Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
swanfilter

#2726 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by swanfilter »

sadie_forever wrote:Hadzikadic je potencijal ali BIH nij spremna za to,,mozda bi hr bila
:roll:
Kikibombona

#2727 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

megaman4 wrote:
tvojkomsija wrote:A za sta je spremna BiH? Za jos 4 godine mrcvarenja po dnu Evrope?
Ostavi se predvidjanja i kalkulacija, ako, kao i ja, mislis da je Hadzikadic najbolji kandidat, izadji u nedjelju i zaokruzi ga :thumbup:
Pitanje je hoce li ovakva BiH u naredne 4 godine uopste i postojati?
Nazalost - hoce. I to ista kakva je danas - nazalost.

Opet cemo u predsjednistvu imati tri konja i iste stranke na vlasti.

Drustvo nije zrelo za promjene. Moramo jacati zdrave snage - nove snage. Ovi su pokazali da nece i ne znaju. Nemamo sta izgubiti.

Sto se tice uredjenja BiH, nista se nece desiti u narednih 10, mozda i 20 godina, ako na pozicijama ostanu iste snage. Pat pozicija. Niko nema znanje i snagu donijeti bilo kakve promjene.

Sto se tice suveriniteta i teritorijalnog integriteta, ne pitamo se previse. O tome odlucuju Brisel i Vasington. Nema nikakvih naznaka da ce granice BiH biti ugrozene. Eventualnu prijetnju moze predstavljati jacanje Rusije, Kine i Turske. Oni bi potencijalno mogli praviti dogovore preko ledja BiH. Ne vjerujem da ce postati odlucujuci faktor u narednih 100 godina, tako da...
swanfilter

#2728 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by swanfilter »

Ako su Bakir i Suljagic dobili onaj broj glasova, ne kontam zasto se ovaj covjek vrti oko 50.000. Sto bi bilo vau. Kao ...

Koliko glasova dolazi iz USA?
belfy

#2729 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by belfy »

Kikibombona wrote:
belfy wrote:
Kikibombona wrote: Kakvi ideali covjece, nije mi 18 godina. Prekucao sam dvadesete. :roll:

Vec dugo imam pravo glasa a NIKADA nisam glasao na predsjednickim izborima. Niko nije zasluzio moj glas. Glasao sam dva puta za Nasu stranku. I to je moja glasacka karijera.

Da nema Hadzikadica, glasao bih za Falatara. Da nema jednog i drugog, prekrizio bih listic, kao sto sam radio do sada.

Za SDA i SDP, za njihove derivate, ne glasam. Za mene su zlocinacke organizacije. Mogu jedino izaci na proteste protiv njihove vlasti.
nisi idealista jer glas u Zenici za NS to ne predstavlja. nisi idealista, ali mozes glasati samo za Hadzikadica ili Falatara. jel ti znas sta znaci idealista?

ne postoji post koji si napisao o ovim izborima da sam sebe nisi pobio u istom covjece. mozda si trebao reci i da je narod glup, ali da ti znas za koga treba dati glas, ali nisi idealista. oh, wait...
Znam bolje od tebe, sasvim sigurno. To kao prvo.

Drago mi je da pratis moje pisanje. Polaskan sam. :D

A sta predstavlja glas za NS u Zenici? Jesi li neki faktor da o tome odlucujes?

Nisam sklon idealiziranju. Ljudi koji me poznaju spocitavaju da sam suvise rezervisan, sumnjicav i vazda kriticki raspolozen. Takav sam prema ljudima koje volim, a kamoli prema politickim akterima. Ne idealiziram rodjenu mater a da idealiziram politicke stranke ili aktere. :roll: Na osnovu cega izvlacis zakljucke, kakva predubjedjenja imas o meni, samo ti znas. Negativno si naelektrisan, a ja tebe apsolutno ne poznajem kao forumasa. Ne znam u cemu je fora i ne zanima me. Slobodno nastavi.

