kojoj si temi, ziv bioLeverage wrote:To je tako.
- General War
#2834 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nema on vremeena zato, vidis da pravi riksu da nosa kojekakve partijske bandite poslije izboraSmrcak15 wrote:da te pitam nesto, posto vjerovatno neznas za ovoLeverage wrote:To je tako.
Znas li ti da Becirovic ima savjetnika elektricara koji nije fakultetski obrazovan?
A znas li ti isto tako da 600 strucnjaka stoji iza hadzikadica iz raznih oblasti koje on sigurno moze koristiti kao savjetnike?
- Leverage
#2835 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
600 stručnjaka? Pa da je sa svakim razmijenio tri rečenice trebala bi mu godina dana. To su smijurije. Puca od neke megalomanske priče na koju niko ozbiljan nije nasjeo. Mislim pozitivna je pojava, ali daleko od onoga kako ga vi ovdje predstavljate.Smrcak15 wrote: da te pitam nesto, posto vjerovatno neznas za ovo
I Denis Bećirović i SDP imaju u svojim redovima taman onoliko stručnjaka koliko je potrebno. Ne razbacuju se nekakvim brojevima, tu je Plan 10.
To o savjetniku električaru ne bih uopšte komentarisao, ne znam ni gdje si to pročitao uopšte.
- Leverage
#2836 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
General War wrote: Nema on vremeena zato, vidis da pravi riksu da nosa kojekakve partijske bandite poslije izbora
Niko ne pravi bolju reklamu za SDP od tebe.General War wrote: Na kojoj si temi, ziv bio![]()
Evo ja priznajem da se trudim, ali tako učinkovit jednostavno nisam niti mogu da budem.
Kad ljudi vide da ovakvi poput tebe pišu protiv SDP-a vjerujem da im dođe nagon da momentalno ustanu i čekaju četiri dana pred biračkim mjestom da glasaju za SDP.
Ti si prototip osobe radi koje ova država ne može da krene naprijed i prototip osobe radi koje SDA vlada neprikosnoveno.
- General War
#2837 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Leverage wrote:General War wrote: Nema on vremeena zato, vidis da pravi riksu da nosa kojekakve partijske bandite poslije izboraNiko ne pravi bolju reklamu za SDP od tebe.General War wrote: Na kojoj si temi, ziv bio![]()
Evo ja priznajem da se trudim, ali tako učinkovit jednostavno nisam niti mogu da budem.
Kad ljudi vide da ovakvi poput tebe pišu protiv SDP-a vjerujem da im dođe nagon da momentalno ustanu i čekaju četiri dana pred biračkim mjestom da glasaju za SDP.
Ti si prototip osobe radi koje ova država ne može da krene naprijed i prototip osobe radi koje SDA vlada neprikosnoveno.
Eto onda, ubacite i mene u te tvoje radnike i super.
A ja cu se trudit da nastavim s istim zarom.
- Smrcak15
#2838 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Leverage wrote:600 stručnjaka? Pa da je sa svakim razmijenio tri rečenice trebala bi mu godina dana. To su smijurije. Puca od neke megalomanske priče na koju niko ozbiljan nije nasjeo. Mislim pozitivna je pojava, ali daleko od onoga kako ga vi ovdje predstavljate.Smrcak15 wrote: da te pitam nesto, posto vjerovatno neznas za ovo
I Denis Bećirović i SDP imaju u svojim redovima taman onoliko stručnjaka koliko je potrebno. Ne razbacuju se nekakvim brojevima, tu je Plan 10.
To o savjetniku električaru ne bih uopšte komentarisao, ne znam ni gdje si to pročitao uopšte.
To o savjetniku električaru ne bih uopšte komentarisao, ne znam ni gdje si to pročitao uopšte
NIKO NIJE SAVRŠEN: Denis Bećirović, doktor historije, političke savjete traži od elektrotehničara
http://www.zurnal.info/novost/17193/nik ... otehnicara
Armin Čolić, po struci elektrotehničar računarske tehnike i automatike, savjetuje Denisa Bećirevića, zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma državnog parlamenta, koji je po struci doktor historijskih nauka. Čolić taj posao obavlja zadnjih sedam mjeseci...
druze jesi li ti svjestan sta pricas???600 stručnjaka? Pa da je sa svakim razmijenio tri rečenice trebala bi mu godina dana. To su smijurije. Puca od neke megalomanske priče na koju niko ozbiljan nije nasjeo. Mislim pozitivna je pojava, ali daleko od onoga kako ga vi ovdje predstavljate.
zamisli imas strucnjake iz raznih oblasti, hoces neke reforme, znas za te osobe koji su u toj oblasti i sa njima popricas....kao sto je pricao sa svojim kolegom ekonomistom njemcem, na sta treba BiH da se fokusira, gdje srz razvoja...i to nije turizam kako neki misle nego insutrija koje BiH sada ima.
plan 10 imam kao PDF na svom mobilu, prelisato sam, sigurno trenutno najjaci dokument...koje ce Hadzikadic pogurati siguran sam ako bude predsjednik, jer on sam kaze na videu koje ti neces da vidis , da ce podrzati sve dobre ideje, a plan 10 je sigurno predobra ideja.Ne razbacuju se nekakvim brojevima, tu je Plan 10.
