Planinarenje-savjet

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
kv99

#1 Planinarenje-savjet

Post by kv99 »

Da li neko zna neko planinarsko udruzenje koje organizuje visednevni izlet na proljece ( mart/april ) ? Najvise bi volio na Prenj ili Treskavicu pa ako neko zna volio bi da mi javi . Znam da ima dosta koji to eventualno rade ali bi volio da znam koje je ozbiljnije tako da ne moram da zivkam mali milion udruzenja.
The Nightwatchman

#2 Re: Planinarenje-savjet

Post by The Nightwatchman »

i mene to isto zanima
black

#3 Re: Planinarenje-savjet

Post by black »

kv99 wrote:Da li neko zna neko planinarsko udruzenje koje organizuje visednevni izlet na proljece ( mart/april ) ? Najvise bi volio na Prenj ili Treskavicu pa ako neko zna volio bi da mi javi . Znam da ima dosta koji to eventualno rade ali bi volio da znam koje je ozbiljnije tako da ne moram da zivkam mali milion udruzenja.
ma ima josh do proljeca, polako :mrgreen: a tura ima stalno, najbolje ti je da pratish na zone-2000.net, mislim da ce biti zavrsena i obnova planinarske kuce jezerce na prenju
kv99

#4 Re: Planinarenje-savjet

Post by kv99 »

black wrote:
kv99 wrote:Da li neko zna neko planinarsko udruzenje koje organizuje visednevni izlet na proljece ( mart/april ) ? Najvise bi volio na Prenj ili Treskavicu pa ako neko zna volio bi da mi javi . Znam da ima dosta koji to eventualno rade ali bi volio da znam koje je ozbiljnije tako da ne moram da zivkam mali milion udruzenja.
ma ima josh do proljeca, polako :mrgreen: a tura ima stalno, najbolje ti je da pratish na zone-2000.net, mislim da ce biti zavrsena i obnova planinarske kuce jezerce na prenju
Pa jarane ne mogu ja sefu doci i reci : Sljedecu sedmicu uzimam slobodno pa vi mozete bez mene :roll: Jos malo pa eto marta a za njim ide i april pa ako bi planirao da uzmem slobodno da mogu da idem na vise dana trebao bi da obavjestim barem mjesec dana unaprijed. Zato sam sada pitao da bi do februara mogao da znam gdje i kada da idem.
The Nightwatchman

#5 Re: Planinarenje-savjet

Post by The Nightwatchman »

ma black je neradnik pa on to ne konta :D
black

#6 Re: Planinarenje-savjet

Post by black »

The Nightwatchman wrote:ma black je neradnik pa on to ne konta :D
ni chuck noris ne radi kol'ko black radi :mrgreen:
kv99 eto ako se sjetim obavijestit cu te u aprilu ;-)
kv99

#7 Re: Planinarenje-savjet

Post by kv99 »

black wrote:
The Nightwatchman wrote:ma black je neradnik pa on to ne konta :D
ni chuck noris ne radi kol'ko black radi :mrgreen:
kv99 eto ako se sjetim obavijestit cu te u aprilu ;-)
Nemoj se zahmetiti radeci :-D A april je tu dok si okom trepnuo pa pazi da ne promakne ;-) Sve najbolje i nadam se da ce barem tebi sef dati da ides na planine :run:
Post Reply