PLANINARENJE-MOLBA
Moderator: anex
-
hodzic_d
#1 PLANINARENJE-MOLBA
Lijep pozdrav svim sa foruma.
želio bih zamoliti one koji dolaze na forum , a pritom su dobri planinari i alpinisti da mi daju nekoliko savjeta. naime, ja sam iz Bihaća, bavim se planinarenjem i alpinizmom. Ove godine sam počeo studirati u Sarajevu i ne poznam dobro ovaj teren oko Bjelašnice i samu bjelašnicu, tako da ne znam gdje su planinarske staze. pripremam se za pohod na MT. Blan u mjesecu julu, tako da se moram dobro pripremiti.
moja molba za iskusne i dobre planinare :
ako imaju karte sa obiljezenim stazama i jakim rutama da mi posalju na email : [email protected]
hvala
lp
damir
želio bih zamoliti one koji dolaze na forum , a pritom su dobri planinari i alpinisti da mi daju nekoliko savjeta. naime, ja sam iz Bihaća, bavim se planinarenjem i alpinizmom. Ove godine sam počeo studirati u Sarajevu i ne poznam dobro ovaj teren oko Bjelašnice i samu bjelašnicu, tako da ne znam gdje su planinarske staze. pripremam se za pohod na MT. Blan u mjesecu julu, tako da se moram dobro pripremiti.
moja molba za iskusne i dobre planinare :
ako imaju karte sa obiljezenim stazama i jakim rutama da mi posalju na email : [email protected]
hvala
lp
damir
- coek
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#4 Re: PLANINARENJE-MOLBA
Najbolja rekreacija.
Planinari nikad ne boluju od gripe.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: PLANINARENJE-MOLBA
Sjooo,...@Toto,Toto wrote:Najbolja rekreacija.
Ko god se može popeti na izvor Muške vode kod Kladnja,...ma i ne treba mu ta voda....
- kriticarka_nikova
#7 Re: PLANINARENJE-MOLBA
Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
-
ChupoJasa
#8 Re: PLANINARENJE-MOLBA
a mene zanima ko bi sa ovolikom djecom izašao nakraj...kriticarka_nikova wrote:Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
- black
#9 Re: PLANINARENJE-MOLBA
i to a pitam se i ko bi (da ne kazem bio budala) pa toliku djecu poveo na neku od planina, bogami kao da je to setnja neka po nekoj livadici...ChupoJasa wrote:a mene zanima ko bi sa ovolikom djecom izašao nakraj...kriticarka_nikova wrote:Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
- kriticarka_nikova
#10 Re: PLANINARENJE-MOLBA
Vidi se da nisi nikad djecu vodio nigdje. Prijatelju, mnogo je lakse taj broj djece odvesti nekud na planinu, nego negdje u grad (po planu i programu moraju se negdje vodit)....Zamisli odvedes 150 djecijih dusa na neku tvrdjavu....i drhtis ko prut nece li slucajno nekom od njih past na pamet da se nagne preko zidina....prevodis preko puta gdje ima bijesnih vozaca....ili odvedes na jezero i cekas da nece jednom lampiru past na pamet ideja da zna da pliva...black wrote:i to a pitam se i ko bi (da ne kazem bio budala) pa toliku djecu poveo na neku od planina, bogami kao da je to setnja neka po nekoj livadici...ChupoJasa wrote:a mene zanima ko bi sa ovolikom djecom izašao nakraj...kriticarka_nikova wrote:Zanima me na kojoj planini u BiH-a ima veliki planinarski dom koji bi mogao primiti oko 150-ero djece?
- CartmanSA
#11 Re: PLANINARENJE-MOLBA
znam da su neke skole vodile djecu u dom u sabicima na bjelasnici. sada nisam siguran da ima i jedan dom koji odjednom moze primiti toliki broj djece ali mogla bi u nekim grupama da se organizujes...
jos je odlicna stvar za djecu je sto ih moze dovuci autobus direktno pred dom..
uzivaj
jos je odlicna stvar za djecu je sto ih moze dovuci autobus direktno pred dom..
uzivaj