Ako ti mislis da ce Fahro ili Dzferovic prije pogurati plan 10 nego Hadzikadic onda si u zabludi.
- Smrcak15
#2839 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dragi naši simpatizeri,
Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je na anketi sa najvećim učešćem građana do sada, koju je sproveo web portal tuzlarije.net – najčitaniji portal na teritoriji Tuzlanskog kantona, profesor Mirsad Hadžikadić kanditat za člana Predsjedništva BiH koji je dobio UBJEDLJIVO NAJVEĆU PODRŠKU građana!

kopirano sa
https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
Hadzikadic ce furiozno da pomete sve redom ako ne ove onda sledece izbore, jer iz minute u minutu sve vise i vise pristalica na FB...citao sam dosta komentare, ja do sad u zivotu nisam vidio vise pozitivnih komentara za bilo sta sto se tice BiH kao o Hadzikadicu.
Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je na anketi sa najvećim učešćem građana do sada, koju je sproveo web portal tuzlarije.net – najčitaniji portal na teritoriji Tuzlanskog kantona, profesor Mirsad Hadžikadić kanditat za člana Predsjedništva BiH koji je dobio UBJEDLJIVO NAJVEĆU PODRŠKU građana!

kopirano sa
Hadzikadic ce furiozno da pomete sve redom ako ne ove onda sledece izbore, jer iz minute u minutu sve vise i vise pristalica na FB...citao sam dosta komentare, ja do sad u zivotu nisam vidio vise pozitivnih komentara za bilo sta sto se tice BiH kao o Hadzikadicu.
- Amer3000
#2840 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Covjek ima strucne ljude koji stoje iza njega i koje prikuplja godinama. Samo jos jedan dokaz da ne srlja i da nije bahnuo samo tako, kao cefnulo mu se: http://www.klix.ba/amp/081029002Leverage wrote:600 stručnjaka? Pa da je sa svakim razmijenio tri rečenice trebala bi mu godina dana. To su smijurije. Puca od neke megalomanske priče na koju niko ozbiljan nije nasjeo. Mislim pozitivna je pojava, ali daleko od onoga kako ga vi ovdje predstavljate.Smrcak15 wrote: da te pitam nesto, posto vjerovatno neznas za ovo
Nije tema o Denisu, ali eto: https://www.klix.ba/vijesti/bih/doktora ... /130705092
- Leverage
#2841 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nemam pojma ni ko je lik ni oko čega ga savjetuje ni šta je od svega toga tačno. Ne mislim da je pretjerano bitno.
Plan 10 iz Predsjedništva može biti podržan najbolje od Denisa Bećirovića, barem je to potpuno jasno. Pri tome ne tvrdim da ni Hadžikadić ne bi napravio isto, ali to ne možemo tvrditi sa sigurnošću.
Kažem ti, priča se o nekih 600 stručnjaka, nit se zna ko su ti ljudi nit oko čega su ga savjetovali, nit ima plan koji barem liči na Plan 10, doduše tako detaljan i kvalitetan plan naravno nema niko ni u regionu, a kamo li u BiH.
Priča mu je megalomanska, priča o ukidanju kantona je neozbiljna i da sam jedan od tih 600 savjetnika savjetovao bih mu da se raspita o proceduri promjene Ustava FBiH i o praktičnim mogućnostima tog projekta.
Osim pozitivne energije kojom odiše i osim iskrenosti u koju ne sumnjam, ništa više od Denisa Bećirovića on konkretno ne može da ponudi.
Ne polaži previše nade u te portalske ankete. Postoji barem pet anketa od prije 8 godina u kojima je stranka Kokuza ubjedljivo prva sa preko 50% glasova.
Ne moram ti govoriti kako su prošli na izborima.
Plan 10 iz Predsjedništva može biti podržan najbolje od Denisa Bećirovića, barem je to potpuno jasno. Pri tome ne tvrdim da ni Hadžikadić ne bi napravio isto, ali to ne možemo tvrditi sa sigurnošću.
