Pjesma pjesama (samo ZELJO!)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Skoro

Post by Skoro »

mIRCerka wrote: nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....
Ovo je tipicno za vas. Mi izmislimo pjesmu, isfuramo je jednu dvije sezone na svim stadionima a onda se vama svidi...i dobijemo izjavu tipa ove :-?
Napred zvezda...zeljo sampion :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Misliš da je Albert :oops: sam mogao :oops: uništiti Hirošimu i Nagasaki ? .
Vi ste ........ :oops: :D sve izmislili :oops:
Skoro

Post by Skoro »

Vi sigurno niste, to je ocito :D
vratnik

Post by vratnik »

Da se vratimo na temu, a ista je pjesma. Ovu sam smislio frisko, za sljedeci derbi akobogda. I kao sto ste to vec od mene navikli, uz muziku i koreografiju.
PIRI PIRI MALENI VAAAMPIIIRII, VAMPIIIRI.
Muzika je mislim svima poznata.
A posto smo mi navijacka (a ne militatna skupina kao vi) necemo na vas bacati kamanje, vec glavice bijelog luka koje ce naravno, biti domace.
Ne bojte se, ne boli puno.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ne bih imao sna :oops: da sam pitar ja :oops: :D
Skoro

Post by Skoro »

Ne zaboravi i tam tam :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Skoro wrote:
mIRCerka wrote: nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....
Ovo je tipicno za vas. Mi izmislimo pjesmu, isfuramo je jednu dvije sezone na svim stadionima a onda se vama svidi...i dobijemo izjavu tipa ove :-?
Napred zvezda...zeljo sampion :D
uz svo duzno postovanje prema tebi zbog godina, kad ste vi to koji K pjevali pjesmu "5 godina"????
melodija se ova odavno ori mnogim stadionima....
ili si ti fakat ubijedjen da je FCS izmislio fudbal kao sport, a HZ navijanje??

daj ba Skoro, ne budali :D
opet cemo vas u kupu poderat :D
osim ako ne izletite :D prije vremena :D
Edin H.

Post by Edin H. »

vratnik wrote:Da se vratimo na temu, a ista je pjesma. Ovu sam smislio frisko, za sljedeci derbi akobogda. I kao sto ste to vec od mene navikli, uz muziku i koreografiju.
PIRI PIRI MALENI VAAAMPIIIRII, VAMPIIIRI.
Muzika je mislim svima poznata.
A posto smo mi navijacka (a ne militatna skupina kao vi) necemo na vas bacati kamanje, vec glavice bijelog luka koje ce naravno, biti domace.
Ne bojte se, ne boli puno.

Prijedlog za nastavak ovih dirljivih stihova - dobro nivo je 3 razred osnovne skole, ali PORUKA (sto je najvaznije) je jasna, a isto vrijeme odise realizmom i optimizmom :D .

PIRI PIRI MALENI VAMPIRI
STRAH VAS MANIJAKA PITARI
ZELJO JE LUDILO ZELJO JE JAK
SVE VAMPIRE CE ZGAZITI (PLAVI) VLAK :D
larado

Post by larado »

[quote="mIRCerka
opet cemo vas u kupu poderat :D
osim ako ne izletite :D prije vremena :D[/quote]

A kad ste nas to derali? :D Ja koliko znam zadnji ste put bili propisno poderani :D. Od sad cemo kao i vi brojati godine, dakle gospodo strumfovi i strumfete :-D , niste nas u Kupu uzeli vec 4 godine, nastojacemo da ove godine tu tradiciju i nastavimo. S vama se samo ovako moze 8)
morbid devil

Post by morbid devil »

