Plasticna operacija-uklanjanje oziljaka
- iceman ze
#1 Plasticna operacija-uklanjanje oziljaka
Zna li iko da li u Sarajevu ima neki dobAr specijalista koji se bavi plasticnom operacijom. Naime, od jedne operacije mi je ostao veliki oziljak, koji mi pomalo smeta, pa bih htio znati da li ga mogu ukloniti. Ako neko ima iskustva s tim volio bih znati, da li se moze u potpunosti ukloniti oziljak, da li je operacija teska, kolike su cijene takvih usluga i sl............HVALA.
-
List
http://www.bosanes.com/
A imas i plasticnu hirurgiju na Kosevu.
Valjda se moze ukloniti.
Je li na licu?
A imas i plasticnu hirurgiju na Kosevu.
Valjda se moze ukloniti.
- iceman ze
Nije na licu, nego na ruci, pa mi smeta pogotovu ljeti, kada nosim majice kratkih rukava, svako me pita ziv sta ti je bilo, tako da mi ide na klinac.Zna li neko kako se to struscno naziva tj.uklanjanje oziljaka tako da se mogu malo kroz net ili literaturu konsultovati, najgore mi je ako ce me to boljeti ili dugo traje, jer imam obaveze i na poslu i nemogu dugo odsustvovati....
-
List
Boljet ce sigurno. Cuj nego sta nego boljeti.
Mozda imas kompleks. Ja imam 16 savova na desnom koljenu i boli me qurac sta ce ko mislit.
Imam i mali oziljak (od jednog centimetra mozda) na celu iznad oka. Kad sam se nabio na nogu od stolice sa 5 godina.
Najbolje ti je pravo na plasticnu hirurgiju u Sarajevo (na Kosevo) ako hoces to da uklonis. Pa vidi s hirurzima. Ja radije ne bih u Bosanes.
Mozda imas kompleks. Ja imam 16 savova na desnom koljenu i boli me qurac sta ce ko mislit.
Najbolje ti je pravo na plasticnu hirurgiju u Sarajevo (na Kosevo) ako hoces to da uklonis. Pa vidi s hirurzima. Ja radije ne bih u Bosanes.