Kažem ti, priča se o nekih 600 stručnjaka, nit se zna ko su ti ljudi nit oko čega su ga savjetovali, nit ima plan koji barem liči na Plan 10, doduše tako detaljan i kvalitetan plan naravno nema niko ni u regionu, a kamo li u BiH.
Priča mu je megalomanska, priča o ukidanju kantona je neozbiljna i da sam jedan od tih 600 savjetnika savjetovao bih mu da se raspita o proceduri promjene Ustava FBiH i o praktičnim mogućnostima tog projekta.
Osim pozitivne energije kojom odiše i osim iskrenosti u koju ne sumnjam, ništa više od Denisa Bećirovića on konkretno ne može da ponudi.
Ne polaži previše nade u te portalske ankete. Postoji barem pet anketa od prije 8 godina u kojima je stranka Kokuza ubjedljivo prva sa preko 50% glasova.
Last edited by Leverage on 03/10/2018 12:01, edited 1 time in total.
- Smrcak15
#2842 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Večeras nam se pridružite u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu u 19.30 sati i čujte mnogo više o planu i programu prof. Hadzikadića. Vidimo se!
''Ne očekujem da drugi budu slijepi sljedbenici mojih ideja i rješenja, ali očekujem, i zahtijevam ako hoćete, prostor za argumentirano diskutiranje'', rekao je Hadžikadić.

- Pročitajte više na: https://www.bljesak.info/politika/vijes ... uci/249059
https://www.bljesak.info/vijesti/politi ... avi/249080
''Ne očekujem da drugi budu slijepi sljedbenici mojih ideja i rješenja, ali očekujem, i zahtijevam ako hoćete, prostor za argumentirano diskutiranje'', rekao je Hadžikadić.

-
julisiz es grant
#2843 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Večeras u BKC-u ludnicaSmrcak15 wrote:Večeras nam se pridružite u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu u 19.30 sati i čujte mnogo više o planu i programu prof. Hadzikadića. Vidimo se!
- shbc
#2844 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jos kad bi ovi dijasporci shvatili da nama ovdje nista vise ne zgadi kandidata nego kad oni lobiraju za njega... Bolje vam je da njegove protivnike hvalite
- Smrcak15
#2845 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
moj savjet tebi, pogledaj koji video hadzikadica, evo recimo ovajLeverage wrote:Nemam pojma ni ko je lik ni oko čega ga savjetuje ni šta je od svega toga tačno. Ne mislim da je pretjerano bitno.
od sinoc sa tribine u BIhacu, cut ce sta korisno a ujedno i nasmijati stvarima o cemu prica
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 645305410/
Ako stvarno volis SDP, moj savjet ti je da glasas u predsjednistvu za hadzikadica a za sve ostale liste SDP...i tako ces zadovoljit svoju dusevnu potrebu da glasas za njih, i ja bi ti rekao kada bi me pitao za koga glasati na ostalim listama, rekao bi ti glasaj za SDP samo zbog plana 10, pa cemo da vidimo hoce li sta ispuniti iako znam da nece dosta toga, jer su prije bili na vlasti pa nista bolje stanje nije bilo, ali eto ponudili su nesto novo i za to im se priznanje mora odati.
ali dati glas hadzikadicu u predsjednistvu je davanje nove nade politici, novim ljudima strucnim ljudima da vidimo sta mogu, jer SDP je prije bio na vlasti pa nista druze, ako sad ne dadnemo covjeku sansu dugo je 4 godine da bi se ujverili da se trebalo glasati za njega vec sad na ovim izborima.
-
julisiz es grant
#2846 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ovome je svaki argument "pogledaj video"
Jer se na videima dobijaju izbori
Eee, moj ti, u šta si godine sprco...da neki balavac ovako piše, pa ni po jada...
Jer se na videima dobijaju izbori
Eee, moj ti, u šta si godine sprco...da neki balavac ovako piše, pa ni po jada...
- Smrcak15
#2847 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
i kada bi ti jos shvatio da ces ti ako si dole vise povici nego dijasporci jer, dijasporci zive u drugim drzavama zive svojim zivotom daleko od BHa politcara...ali ce se tebi na kosti bh politicari navuci, i da te vucu za usi i diriguju sa tobom kako im je volja, ja to ne zelim da vidim da jasu moj narod, dio mene, pa i Tebe...i zato sam za Hadziakdica, svjeznu novu krv, strucnu osobu koja ima kapacitet da pokrene BiH u pravom smjeru...shbc wrote:Jos kad bi ovi dijasporci shvatili da nama ovdje nista vise ne zgadi kandidata nego kad oni lobiraju za njega... Bolje vam je da njegove protivnike hvalite
ako je tebi krivo sto ja zelim tebi i mom narodu dobru tako sto sam uvidio da je najbolji moguci kandidat Hadzikadic, ma najbolji od rata do sad kandidat, za BiH i njene narode...i ako ti je krivo zbog toga pa jarane razvuci konopac do tavanice i oko vrata
Last edited by Smrcak15 on 03/10/2018 12:50, edited 1 time in total.
