Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
julisiz es grant
#2376 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Može on dobiti koliko hoće glasova, ali ako ne bude dovoljno da uđe u Predsjedništvo (a neće) džaba mu sve. Cilj kandidature nije da se osvoji puno glasova, i opet izgubi. Za po godine niko ga se neće ni sjećati. Bošnjački Boris Mikšić.
- Quaresma
#2377 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ko je patriota glasace za ovog gospodina
ali nazalost, SDA i slicne stranke imaju duboke korijene posebno kod starijih, recimo kod mene did glasa za SDA i tačka, i on će se maksuz spremiti za izbore, odijelo obuci i za njih glasati, jer oni su odbranili BiH, dzaba, staro i tvrdoglavo, ako mu iz zajebancije spomenem da glasa za SDP glavu mi hoce otkinuti
pokusavam drustvo nagovoriti da glasaju za Mirsada, ali nazalost. Vecina njih ce ici za Komsica, jer eto da ovaj skine Čovića
ali nazalost, SDA i slicne stranke imaju duboke korijene posebno kod starijih, recimo kod mene did glasa za SDA i tačka, i on će se maksuz spremiti za izbore, odijelo obuci i za njih glasati, jer oni su odbranili BiH, dzaba, staro i tvrdoglavo, ako mu iz zajebancije spomenem da glasa za SDP glavu mi hoce otkinuti
pokusavam drustvo nagovoriti da glasaju za Mirsada, ali nazalost. Vecina njih ce ici za Komsica, jer eto da ovaj skine Čovića
- Dosadno mii
#2378 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa mi i govorimo da neće osvojit. Šta se bezveze ponavljaš i praviš pametan.julisiz es grant wrote:Može on dobiti koliko hoće glasova, ali ako ne bude dovoljno da uđe u Predsjedništvo (a neće) džaba mu sve. Cilj kandidature nije da se osvoji puno glasova, i opet izgubi. Za po godine niko ga se neće ni sjećati. Bošnjački Boris Mikšić.
- Idemedosumom
#2379 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Je li Mirsad najavio osnivanje stranke ako uspije određen broj glasova prikupiti?
I ja smatram da bi 50k glasova bio veliki uspjeh.
-
julisiz es grant
#2380 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa koja je onda svrha svega? Je li i vi ko Falatar "Naš cilj nije pobijediti na izborima..."?Dosadno mii wrote:Pa mi i govorimo da neće osvojit. Šta se bezveze ponavljaš i praviš pametan.julisiz es grant wrote:Može on dobiti koliko hoće glasova, ali ako ne bude dovoljno da uđe u Predsjedništvo (a neće) džaba mu sve. Cilj kandidature nije da se osvoji puno glasova, i opet izgubi. Za po godine niko ga se neće ni sjećati. Bošnjački Boris Mikšić.
- Kikibombona
#2381 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Tek ce biti problem sa kriminalnim krilima stranaka, stranackim tajkunima. Svi znamo da su pokradene milijarde. Da proradi pravna drzava, stranacki pravci bi bili osudjeni na hiljade godina zatvora. Oni mogu pustiti vlast, bez da povuku agresivne poteze. Kada je u pitanju zastita opljackanog, SLOBODA, tada su u stanju svasta napraviti. Da im neko ugrozi slobodu, vidio bi haosa.General War wrote:Ma nema ba sa ovim sabanima na lijep nacin, uzmi im fotelju u stanju su rat zakuhati...poslije njih ...potop.Kikibombona wrote:Kao da mi ne znamo da ce mafijaske hobtnice, SDA i SDP, njihovi izrodi, ponovo popuniti fotelje i preuzeti javna preduzeca.julisiz es grant wrote:Sad vam je dao materijala za kolektivno svršavanje do grubog otrežnjenja 7. oktobra uveče.![]()
Nije ovdje niko naivan, budi siguran u to.
Meni je drago da po prvi put imam za koga glasati. Imam vec dosta godina a nikada nisam glasao na predsjednickim izborima.
A vi nastavite gdje ste stali. Super vam ide. Jos malo pa cu godisnjicu mature slaviti u Minhenu, jer ce nam taj grad bi najbliza tacka okupljanja.
SDA, SDP, SNSD, SDS, HDZ i HDZ90 su integralni dio kriminalne mreze. Medju njima vlada zakon sutnje. Neces nikada dozivit da jedni druge strpaju u zatvor. Dobro znaju da svi imaju 'oraha u dzepovima', da sutra oni mogu biti meta.
Svaka stranka ima svoje ljude u tuzilastvu i sudu. To su ustanove koje stite strancke kriminalce. Dodik ce prvi povuci veze da izvuce nekoga iz SDA ili SDP. Dobro zna da oni njemu sutra mogu valjati.
U strankama ima postenih ljudi, mada se tu radi o moralnoj dilemi, kako posten moze sjediti u stranci sa lopovima. Sigurno ima onih koji nisu krali. Medjutim, oni su usutkani i ne pada im na pamet bilo sta uciniti u borbi protiv kriminala i korupcije. Znaju da bi tako ugrozili vlastitu karijeru a mozda i zivot. Suti i gledaj svoja posla. Posten covjek uvijek uzmice ispred oholih kriminalaca.
