Plasticna operacija

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
am_staff

#1 Plasticna operacija

Post by am_staff »

Zanima me da li je neko radio plasticnu operaciju nosa tj uklanjanje grbice sa nosa :-) i ako jest gdje je radio u bosni koliko kosta,boli li i slicno.Pozdrav
arslanica

#2 Re: Plasticna operacija

Post by arslanica »

u "Bosanes-u" rade razne vrste operacija ... pa se informiši tamo :razz:

znam da nisu bili nešto pretjerano skupi
maraska

#3 Re: Plasticna operacija

Post by maraska »

A možeš se raspitati i kod Karabega. http://www.karabeg.com/
johntra

#4 Re: Plasticna operacija

Post by johntra »

ako hoces da ti ostane oziljak na nosu, onda sloodno, mislim da ti je najbolje to raditi kod nekih drugih doktora vani, bar znaju svoj posao, naši su mesari koji "nemaju vremena" za male zahvate kao što je taj, i bas ne obraćaju paznju na to kako ce tce to sve izgledati!
ljekar

#5 Re: Plasticna operacija

Post by ljekar »

johntra wrote:ako hoces da ti ostane oziljak na nosu, onda sloodno, mislim da ti je najbolje to raditi kod nekih drugih doktora vani, bar znaju svoj posao, naši su mesari koji "nemaju vremena" za male zahvate kao što je taj, i bas ne obraćaju paznju na to kako ce tce to sve izgledati!
nemoj da lazes,kako te nije sramota tako govoriti o bosanskim plasticnim hirurzima;sram te bilo
Ridjobrki

#6 Re: Plasticna operacija

Post by Ridjobrki »

johntra wrote:ako hoces da ti ostane oziljak na nosu, onda sloodno, mislim da ti je najbolje to raditi kod nekih drugih doktora vani, bar znaju svoj posao, naši su mesari koji "nemaju vremena" za male zahvate kao što je taj, i bas ne obraćaju paznju na to kako ce tce to sve izgledati!
I usput servisiraj auto jer kod nas to ne zna niko, i peglu ponesi ako ti je grijač rikno, ako ti treba hlače suziti isto ima šnajder vani ako te treba jebat odi vani jer to kod nas nema ko jer ti može ostati ožiljak negdje. Jel tako džontra?
Post Reply