- Smrcak15
#2848 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
a de molim te reci mi kako bi iko saznao ista o covjeku da ne vidi koji video, emisiju, procita intervjue....nad ovim covjekom se nepravda cini, u medijskoj blokadi pojedinih medija, i kad vidim to, stajem u odbranu obespravljenih.julisiz es grant wrote:Ovome je svaki argument "pogledaj video"![]()
Jer se na videima dobijaju izbori![]()
zasto ja kazem pogledaj video, pa zato sto je dovoljno sasvim malo pogledati da se vidi kakva je to ljudska velicina , strucnjak, skroman covjek sa karizmom.
-
KIseljak12
#2849 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nekim ljudima je dzaba da su sto puta primarius specijalista kada su ohola, neotesana debla.
@Leverage
Nisi svjestan koliko antireklamu pravis sa tim nadmenim elitistickim stavom, kao eto neko ce da place osmog, da budu hladni tusevi i sl.
Mene, kao i mnoge druge ne zanima ko je na vlasti, tj. kako se stranka zove i koji su ljudi na vlasti, sve dok dobro vladaju.
Glasajuci za neku politicku opciju ja iskazujem svoje misljenje o tome za koga mislim da bi trebao vladati da bi meni bilo dobro.
Ako ja glasam za neku opciju koja nije SDP i SDP na kraju pobijedi, imajuci u vidu da se oni toboze brinu za dobrobit i zivotni standard gradjana, radnika, seljaka, djaka i studenata, zar mi ne bi trebalo biti drago sto su ipak pobijedili oni za koje nisam glasao?
Ta neka zluradost i navijacke lozionicarske prijetnje nicim ne ulijevaju nadu da ce taj SDP sve i da pobijedi promijeniti na bolje neke stvari u zemlji.
Tiha vecina je sita i muka joj je i od "ljevice" i "desnice", ne izlaze na izbore jer smatraju da su svi isti.
SDP je dobio istorijsku sansu 2010. da pokazu da nisu isti kao ostali, medjutim prokockali su je i sahranili ljevicu u BiH zadugo (ili su prema Durakovicu to davno uradili, jos dok je on davao ostavku).
SDP ne moze realno ocekivati da ce u narednim godinama dostici podrsku koju su imali 2010. Ako im imalo zelis dobro, savjetujem ti da promijenis ton kojim se obracas politickim neistomisljenicima.
@SDP funckioneri: Obratite paznju ko vas i na koji nacin promovise.
@Leverage
Nisi svjestan koliko antireklamu pravis sa tim nadmenim elitistickim stavom, kao eto neko ce da place osmog, da budu hladni tusevi i sl.
Mene, kao i mnoge druge ne zanima ko je na vlasti, tj. kako se stranka zove i koji su ljudi na vlasti, sve dok dobro vladaju.
Glasajuci za neku politicku opciju ja iskazujem svoje misljenje o tome za koga mislim da bi trebao vladati da bi meni bilo dobro.
Ako ja glasam za neku opciju koja nije SDP i SDP na kraju pobijedi, imajuci u vidu da se oni toboze brinu za dobrobit i zivotni standard gradjana, radnika, seljaka, djaka i studenata, zar mi ne bi trebalo biti drago sto su ipak pobijedili oni za koje nisam glasao?
Ta neka zluradost i navijacke lozionicarske prijetnje nicim ne ulijevaju nadu da ce taj SDP sve i da pobijedi promijeniti na bolje neke stvari u zemlji.
Tiha vecina je sita i muka joj je i od "ljevice" i "desnice", ne izlaze na izbore jer smatraju da su svi isti.
SDP je dobio istorijsku sansu 2010. da pokazu da nisu isti kao ostali, medjutim prokockali su je i sahranili ljevicu u BiH zadugo (ili su prema Durakovicu to davno uradili, jos dok je on davao ostavku).
SDP ne moze realno ocekivati da ce u narednim godinama dostici podrsku koju su imali 2010. Ako im imalo zelis dobro, savjetujem ti da promijenis ton kojim se obracas politickim neistomisljenicima.
@SDP funckioneri: Obratite paznju ko vas i na koji nacin promovise.
- General War
#2850 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa dobro, onda ako je procjena vezana po ucinjem poslu u toku svih ovih godina, onda bolje nemoj ni izlazit na izbore.julisiz es grant wrote:Ovome je svaki argument "pogledaj video"![]()
Jer se na videima dobijaju izbori![]()