Narod je svakako glup. Stanje u drzavi je potvrda tome.
da onda slobodno nastavim kada si mi to vec tako velikodusno dozvolio...

sasvim je ocigledno koliko znas, ovaj drugi dio posta o pracenju tvog pisanja i nepoznavanja mene si i ranije pisao i ne samo meni. promijeni foru.

nego da ti objasnim: ako kazes da je neko idealan kandidat i da si svjestan da nece proci, ali ces glasati za njega - onda si idealista. isto vrijedi i za stranku. bas kao da nisi razumio nista sto sam napisao. i isto koliko znas o idealizmu toliko znas i o politici. tu cu citirati odlican post sa druge teme koji se moze apsolutno primjeniti ovdje:
jeza u ledja wrote: Nije to moja poenta. Moja poenta je u tome da je politika umjetnost moguceg. Kada razmisljas o situaciji, kao glasac, onda trebas razmisljati o onome sta je moguce. Ne o onome sta bi volio, vec o onome sta je moguce iz zadanih varijabli. To sam i govorio tokom izborne kampanje, ali ono zelja da se ispadne lafo principijelan je bila bitnija.

Znas ti koliko ja imam prijatelja koji su glasali za Jill Stein, onog Johnsona ili jednostavno ostalo kuci? I dan danas ponosni na to. Gadilo im se glasati za Hillary Clinton. Rospija, dzes za nju?!

Ovo danas je posljedica toga. U pitanju je par desetina hiljada glasova. U Michiganu je 18 hiljada ljudi glasalo na tim izborima a da nije zaokruzilo predsjednickog kandidata. Hej. Razlika u toj drzavi bila 10k glasova za Trumpa. To je samo jedan primjer.
Tvoj izbor ima svoje posljedice. Konkretne posljedice po tebe i po milione drugih ljudi. Imam havere na koje su direktno i dalekosezno uticale odluke Trumpove administracije. Znaci u ove dvije godine, cijeli zivot ljudima promjenjen. Isti ti ljudi....gadilo im se glasati za Clinton. Jer, jebiga, establishment i to. Ko da bi Clinton uvela "muslim ban" ili dovela ove debile u Supreme Court. Trump ce biti i nestati. Clinton ce biti i nestati. Ove odluke su za cijeli zivot, i na njih su konkretni ljudi imali konkretan uticaj.
Zato ako zivis u swing state, a odlucio odsjediti kuci da bi danas srao o Trumpu - SJEDI I NE PRDI.
i za kraj da kazem da nisam negativno naelektrisan, niti mislim negativno o tebi. recimo, i ja mislim da bi bilo idealno da Hadzikadic i Falatar zasjednu u predsjednistvo, ali sam svjestan da to nije moguce iz mnogo razloga. isto tako sam svjestan da pracenje takvih ideala moze dovesti do gore situacije nego biti realan, sto citat iznad jako lijepo opisuje da ga ja ne bih morao preslikavati na nasu drzavu.
Dosadno mii wrote:
belfy wrote:
Kikibombona wrote: Kakvi ideali covjece, nije mi 18 godina. Prekucao sam dvadesete. :roll:

Vec dugo imam pravo glasa a NIKADA nisam glasao na predsjednickim izborima. Niko nije zasluzio moj glas. Glasao sam dva puta za Nasu stranku. I to je moja glasacka karijera.

Da nema Hadzikadica, glasao bih za Falatara. Da nema jednog i drugog, prekrizio bih listic, kao sto sam radio do sada.

Za SDA i SDP, za njihove derivate, ne glasam. Za mene su zlocinacke organizacije. Mogu jedino izaci na proteste protiv njihove vlasti.
nisi idealista jer glas u Zenici za NS to ne predstavlja. nisi idealista, ali mozes glasati samo za Hadzikadica ili Falatara. jel ti znas sta znaci idealista?

ne postoji post koji si napisao o ovim izborima da sam sebe nisi pobio u istom covjece. mozda si trebao reci i da je narod glup, ali da ti znas za koga treba dati glas, ali nisi idealista. oh, wait...
Ti bas ne zelis da razumijes.
sta ja to ne zelim da razumijem?
rimano

#2730 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by rimano »

Ovog lika sam ignorisao citavu kampanju, doduse i ostale sam. Nakon sto sam odslusao jedan intervju nemam vise dvojbe za koga cu glasati. Covjek je pravo osvjezenje na sceni.
Lobiram kod prijatelja i familije da glasaju za njega.
GandalfSivi

#2731 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by GandalfSivi »