Sve da sutra neka stranka posalje SDA, SDP i njihov sljam u opoziciju, bio bi veliki izazov obracunati se sa stranackom mafijom. Kada bi im ugrozio imovinu i slobodu, sva pravila bi pala u vodu.
- Smrcak15
#2382 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
nema veze ali sam glasao i jos povukao drugih glasova za hadzikadica.Bloo wrote:Pa.i ne moze. Ti si u Sveckoj.Smrcak15 wrote:KO NE SMIJE DOCI NA PISLJIVU DEBATU NE MOZE MENI BITI PREDSJEDNIK, TAJ NIJE MOJ PREDSJEDNIK
A htjeli bi da vode drzavu piiih boze sacuvaj
- Bloo
- Globalna šefica
#2383 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
A ko pobjegne sa debate?Smrcak15 wrote:nema veze ali sam glasao i jos povukao drugih glasova za hadzikadica.Bloo wrote:Pa.i ne moze. Ti si u Sveckoj.Smrcak15 wrote:KO NE SMIJE DOCI NA PISLJIVU DEBATU NE MOZE MENI BITI PREDSJEDNIK, TAJ NIJE MOJ PREDSJEDNIK
A htjeli bi da vode drzavu piiih boze sacuvaj
- sinuhe
#2384 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Uteče. Bogami uzima ovo Šefik (ovdje bi dobro došlo ono crnogorsko meko Š)

- Dosadno mii
#2385 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Da se postepeno mijenja svijest ljudi.julisiz es grant wrote: Pa koja je onda svrha svega? Je li i vi ko Falatar "Naš cilj nije pobijediti na izborima..."?
Ovce ove zemlje ni ne zaslužuju bolje.sinuhe wrote:Uteče. Bogami uzima ovo Šefik (ovdje bi dobro došlo ono crnogorsko meko Š)
- Leverage
#2386 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
I ko upravlja procesima?

- Kikibombona
#2387 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- 1.21 - govori o tome (kada ide od minusa ka 0).Idemedosumom wrote:Je li Mirsad najavio osnivanje stranke ako uspije određen broj glasova prikupiti?
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... 630867543/
- General War
#2388 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
To ja govorim vec godinama...vrana vrani oci ne vadi.Kikibombona wrote:Tek ce biti problem sa kriminalnim krilima stranaka, stranackim tajkunima. Svi znamo da su pokradene milijarde. Da proradi pravna drzava, stranacki pravci bi bili osudjeni na hiljade godina zatvora. Oni mogu pustiti vlast, bez da povuku agresivne poteze. Kada je u pitanju zastita opljackanog, SLOBODA, tada su u stanju svasta napraviti. Da im neko ugrozi slobodu, vidio bi haosa.General War wrote: Ma nema ba sa ovim sabanima na lijep nacin, uzmi im fotelju u stanju su rat zakuhati...poslije njih ...potop.
SDA, SDP, SNSD, SDS, HDZ i HDZ90 su integralni dio kriminalne mreze. Medju njima vlada zakon sutnje. Neces nikada dozivit da jedni druge strpaju u zatvor. Dobro znaju da svi imaju 'oraha u dzepovima', da sutra oni mogu biti meta.
Svaka stranka ima svoje ljude u tuzilastvu i sudu. To su ustanove koje stite strancke kriminalce. Dodik ce prvi povuci veze da izvuce nekoga iz SDA ili SDP. Dobro zna da oni njemu sutra mogu valjati.
U strankama ima postenih ljudi, mada se tu radi o moralnoj dilemi, kako posten moze sjediti u stranci sa lopovima. Sigurno ima onih koji nisu krali. Medjutim, oni su usutkani i ne pada im na pamet bilo sta uciniti u borbi protiv kriminala i korupcije. Znaju da bi tako ugrozili vlastitu karijeru a mozda i zivot. Suti i gledaj svoja posla. Posten covjek uvijek uzmice ispred oholih kriminalaca.
Sve da sutra neka stranka posalje SDA, SDP i njihov sljam u opoziciju, bio bi veliki izazov obracunati se sa stranackom mafijom. Kada bi im ugrozio imovinu i slobodu, sva pravila bi pala u vodu.
- General War
#2389 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nije pobjegao, vec napustio sahranu.Bloo wrote: A ko pobjegne sa debate?
