Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote:
--cuj porasla..sta sam radila do sada...
Da, mislila sam na Muslimovica-zemljak ti.
A Beslic ..paprije rata i nije bio toliko popularan. No, sve najbolje za njega.
Hm, kicma- neka trosi novce gdje hoce --sto ti brines o tome.
pa ne znaci da si bila nisko, nego jos vise.
brinem je jaka rijec, ali ne moze disciplina kicme u SA sa dzinovicem u BL da balansira.
beslic je bio popularan i prije rata, bas tu negdje pred rat je postao jako popularan i svuda ga bilo.
moonca wrote:
--cuj porasla..sta sam radila do sada...
Da, mislila sam na Muslimovica-zemljak ti.
A Beslic ..paprije rata i nije bio toliko popularan. No, sve najbolje za njega.
Hm, kicma- neka trosi novce gdje hoce --sto ti brines o tome.
pa ne znaci da si bila nisko, nego jos vise.
brinem je jaka rijec, ali ne moze disciplina kicme u SA sa dzinovicem u BL da balansira.
beslic je bio popularan i prije rata, bas tu negdje pred rat je postao jako popularan i svuda ga bilo.
Jeste, dospio je sa Ljiljanima i do Osmica pred rat, gdje je redovan gost bio Toma Zdravkovic. Bio Toma dobar sa gazdom Kicom, pjeva, casti raju i na kraju noci u minusu.
pa ljudi, ne docekuje se Nova u dvorani vatroslav lisinski, sto mu gromova, jelenskih mi rogova, svih mi dabrova sa ontarija...
a da se zna- halid je i tamo pjevao.
pustopoljina wrote:pa ljudi, ne docekuje se Nova u dvorani vatroslav lisinski, sto mu gromova, jelenskih mi rogova, svih mi dabrova sa ontarija...
pustopoljina wrote:pa ljudi, ne docekuje se Nova u dvorani vatroslav lisinski, sto mu gromova, jelenskih mi rogova, svih mi dabrova sa ontarija...
Jel to dolazis za Novu ili nako navijas?
'nako navijam
al' mozda bih i dosla kad bi bio bozo vreco...lazem, ne bih, ne pase mi vrijeme
i kad dodjem u sa, to bude septembar...nekako se uvijek poklopi.
plain vanilla wrote:
Jel to dolazis za Novu ili nako navijas?
'nako navijam
al' mozda bih i dosla kad bi bio bozo vreco...lazem, ne bih, ne pase mi vrijeme
i kad dodjem u sa, to bude septembar...nekako se uvijek poklopi.
Na klixu moraju zakljucati komentare o Bozi, sta bi tek bilo da Skaka organizuje njegov koncert o trosku gradjana? Tesko da ce se to dogoditi