Plasticne operacije u BiH
- Ma.Le.Na
#1 Plasticne operacije u BiH
Citam tekst sa naslovnice http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/091104082 pa nesto razmisljam..
Koliko bi vi stvarno vjerovali nasim lijekarima i hirurzima i da li bi se, ako novac ne bi predstavljao nikakvu ulogu u odabiru, "povjerili" nasim lijekarima po pitanju estetske operacije ili bi ipak otputovali negdje gdje mislite da su strucniji u tome?
Takodjer me zanimaju i cijene ovakvih operacija kod nas..
U clanku su navedene samo neke
Da li znate cijene pojedinih zahvata i da li je to stvarno tako "povoljno" kako oni isticu?
Koliko bi vi stvarno vjerovali nasim lijekarima i hirurzima i da li bi se, ako novac ne bi predstavljao nikakvu ulogu u odabiru, "povjerili" nasim lijekarima po pitanju estetske operacije ili bi ipak otputovali negdje gdje mislite da su strucniji u tome?
Takodjer me zanimaju i cijene ovakvih operacija kod nas..
U clanku su navedene samo neke
Da li znate cijene pojedinih zahvata i da li je to stvarno tako "povoljno" kako oni isticu?
- clav
#2 Re: Plasticne operacije u BiH
himenoplastija kod doticnog 800KM 
doduse takva je bila prica kada sam jos bio u srednjoj skoli ..
- Ma.Le.Na
#3 Re: Plasticne operacije u BiH
clav wrote:himenoplastija kod doticnog 800KM
pa to je stvarno jeftino!
- clav
#4 Re: Plasticne operacije u BiH
jasta nego jeftino. za samo 800 maraka priustis iluziju da je bio prvi.
- Ma.Le.Na
#5 Re: Plasticne operacije u BiH
i smiris hairliji ljubomoru ..podignes mu ego...ma neprocjenjivoclav wrote:jasta nego jeftino. za samo 800 maraka priustis iluziju da je bio prvi.
al mene zanima kolika je kvaliteta tih usluga
ja, a da pare nisu problem
ma koliko to ruzno zvuci...ne vjerujem nasim lijekarima da bi ijedan zahvat odradili kako treba..
pogotovo neku plastiku...
mozda kod nas ima pacijenata i "prometa" po tim klinikama...ali u poredjenju sa onim na zapadu nema ni blizu..
a savrsenstvo se stice praksom
ne bi da im ja budem druga kojoj rade neki zahvat...i da se uce na meni..
- HAVANA
#6 Re: Plasticne operacije u BiH
Ma.Le.Na wrote:
ne bi da im ja budem druga kojoj rade neki zahvat...i da se uce na meni..
Što se tiče himena,neš bit druga.Garant.
- Ma.Le.Na
#7 Re: Plasticne operacije u BiH
mah ti govoris o jednostavnim zahvatima
taj dio je svakako u mraku
mene zanimaju ove operacije sto se vide po danu ba
- clav
#8 Re: Plasticne operacije u BiH
Ma dobar je Karabeg, sigurno je da ima visok postotak zadovoljnih pacijenata, bar sto se tice ovih najprometnijih usluga nabrojanih na njihovoj stranici, a nije uopste jeftin po njegovoj prici i zaradjuje perverzno. Ima puno jeftinijih od njega. Mada je malo ljudi koji ce se hvaliti ili zaliti na plasticnu operaciju pred svima.. Sustina je da ima iskustva sigurno. Zavisi sad kakva su tvoja ocekivanja i sta u stvari trazis. Moj je drug operisao usi kod njega, bio klempav, vise nije, kaze da je zadovoljan.
-
Eborg
#9 Re: Plasticne operacije u BiH
Nije li onaj Hrvat Glumicic radio u Sarajevo a on je neshto kao poznat na ovim prostorima? 
-
fara_mo
#10 Re: Plasticne operacije u BiH
Svakako da su kod nas usluge plasticne hirurgije jeftinije, specijalno ruke. Posto je plasticna hirurgija znatno napredovala zadnjih godina ja mislim da nasi ljekari mogu adakvatno odraditi posao samo normalno imaju manje iskustva u tom segmentu
-
Eborg
#11 Re: Plasticne operacije u BiH
Da su pametni trebali bi to znati iskoristiti, svashta bi se tu moglo napraviti. Znam da u Brazilu recimo njihovi doktori nude "plastichni turizam" gdje im osobe iz USA dolaze na operacije koje su znatno jeftinije a i isto su tako profesionalni i struchni.
Lupam sada cifre ali recimo da je neka operacija 15 000 $ u Americi a kod brazilskih doktora za 9500 $ dobijesh istu tu operaciju, kartu do Brazila i oporavak u Rio da Janeiru.
Lupam sada cifre ali recimo da je neka operacija 15 000 $ u Americi a kod brazilskih doktora za 9500 $ dobijesh istu tu operaciju, kartu do Brazila i oporavak u Rio da Janeiru.