nesto ovako

ili samo plastika ovako

Moderator: anex

jedna je inox druga je celik...oboje ima kupiti u sarajevu ali plastiku nemogu nigdje da nadjem a pravo mi se svidja i bas bi mi se ovakva varijanta dobro uklopilaružmarin-a wrote:koliko moje oko može da zaključi ovo su inox ograde (jako skupe) sa dodacima plastike...
ja bi sve plastiku, mada ni ove kombinacije nisu lose...da mi je samo naci gdje ima kupiti plastika lako bi ja kombinacije pravilaružmarin-a wrote:ovde djeluje na slici, kao da su samo ovi držači plastični, je l bi ti samo plastiku, komplet...
probaj ovdje, čim izljevaju svašta mogli bi i takve cijevi za ogradusemmy wrote:ja bi sve plastiku, mada ni ove kombinacije nisu lose...da mi je samo naci gdje ima kupiti plastika lako bi ja kombinacije pravilaružmarin-a wrote:ovde djeluje na slici, kao da su samo ovi držači plastični, je l bi ti samo plastiku, komplet...
Prijedji na alternativu (inoks, zeljezna, drvena, aluminijska...) jer ni ja nigdje nisam vidio plasticnu ogradu za stepenistesemmy wrote:hvala puno...ali nista ni od njih![]()
sve sam pretrazila po cijeloj bih, niko ne radi...odlucili smo se za celik...