General War wrote:
GandalfSivi wrote:
Poslat ce on pokoju razglednicu poslije izbora, evo slobodno me citiraj za mjesec dana...
Pa sta i da posalje, moze i on na forum komotno iz USA...
Stvarno ne mogu da vjerujem :-)
Kakve ja veze imam sa ovim? Ja sam relevantan kao i ti, kao i drugi koji su na forumu ovdje, znaci ni najmanje. Nisam se ja kandidovao pa da se ispalim onda...
megaman4

#2732 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by megaman4 »

Kikibombona wrote:
megaman4 wrote:
tvojkomsija wrote:A za sta je spremna BiH? Za jos 4 godine mrcvarenja po dnu Evrope?
Ostavi se predvidjanja i kalkulacija, ako, kao i ja, mislis da je Hadzikadic najbolji kandidat, izadji u nedjelju i zaokruzi ga :thumbup:
Pitanje je hoce li ovakva BiH u naredne 4 godine uopste i postojati?
Nazalost - hoce. I to ista kakva je danas - nazalost.

Opet cemo u predsjednistvu imati tri konja i iste stranke na vlasti.

Drustvo nije zrelo za promjene. Moramo jacati zdrave snage - nove snage. Ovi su pokazali da nece i ne znaju. Nemamo sta izgubiti.

Sto se tice uredjenja BiH, nista se nece desiti u narednih 10, mozda i 20 godina, ako na pozicijama ostanu iste snage. Pat pozicija. Niko nema znanje i snagu donijeti bilo kakve promjene.

Sto se tice suveriniteta i teritorijalnog integriteta, ne pitamo se previse. O tome odlucuju Brisel i Vasington. Nema nikakvih naznaka da ce granice BiH biti ugrozene. Eventualnu prijetnju moze predstavljati jacanje Rusije, Kine i Turske. Oni bi potencijalno mogli praviti dogovore preko ledja BiH. Ne vjerujem da ce postati odlucujuci faktor u narednih 100 godina, tako da...
U tome i jest fol. Ostat ce najvjerovatnije i dalje status "quo" a to je najgore rjesenje jer ljudi ne znaju sta ocekivati u skorijoj buducnosti od BiH?

Jos je opasnije sto narod vise nema vremena cekati na bolje dane. Sto ce cekati, kada za 20 eura mogu iz Tuzle do Memmingena za 1,5 h i eto pocetka novog zivota bez stresa i sekiracije.
tvojkomsija

#2733 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by tvojkomsija »

Po zvanicnim statistikama od 2013 do pocetka 2018 je nasu zemlju napustilo 150.000 ljudi.. Ako se neka velika promjena ne desi, mislim da ce do 2022 jos nekih minimalno 250.000 ljudi otici. Zar ne vidite da je taktika vlasti da zadrze u zemlji one podobne, a one koji se pobune odyebu u sekundi. Ovi uhljebi i stranacki botovi ni u snu ne razmisljaju o odlasku u inostranstvo jer se tamo, za divno cudo, mora nesto i raditi! A njima je 1000 KM za nerad odlicno za lagodan zivot. Kako zadrzati IT strucnjake, medicinare u dvadesetim/tridesetim godinama u BiH?
Evo vladajuce njemacke partije su se usaglasile o olaksicama za zaposlenje u Njemackoj
Sporazumom se predviđa da Vlada više ne daje prednost zapošljavanju njemačkih državljana u odnosu na strance koji nisu državljani članica EU, kada se radi o popunjavanju upražnjenih radnih mjesta.

Rojters piše da će strani diplomci i radnici koji su stručno osposobljeni dobiti mogućnost da dođu u Njemačku na šest mjeseci i traže posao ukoliko ispunjavaju određene uslove za radno mjesto i uslove poznavanja njemačkog jezika.
Deutsche Welle i Reuters su potvridli, dakle nisu lazne vijesti.. Crni dani ocekuju BiH.. pruzimo podrsku Mirsadu Hadzikadicu i pokazimo da jos uvijek vjerujemo! :bih:
General War

