Planinarenje-savjet
Moderator: anex
-
kv99
#1 Planinarenje-savjet
Da li neko zna neko planinarsko udruzenje koje organizuje visednevni izlet na proljece ( mart/april ) ? Najvise bi volio na Prenj ili Treskavicu pa ako neko zna volio bi da mi javi . Znam da ima dosta koji to eventualno rade ali bi volio da znam koje je ozbiljnije tako da ne moram da zivkam mali milion udruzenja.
- The Nightwatchman
#2 Re: Planinarenje-savjet
i mene to isto zanima
- black
#3 Re: Planinarenje-savjet
ma ima josh do proljeca, polakokv99 wrote:Da li neko zna neko planinarsko udruzenje koje organizuje visednevni izlet na proljece ( mart/april ) ? Najvise bi volio na Prenj ili Treskavicu pa ako neko zna volio bi da mi javi . Znam da ima dosta koji to eventualno rade ali bi volio da znam koje je ozbiljnije tako da ne moram da zivkam mali milion udruzenja.
-
kv99
#4 Re: Planinarenje-savjet
Pa jarane ne mogu ja sefu doci i reci : Sljedecu sedmicu uzimam slobodno pa vi mozete bez meneblack wrote:ma ima josh do proljeca, polakokv99 wrote:Da li neko zna neko planinarsko udruzenje koje organizuje visednevni izlet na proljece ( mart/april ) ? Najvise bi volio na Prenj ili Treskavicu pa ako neko zna volio bi da mi javi . Znam da ima dosta koji to eventualno rade ali bi volio da znam koje je ozbiljnije tako da ne moram da zivkam mali milion udruzenja.a tura ima stalno, najbolje ti je da pratish na zone-2000.net, mislim da ce biti zavrsena i obnova planinarske kuce jezerce na prenju
- The Nightwatchman
#5 Re: Planinarenje-savjet
ma black je neradnik pa on to ne konta 
- black
#6 Re: Planinarenje-savjet
ni chuck noris ne radi kol'ko black radiThe Nightwatchman wrote:ma black je neradnik pa on to ne konta
kv99 eto ako se sjetim obavijestit cu te u aprilu
-
kv99
#7 Re: Planinarenje-savjet
Nemoj se zahmetiti radeciblack wrote:ni chuck noris ne radi kol'ko black radiThe Nightwatchman wrote:ma black je neradnik pa on to ne konta![]()
kv99 eto ako se sjetim obavijestit cu te u aprilu