Plasticna operacija
Moderator: anex
-
am_staff
#1 Plasticna operacija
Zanima me da li je neko radio plasticnu operaciju nosa tj uklanjanje grbice sa nosa
i ako jest gdje je radio u bosni koliko kosta,boli li i slicno.Pozdrav
- arslanica
#2 Re: Plasticna operacija
u "Bosanes-u" rade razne vrste operacija ... pa se informiši tamo
znam da nisu bili nešto pretjerano skupi
znam da nisu bili nešto pretjerano skupi
-
maraska
#3 Re: Plasticna operacija
A možeš se raspitati i kod Karabega. http://www.karabeg.com/
- johntra
#4 Re: Plasticna operacija
ako hoces da ti ostane oziljak na nosu, onda sloodno, mislim da ti je najbolje to raditi kod nekih drugih doktora vani, bar znaju svoj posao, naši su mesari koji "nemaju vremena" za male zahvate kao što je taj, i bas ne obraćaju paznju na to kako ce tce to sve izgledati!
-
ljekar
#5 Re: Plasticna operacija
nemoj da lazes,kako te nije sramota tako govoriti o bosanskim plasticnim hirurzima;sram te bilojohntra wrote:ako hoces da ti ostane oziljak na nosu, onda sloodno, mislim da ti je najbolje to raditi kod nekih drugih doktora vani, bar znaju svoj posao, naši su mesari koji "nemaju vremena" za male zahvate kao što je taj, i bas ne obraćaju paznju na to kako ce tce to sve izgledati!
- Ridjobrki
#6 Re: Plasticna operacija
I usput servisiraj auto jer kod nas to ne zna niko, i peglu ponesi ako ti je grijač rikno, ako ti treba hlače suziti isto ima šnajder vani ako te treba jebat odi vani jer to kod nas nema ko jer ti može ostati ožiljak negdje. Jel tako džontra?johntra wrote:ako hoces da ti ostane oziljak na nosu, onda sloodno, mislim da ti je najbolje to raditi kod nekih drugih doktora vani, bar znaju svoj posao, naši su mesari koji "nemaju vremena" za male zahvate kao što je taj, i bas ne obraćaju paznju na to kako ce tce to sve izgledati!