#2734 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

GandalfSivi wrote:
General War wrote:
GandalfSivi wrote:
Poslat ce on pokoju razglednicu poslije izbora, evo slobodno me citiraj za mjesec dana...
Pa sta i da posalje, moze i on na forum komotno iz USA...
Stvarno ne mogu da vjerujem :-)
Kakve ja veze imam sa ovim? Ja sam relevantan kao i ti, kao i drugi koji su na forumu ovdje, znaci ni najmanje. Nisam se ja kandidovao pa da se ispalim onda...
Nemam problema ko god gdje ode, ako hoce biti ovdje neka ostane, a ako izgubi i hoce da ide...neka ide.
Ja ionako ne vjerujem u miran rasplet ovdje, tako da ako je neko skeptican na Hadzikadica onda sam to ja, ali eto neka proba...nema veze sa tobom i tamo gdje si.
GandalfSivi

#2735 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by GandalfSivi »

General War wrote: Nemam problema ko god gdje ode, ako hoce biti ovdje neka ostane, a ako izgubi i hoce da ide...neka ide.
Ja ionako ne vjerujem u miran rasplet ovdje, tako da ako je neko skeptican na Hadzikadica onda sam to ja, ali eto neka proba...nema veze sa tobom i tamo gdje si.
Ne moze se pasti s neba pola godine pred izbore i ozbiljan biti, kao hajde da probamo. Covjek razmislja normalno, to je okay, ali sve ostalo oko njega je ubleha, zato mi zao izgubljenih glasova...
sadie_forever

#2736 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sadie_forever »

swanfilter wrote:
sadie_forever wrote:Hadzikadic je potencijal ali BIH nij spremna za to,,mozda bi hr bila
sta rollas? nije spremna,kod nas se i dalje svadjamo oko toga ko je bolji Alija ili Tito,i to nam je desnica i ljevica

:D
Dosadno mii

#2737 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Dosadno mii »

GandalfSivi wrote:
General War wrote: Nemam problema ko god gdje ode, ako hoce biti ovdje neka ostane, a ako izgubi i hoce da ide...neka ide.
Ne moze se pasti s neba pola godine pred izbore i ozbiljan biti, kao hajde da probamo. Covjek razmislja normalno, to je okay, ali sve ostalo oko njega je ubleha, zato mi zao izgubljenih glasova...
A za koga konkretno glasati da to ne bude izgubljen glas?
Sve ublehe do ublehe
Amer3000

#2738 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Amer3000 »

rimano wrote:Ovog lika sam ignorisao citavu kampanju, doduse i ostale sam. Nakon sto sam odslusao jedan intervju nemam vise dvojbe za koga cu glasati. Covjek je pravo osvjezenje na sceni.
Koliko je samo ovakvih koji jos ne znaju za Hadzikadica?!

Moze se jos puno uraditi promocijom od usta do usta, internetom, plakatima...

Pa ljudi, samo jedan Hadzikadicev klip je dovoljan da se pogleda i postane iskra!
General War

#2739 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

GandalfSivi wrote:
Pa eno ja pitam onog SDP lika sto niisu nijednu tribinu odrzali juzno od mostara...kaze nisu imali vremena.
Kazem ti, a i ti to vidis, da nije stvar u Mirsadu vec u sistemu...mogao je on doci i prosle godine i isto bi ga tretirali ovi uhljupi od televizije, medija do stranaka koje su se nakacile na drzavnu sisu.
Vidis da ne jebu zivu silu, uzdali se na svoju izbornu stoku koju kontrolisu od zaposaljavanja do gubljenja posla pa do tendera.
swanfilter

#2740 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by swanfilter »

sadie_forever wrote:
swanfilter wrote:
sta rollas? nije spremna,kod nas se i dalje svadjamo oko toga ko je bolji Alija ili Tito,i to nam je desnica i ljevica

:D
Snaga ovog covjeka bi morali biti mladi ljudi, al treba dici guzice. Jucer sam napisao da brojim 30 plus kuka i ove godine, samo zbog ovog covjeka izlazim na izbore. Prv put vidim zdravu pojavu ...
Smrcak15

#2741 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

rimano wrote:Ovog lika sam ignorisao citavu kampanju, doduse i ostale sam. Nakon sto sam odslusao jedan intervju nemam vise dvojbe za koga cu glasati. Covjek je pravo osvjezenje na sceni.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
dovoljno je samo jedan govor njegov poslusati i da covjek kaze to je to....to je ta snaga hadzikadica koji jos mnogi nisu svjesni jer ga nisu upoznali.
Kikibombona

#2742 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

belfy wrote:nego da ti objasnim: ako kazes da je neko idealan kandidat i da si svjestan da nece proci, ali ces glasati za njega - onda si idealista. isto vrijedi i za stranku. bas kao da nisi razumio nista sto sam napisao. i isto koliko znas o idealizmu toliko znas i o politici. tu cu citirati odlican post sa druge teme koji se moze apsolutno primjeniti ovdje:
Kada sam rekao da je neko idealan kandidat?

