Pjevacica trazi bend
Moderator: _BataZiv_0809
-
white_rabbit
#1 Pjevacica trazi bend
Zdravo,
trazim bend za zive svirke, odnosno da definisem drugacije, ako bendu treba vokal (pop, rock, jazz, etno), bilo bi mi drago da saradjujemo...
Hvala, pozdrav!
trazim bend za zive svirke, odnosno da definisem drugacije, ako bendu treba vokal (pop, rock, jazz, etno), bilo bi mi drago da saradjujemo...
Hvala, pozdrav!
-
diler666
#2 Re: Pjevacica trazi bend
odakle si ti ?white_rabbit wrote:Zdravo,
Hvala, pozdrav!
-
_gOtHiC_vAmPiRe_
bih,rado...ali ne mogu...

-
lordi
Objavljeno prije 16 sati 31 minutu
Trazimo pjevaca
Alter-rock bend trazi pjevaca.Za sve ostale informacije obratite se na dole navedeni e-mail!
Pozdrav
Napomena: Ovaj oglas se odnosi na regiju Kanton Sarajevo.
Kontakt podaci
E-mail: [email protected]
Username: Fexxx
Ime i prezime: Fexx
Grad: Sarajevo
Regija: Kanton Sarajevo
Evo ti pa pokusaj i puno srece !!!
Trazimo pjevaca
Alter-rock bend trazi pjevaca.Za sve ostale informacije obratite se na dole navedeni e-mail!
Pozdrav
Napomena: Ovaj oglas se odnosi na regiju Kanton Sarajevo.
Kontakt podaci
E-mail: [email protected]
Username: Fexxx
Ime i prezime: Fexx
Grad: Sarajevo
Regija: Kanton Sarajevo
Evo ti pa pokusaj i puno srece !!!
- DaysleepeR
lordi, cini mi se da djevojka nece da svirucka po podrumima, nego je interesuju tezge, za pravu lovu, jer jebo svirku za dzabe 
-
white_rabbit
Ma nemam ja nista protiv podruma, al samo ako je konstruktivno, mada realno vec sam malo ostarila za garaze i druge alter-memljive prostorije, a pjevala sam nekih pet godina u kontinuitetu tako da ne bih sada bas ponovo od nule... 
-
diler666
pa daj malo vise podataka o sebi ako nista na Privatnu Poruku mislim da bi ti mogao pomoci ... ustvari .. voljan sam ti pomoci a znam i neke ljude ...white_rabbit wrote:Ma nemam ja nista protiv podruma, al samo ako je konstruktivno, mada realno vec sam malo ostarila za garaze i druge alter-memljive prostorije, a pjevala sam nekih pet godina u kontinuitetu tako da ne bih sada bas ponovo od nule...
-
rikardoreis
#11 Re: Pjevacica trazi bend
ako ti je glas ko u Grace Slickwhite_rabbit wrote:Zdravo,
Hvala, pozdrav!
- DaysleepeR
Onaj glas se samo postize redovnom upotrebom LSD-a