-
convict
#2390 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ukradi dedi licnu u subotu uoci izbora.Quaresma wrote:Ko je patriota glasace za ovog gospodina
ali nazalost, SDA i slicne stranke imaju duboke korijene posebno kod starijih, recimo kod mene did glasa za SDA i tačka, i on će se maksuz spremiti za izbore, odijelo obuci i za njih glasati, jer oni su odbranili BiH, dzaba, staro i tvrdoglavo, ako mu iz zajebancije spomenem da glasa za SDP glavu mi hoce otkinuti![]()
- Quaresma
#2391 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
kontao sam to da glasam za njega, ali necu moci jer stric godinama to radi za njega.convict wrote:ukradi dedi licnu u subotu uoci izbora.Quaresma wrote:Ko je patriota glasace za ovog gospodina
ali nazalost, SDA i slicne stranke imaju duboke korijene posebno kod starijih, recimo kod mene did glasa za SDA i tačka, i on će se maksuz spremiti za izbore, odijelo obuci i za njih glasati, jer oni su odbranili BiH, dzaba, staro i tvrdoglavo, ako mu iz zajebancije spomenem da glasa za SDP glavu mi hoce otkinuti![]()
ali nazalost necu ni ja biti tu s obzirom jer ja moram putovati
usput ako nije previse off topic, kako ja mogu glasati ako se na dan izbora nadjem u drugom gradu i kantonu? kako ide ta procedura?
- AmiĐa_Idriz
#2392 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Viđaj ovog lijevo, čovjek batalio sport i počeo se profesionalno baviti političkim transferima.sinuhe wrote:Uteče. Bogami uzima ovo Šefik (ovdje bi dobro došlo ono crnogorsko meko Š)
- Leverage
- hekaton
#2394 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Za ovu lekciju na FTV-u kapa dole. Odrza im predavanje ustade i ode. Samarcina.
-
sigurnoable
#2395 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Bila bi veca samarcina da su i ostali se digli i otisli iz emisije...to bi tek bio samar za SDA FTVhekaton wrote:Za ovu lekciju na FTV-u kapa dole. Odrza im predavanje ustade i ode. Samarcina.
-
UNC33
#2396 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Covjek koji se ne boji reci ono sto misli i kojeg ne drze u saci 
-
sigurnoable
#2397 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Na youtube mozete naci skupove koje je odrzavao pokojni Djindjic. Za mene jedan ako ne i najbolji politicar kojeg je Balkan ikad imao. Slicne skupove odrzava Hadzikadic. Iz skupova koje je Djindjic odrzavao nisi imao samo politicka prepucavanja vec i naucnu konferenciju na kojoj si mogao nesto novo nauciti. Takvo nesto se desava i sa skupovima Profesora Mirsada Hadzikadica. Na zalost prejaka je SDA glasacka masinerija, trebat ce vremena da profesor Mirsad Hadzikadic dobije simpatije i ostalih glasaca pri tom mislim na SDA uhljebe....
- Haris.ba
#2398 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nije mu loš potez što je otišao sa ftv.
- Kikibombona
#2399 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Mirsad Hadžikadić napustio emisiju Federalne televizije: Niste neutralni, razdvajate nas
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mirsad- ... /180928001
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mirsad- ... /180928001
- hekaton
#2400 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pa drugi nemaju kapaciteta niti snage da se odluce za takvo nesto....sigurnoable wrote:Bila bi veca samarcina da su i ostali se digli i otisli iz emisije...to bi tek bio samar za SDA FTVhekaton wrote:Za ovu lekciju na FTV-u kapa dole. Odrza im predavanje ustade i ode. Samarcina.
Ovo je mac sa dvije ostrice, izgubio je svojih 20 min na televiziji sa nacionalnom frekvencijom koje su mu mozda mogle pomoci da se domogne jos ponekog glasa ili da dopre do ljudi koji ne koriste internet (ogromna vecina nasih glasaca)...sa druge strane pokazao je stav i da se ne boji i dobio dodatni prostor na internetu kojeg nije morao da plati (danas ce svi prenijeti ovu vijesti i video sa njegovih 60 sekundi, u njima je rekao dosta toga)...
Ostali kandidati koji su bili sinoc sa njim nemaju kapaciteta za takvo nesto...i ovo sinoc im je bila prilika da izvrte svoju pricu...
Volio bih da ovaj covjek pobijedi...bio bi to samar svima, prvo komsijama jer bi mi imali predstvanika koji ne dolazi iz SDA koju oni ravnaju sa HDZ-om i dodikom...a onda i EU jer bi pokazali da su opet Bosnjaci / Bosanci ti koji su izabrali ne-nacionalnog predstavnika koji ce povesti zemlju naprijed pa bi onda mozda oni sklonili ove UZP-ovce i rusitelje drzava...
Ipak zahvaljujuci stranacakom zaposljavanju, milionima koje vodece stranke uzimaju od poreza gradjana za kampanju izboriti se protiv vladajucih stranaka (SDA, SDP, SBB) je ravno nemogucoj misiji.
Na kraju ne preostaje mi nista drugo nego da kao patriota glasam za Komsica i tako bar pomognem svojim glasom (kap vode u moru) da se jedan neprijatelj ove zemlje skloni koliko je moguce.
Kad bi hrvati imali dovoljno patriotizma da izaberu Borisu ili Dianu moj glas bi isao prof. dr. Hadzikadicu.
Medjutim to su pusti snovi