Lupis glupost, na osnovu ko zna kakvih predubjedjenja, pa onda na tome kreiras pricu.

Moj karater nije pogodan za bilo kakvo ideliziranje. To bi ti rekao svaki moj poznanik. Niko nikad nije rekao da sam idealista - ti si prvi koji je to uradio. :lol: A svasta mi govore, clanovi porodice, prijatelji i djevojke. Cesto mi spocitavaju poslovicnu kriticnost i sumnjicavost, rezervisanost, hladnocu itd. Nisam nacionalno i vjerski opredjeljen, ne volim kolektivne identitete, nisam ideoloski profilsian, nisam stranacki aktivan itd. Nikad me niko nije razocarao, zato sto svemu pristupam oprezno i sa velikom dozom rezerve. Trpim dosta kritika rodbine i prijatelja radi takve osobnosti. :D

Eto malo pikanterija za tebe, da udovoljim svom jedinom forumskom fanu. :D

Vise puta sam rekao da Hadzikadic ima pregrst mana. Da se kandiduje za predsjednika Njemacke, rekao bih da je prosjecan kandidat. Za nas je odlican, u poredjenju sa ostalim kandidatima.

Tacno je, Hadzikadic i Nasa stranka imaju veoma male sanse. Ja sam toga svjestan. Na temi Nasa stranka sam pisao da imam rezerve prema njima, iako sam svega dva puta izasao na izbore i oba puta glasao za NS. Za Sanju Renic sam rekao da radi solidan posao. To je za tebe idealiziranje? Rekao sam kako ne mogu biti imuni na bolesti bosanskog drustva, kako u njima neminovno ima SDP virusa/otrova. Da sam idealista, vjerovatno bih se uclanio u NS ili pridruzio Hadzikadivecom timu. Ne - to bi bilo suvise rizicno. Ne mogu si dopustiti da ispadnem budala. Ne volim taj osjecaj. Imaju moju podrsku kao glasaca i nadam se da ce ostvariti odredjeni pomak. Ne ocekujem kule i gradove. Vise bi imalo smisla da si rekao da sam narcisoidan, samodopadljiv ili nesto slicno. To sam vec cuo par puta. :D

Vecina mojih drugara, a za mnoge se moze reci da su u odredjenom periodu bili idealisti, su podrzavali SDP. Mene nikada nisu pridobili. :D Nikad nisam dao glas smradovima i ponosan sam zbog toga. Jedino sam nasjeo i dao glas Eldinu Vraci. E to mi je bio kikis i bio sam ljut na sebe jer sam dao glas vjerujuci drugima. Nisam se informisao.

Bosna i Herecegovina je nacelno demokratski uredjena - parlamentarna demokratija. Opozicija ima veliki znacaj u demokratskom sistemu. Glas za Hadzikadica i Nasu stranku nije bacen glas. Na izborima ce dobiti odredjen legitimitet, poluge moci i prostor za djelovanje, sto ce koristiti za jacanje svoje politicke opcije i promjenu svijesti kod naroda. Rekao sam nekoliko puta, narocito sam zainteresovan za drustvene promjene. O tome dosta govori Hadzikadic i to vidim kao pozitivnu stranu njegovog djelovanja. Nista ne pada sa neba niti dolazi preko noci. Ja sam za to da jacamo novu politiku u BiH - politiku sa okusom zapadne Evrope. Nasi gradjani bjeze u zapadnu Evropu. To nam se svidja. Hajmo od nase zemlje napraviti Austriju, Cesku ili Finsku da ne moramo nigdje ici.

