plaćanje kazne prilikom registracije vozila

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sodi33

#1 plaćanje kazne prilikom registracije vozila

Post by sodi33 »

Pozz ekipa imao sam 2 kazne koje nisam platio jer mi je rečeno da mogu platiti prilikom registracije vozila. Auto je na supruzi a kazne sam dobio ja, pošto su mi istekle tablice morao sam odjaviti vozilo i danas sam ga ponovo registrovao a nisu mi spominjali da moram platiti kazne. A kad sam ga odjavljivao prilikom vraćanja tablica iako sam znao da imam 2 kazne upitao sam ima li ikakvih kazna na vozilu i rekli su da nema. Uglavnom danas sam zavrsio registraciju dobio nove tablice a nisam nikakve kazne plaćao pa me interesuje dali se ove kazne vežu za vozilo ili za osobu koja napravi prekršaj...
shandrprcSA

#2 Re: plaćanje kazne prilikom registracije vozila

Post by shandrprcSA »

veze se za JMB
sodi33

#3 Re: plaćanje kazne prilikom registracije vozila

Post by sodi33 »

shandrprcSA wrote:veze se za JMB
Pa to mi nije jasno jer kolega koji je prodao vozilo a nije ga bio odmah odjavio sa sebe je morao platiti kaznu za prekrsaj koji je napravila druga osoba jer je auto bilo na njemu...
shandrprcSA

#4 Re: plaćanje kazne prilikom registracije vozila

Post by shandrprcSA »

sodi33 wrote:
shandrprcSA wrote:veze se za JMB
Pa to mi nije jasno jer kolega koji je prodao vozilo a nije ga bio odmah odjavio sa sebe je morao platiti kaznu za prekrsaj koji je napravila druga osoba jer je auto bilo na njemu...
Zato se odmah napravi kupoprodajni ugovor i odjavi vozilo :D vozilo bilo na njemu i samim tim kazna je bila na vlasnika (na njegov JMB) :D a drugi vozio i pravio preksaje :D :D
Post Reply