PLANINARENJE-MOLBA

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
hodzic_d

#1 PLANINARENJE-MOLBA

Post by hodzic_d »

Lijep pozdrav svim sa foruma.

želio bih zamoliti one koji dolaze na forum , a pritom su dobri planinari i alpinisti da mi daju nekoliko savjeta. naime, ja sam iz Bihaća, bavim se planinarenjem i alpinizmom. Ove godine sam počeo studirati u Sarajevu i ne poznam dobro ovaj teren oko Bjelašnice i samu bjelašnicu, tako da ne znam gdje su planinarske staze. pripremam se za pohod na MT. Blan u mjesecu julu, tako da se moram dobro pripremiti.
moja molba za iskusne i dobre planinare :
ako imaju karte sa obiljezenim stazama i jakim rutama da mi posalju na email : [email protected]
hvala

lp

damir
coek

#2 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by coek »

...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:33, edited 1 time in total.
chupo

#3 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by chupo »

Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#4 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by Toto »

Najbolja rekreacija.
Planinari nikad ne boluju od gripe.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by PipiDugaDevetka »

Toto wrote:Najbolja rekreacija.
Planinari nikad ne boluju od gripe.
Sjooo,...@Toto,
Ko god se može popeti na izvor Muške vode kod Kladnja,...ma i ne treba mu ta voda....
hodzic_d

#6 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by hodzic_d »

hvala Vam :bih:
kriticarka_nikova

#7 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by kriticarka_nikova »

Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
ChupoJasa

#8 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by ChupoJasa »

kriticarka_nikova wrote:Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
a mene zanima ko bi sa ovolikom djecom izašao nakraj...
black

#9 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by black »

ChupoJasa wrote:
kriticarka_nikova wrote:Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
i to a pitam se i ko bi (da ne kazem bio budala) pa toliku djecu poveo na neku od planina, bogami kao da je to setnja neka po nekoj livadici...
kriticarka_nikova

#10 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by kriticarka_nikova »

black wrote:
ChupoJasa wrote:
i to a pitam se i ko bi (da ne kazem bio budala) pa toliku djecu poveo na neku od planina, bogami kao da je to setnja neka po nekoj livadici...
Vidi se da nisi nikad djecu vodio nigdje. Prijatelju, mnogo je lakse taj broj djece odvesti nekud na planinu, nego negdje u grad (po planu i programu moraju se negdje vodit)....Zamisli odvedes 150 djecijih dusa na neku tvrdjavu....i drhtis ko prut nece li slucajno nekom od njih past na pamet da se nagne preko zidina....prevodis preko puta gdje ima bijesnih vozaca....ili odvedes na jezero i cekas da nece jednom lampiru past na pamet ideja da zna da pliva...
CartmanSA

#11 Re: PLANINARENJE-MOLBA

Post by CartmanSA »

znam da su neke skole vodile djecu u dom u sabicima na bjelasnici. sada nisam siguran da ima i jedan dom koji odjednom moze primiti toliki broj djece ali mogla bi u nekim grupama da se organizujes...
jos je odlicna stvar za djecu je sto ih moze dovuci autobus direktno pred dom.. :)

uzivaj
Post Reply