Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A wrote:Hajde iskreno - da li biste pribjegli hirurgiji za peglanje lica, povecanje grudi, smanjenje butina, ravnanje stomaka, Angeliniziranje usana?
Ko pita - pocinje prvi:
Za sada mi bas nista od toga ne treba ali sam sebi obecala da necu pumpati usne, obraze, zatezati lice. Jedino sto mogu zamisliti je mozda botox, koji ce vjerovatno za nekih desetak godina biti zamjenjem kremama sa istim ucinkom.
Sad vi.
- peglanje nosa
- smanjenje butina
- izvlacenje masnoca gdje god su visak
- stomak je bio ravan dok se nisu pocele slagat masnoce...pa cu ubit 2 muhe odmah
- grudi su porasle kad sam se udebljala...bas su super sada...kad ispumpam masnocu gdje je ne treba ostat ce iste
Pooll, ako slomis nos operaciju nosa trebas izvrsiti ne samo iz estetskih razloga vec zato sto mozes i umrijeti (u ekstremnim slucajevima) ako se udaris/te udare ponovo u slomljen nos. Mozes ostat bez mogucnosti da dises na nos neposredno nakon udarca. I neces vise moci disati na nos. Sve dok se ne operises.
ja sam rekla da cu samo kada mi se sise otgenu to vratit' na mjesto i gotovo..
a poslije skontala i vidjela na zivim primjercima prijateljica i poznanica da se drasticno gubi na osjetljivosti... meni tako vaznih strateskih mijesta...
i odlucila da nista ne diram pa makar se otegle do pupka...
A wrote:Botox - Botulinum Toxin, ubija paralizom
Pa se dosjetili da ga u malim kolicinama ubrizgavaju u misice koji se nekontrolisano grce. A onda neko jos pametniji poceo ubrizgavati u misice cela i oko ociju, pa se zbog opustanja misica, ili prakticno paralize, znacajno smanjuju bore na tim zonama.
Mene bi bilo strah toga...
joj ja imala parezu facijalis...pa mi 7 dana misci (samo na jednoj strani lica) bili opusteni...
recept...operite kosu i izlozite se hladnom zraku jebe samo to sto kaci samo pola lica
od tog izgledash trajno iznenadjen jednom sam na moru upoznao curu iz zagrebachkog visokog drustva koja je mrtva hladna prichala kako je mama nagovara da ode na terapiju s botoxom, ja zino ne mogu vjerovati cura ima ovako 25 26 godina i pitam ja kao pa sta ce ti mislim ono nemash bora, kao pa mama kazhe da mi se kao ne bi rano pojavile, mama i sestra idu vech odavno na ubrizgavanje kao
moj stav isto kao Pollov samo u sluchaju nekog nedaj Bozhe unakazenja, ovo ostalo je samo poraz pred tashtinom ja se trebam osjechat krivim zato sto vrijeme prolazi ma skroooooooooooooos
izuzetno popularna među mlađom ženskom populacijom u Sarajevu. Najviše se rade ispravljanje nosa, ušiju, popunjavanje usni i tek onda na četvrtom mjestu je povećanje grudi.
Nego da izvinete jel ima dje da se fino ljudski poveca i fino estetski ono da izvinete sto svaki muskarac ima medju nogama, pemis?
jel ima i kolko kosta?
Lojo_Hasanovic wrote:Nego da izvinete jel ima dje da se fino ljudski poveca i fino estetski ono da izvinete sto svaki muskarac ima medju nogama, pemis?
jel ima i kolko kosta?
Lojo_Hasanovic wrote:Nego da izvinete jel ima dje da se fino ljudski poveca i fino estetski ono da izvinete sto svaki muskarac ima medju nogama, pemis?
jel ima i kolko kosta?
Lojo majka mu stara nije valjda dotle doslo
Ma suti moja ti konkurencija prejaka, ne znam sta cu... u ovaj seher sljeglo bagre i krkana sa kablovima osvaklen sa sviju strana...
A wrote:Botox - Botulinum Toxin,...A onda neko jos pametniji poceo ubrizgavati u misice cela i oko ociju, pa se zbog opustanja misica, ili prakticno paralize, znacajno smanjuju bore na tim zonama.
Mene bi bilo strah toga...
A zasto se bojis? Vidis, meni su to odlicno uradili..
Hajde iskreno - da li biste pribjegli hirurgiji za peglanje lica, povecanje grudi, smanjenje butina, ravnanje stomaka, Angeliniziranje usana?
E ovako lice bih ispeglala ali nekad kad se "izguzva"
Grudi ne bih povecala ni slucajno ali smanjila bih ih svakako (planiram u skoroj buducnosti)
Butine su mi ok
Stomak nisam sigurna meni je bas zenstveno imati malo stomacica
Usta imam taman puna koliko treba (to mi je najjaci adut, hebo Angeliniziranje )
E sad procitah ovo Lojino pitanje. U Londonu postoji klinika za povecanje penisa i tkivo koje se koristi jeste od zenskih grudi.
Moj prijedlog je slijedeci: Lojo plati mi operaciju smanjena grudi ja tebi "doniram" visak, doduse ima tu "donacije" za vise kandidata tako da mozes sakupiti raje da se utalite za mou operaciju
Je li posteno
hananah wrote:E sad procitah ovo Lojino pitanje. U Londonu postoji klinika za povecanje penisa i tkivo koje se koristi jeste od zenskih grudi.
Moj prijedlog je slijedeci: Lojo plati mi operaciju smanjena grudi ja tebi "doniram" visak, doduse ima tu "donacije" za vise kandidata tako da mozes sakupiti raje da se utalite za mou operaciju
Je li posteno
neka hvala, HaniBani-to bi nam bilo duplo zlo!!! jos da moramo slusat' kritike od Hashima !! :lol: Progovorio bi garant poslije operacije!! :lol:
hananah wrote:Kako bi se "pokretna imovina" pokupila laganice da joj hasim na uho zenskim glasom progovori
Ali ne brini, naucila sam grudi da mudro cute