Pobjeda ne dolazi preko noci. Mi smo temperamentan, strastven i nestrpljiv narod. Daj sve i daj odmah. Pobjeda ili smrt. Polako, batice. Ne moze sve i ne moze sve odmah. Treba dosta vremena, truda i znanja. Ja sam na strani progresivnih snaga, nebitno o kome se radilo. Juce Nasa stranka, danas Hadzikadic, prekosutra neko treci. Hadzikadic je vjernik, centrista i zagovornik bosanskog nacionalizma. Ja sam sve suprotno tome. Kako mogu idelisticki glasati za vjernika, centristu i bosanskog nacionalistu? :lol: Ne, radi se o pragmatizmu, podrsci za najboljeg kandidata, uprkos cinjenici da sam ideoloski miljama daleko od njega.

Mislim da je moj pristup normalan, drustveno odgovoran i pragmatican. Gdje ti u svemu vidis idealizam poznato je samo tebi.
Nivelacija

#2743 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Nivelacija »

Amer3000 wrote:
Koliko je samo ovakvih koji jos ne znaju za Hadzikadica?!

Moze se jos puno uraditi promocijom od usta do usta, internetom, plakatima...

Pa ljudi, samo jedan Hadzikadicev klip je dovoljan da se pogleda i postane iskra!
Mnogi ga ne znaju ko ga upozna ili cuje odmah mjenja misljenje..

Bilo bi lijepo da napuni pozorista u Zenici i Sarajevu za kraj kampanje.

Razmisljam da odem iz Travnika do Zenice..
Smrcak15

#2744 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Vecerasnji skup u Bihacu, fantastican govor kao uvijek
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 645305410/
neon-x

#2745 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

neon-x wrote:Prognoza za ovo kolo..

Jerlagic 3k
Sepic 30k
Hadzikadic 60k
Radoncic 90k
Dzaferovic 130k
Becirovic 160k
Komsic 230k
Ispravka prognoze... Ipak Mirsad i Denis u mrtvoj trci za pobjedu ;)
mirzadelibasic

#2746 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mirzadelibasic »

neon-x wrote:
Mirsad Hadžikadić je kandidat SDA da odvuče glasove Denisu Bećiroviću i to je jasno kao dan. Radončić je daleko od one popularnosti koju je imao prije četiri godine i jedini koji može pobijediti Šefika jeste Bećirović.
Control panel

#2747 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Control panel »

Smrcak15 wrote:Vecerasnji skup u Bihacu, fantastican govor kao uvijek

Ja ne znam cime si ti opcinjen ovim likom. Evo natjerah se da ovo pogledam par minuta i ono sto govori isto kao da govori zeljko, denis, fahro, sepic, jerlagic...
Sve ista prica. Navedi mi par stvari sta on to nudi i misli uraditi.

Josip stari lisac. Ko plati vise o njemu prica hvalospjeve.
neon-x

#2748 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

mirzadelibasic wrote:
neon-x wrote:
Mirsad Hadžikadić je kandidat SDA da odvuče glasove Denisu Bećiroviću i to je jasno kao dan. Radončić je daleko od one popularnosti koju je imao prije četiri godine i jedini koji može pobijediti Šefika jeste Bećirović.
Za Mirsada ne glasa Becirovicev profil glasaca tako da nema sanse da mu on sta oduzme. Uostalom ne moze nikada bolji kandidat odvuci glasove losijem nego samo obratno.
Smrcak15

#2749 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Control panel wrote:
Smrcak15 wrote:Vecerasnji skup u Bihacu, fantastican govor kao uvijek

Ja ne znam cime si ti opcinjen ovim likom. Evo natjerah se da ovo pogledam par minuta i ono sto govori isto kao da govori zeljko, denis, fahro, sepic, jerlagic...
Sve ista prica. Navedi mi par stvari sta on to nudi i misli uraditi.

Josip stari lisac. Ko plati vise o njemu prica hvalospjeve.
poslusaj ova tri videa pitanja i odgovori uzivo sa FB pa onda me pitaj isto pitanje

punjac

#2750 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by punjac »

mirzadelibasic wrote:
neon-x wrote:
Mirsad Hadžikadić je kandidat SDA da odvuče glasove Denisu Bećiroviću i to je jasno kao dan. Radončić je daleko od one popularnosti koju je imao prije četiri godine i jedini koji može pobijediti Šefika jeste Bećirović.[/quote

Ja koga god poznajem da ce glasati za Hadzikadica, prije bi glasao za Falatara nego za Becirovica. Ako vec trazis krivca, onda pokucaj na vrata Komsicu. Taj je glavni krivac za odvlacenje glasova Becirovicu.
Locked