mIRCerka wrote:
manijak1 wrote::oops: Mi jebemo mi karamo :oops:
šest godina sarajjjjjjjjjjjjvoooooooooooooo :oops:
pitari sad pušite :oops: jebaćemo i dalje eeeeeeeee :oops: :D
Dovoljno vulgarno i dovoljno jasno :D obzirom na one kojima je upućeno :oops: .......... :D :D
nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....
ko ima nokiju, mogu proslijediti isti ringtone :D
Interesantno, vasa ljubav prema klubu proizilazi iz mrznje prema drugom klubu. I jos se hvaliti ovom pjesmom, a tek onom sa melodijom na tamo daleko, na tren sam pomislio ko su ljudi na Jugu??? Ja kao pravi Pitar spreman sam da negiram ocigledne stvari zbog ljubavi prema svom klubu, ali ne da vrijedam druge i na tome temeljim ljubav prema svom klubu, vrijedajuci da smo mi krezavi??? Pa ko da ste vi sa neke druge planete, idealne, ljepotani ili ako cemo se tako vrijedati ne poznajete vase vode; npr. Kundu? Necu druge spominjati, momci su OK, a to sto su krezavi, koga zaboli???? Ovim svojim videnjem grupice Manijaci ciji ovdasnji forumasi sebe smatraju nadljudima zavrsavam svako ucesce u daljnoj raspravi.
Sve dode i prode al´ ti si zauvijek Sarajevo moje moj jedini je svijet...
vratnik

Post by vratnik »

morbid devil wrote:
mIRCerka wrote:
manijak1 wrote::oops: Mi jebemo mi karamo :oops:
šest godina sarajjjjjjjjjjjjvoooooooooooooo :oops:
pitari sad pušite :oops: jebaćemo i dalje eeeeeeeee :oops: :D
Dovoljno vulgarno i dovoljno jasno :D obzirom na one kojima je upućeno :oops: .......... :D :D
nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....
ko ima nokiju, mogu proslijediti isti ringtone :D
Interesantno, vasa ljubav prema klubu proizilazi iz mrznje prema drugom klubu. I jos se hvaliti ovom pjesmom, a tek onom sa melodijom na tamo daleko, na tren sam pomislio ko su ljudi na Jugu??? Ja kao pravi Pitar spreman sam da negiram ocigledne stvari zbog ljubavi prema svom klubu, ali ne da vrijedam druge i na tome temeljim ljubav prema svom klubu, vrijedajuci da smo mi krezavi??? Pa ko da ste vi sa neke druge
planete, idealne, ljepotani ili ako cemo se tako vrijedati ne poznajete vase vode; npr. Kundu? Necu druge spominjati, momci su OK, a to sto su krezavi, koga zaboli???? Ovim svojim videnjem grupice Manijaci ciji ovdasnji forumasi sebe smatraju nadljudima zavrsavam svako ucesce u daljnoj raspravi.
Sve dode i prode al´ ti si zauvijek Sarajevo moje moj jedini je svijet...
Pa onoga koga ujedu. (Haj fino sve od pocetka procitaj, vidi ko je, kao i obicno prvi poceo, pa se vrati).
Ova tema nije otvorena da se vrijedjamo vec da smisljamo pjesme svom klubu, ali sta ces, u nedostatku ideja (sopstvenih) ste nam poceli nesto dobacivat, a vase dobacivanje je uvijek dobra podloga za nove pjesme.
A sad, to da li pjesma valja ili ne valja, tebi ne valja, meni valja, i mozemo tako do ujutru... U ukusima se blablabla.
Haj u zdravlje, vidim da si pravi pitar, postujem to.
Ja necu izmisljati vise vampirskih pjesama. Sad moram skontati nesto na temu: njanjanjevo, jedan bod, pita, bajram, nesto. Neki stih kao postim postim i posticu, ako jos jednom bod dobicu, ili nesto u tom stilu.
manijak1

Post by manijak1 »

Interesantno, vasa ljubav prema klubu proizilazi iz mrznje prema drugom klubu.
Hajde de :oops: pričaj malo o tome :oops: .
tek onom sa melodijom na tamo daleko, na tren sam pomislio ko su ljudi na Jugu?
Za vas su ustaše koje biste gazili :oops: međutim jesi li pomislio još nešto ko su ti na Jugu .........pjevali su nešto i prije nego je počeo meč :oops: .
Necu druge spominjati, momci su OK, a to sto su krezavi, koga zaboli????
Pjesnik je nešto htio reći :oops: mada ni njemu nije jasno šta :oops: osim što nije pojmio da vrijeđanjem drugih :oops: najviše pokazuje vlastiti karakter.
Helem .........nepotrebno je :oops: s vama o bilo čemu raspravljati :oops: .
mIRCerka

Post by mIRCerka »

morbid devil wrote: Ovim svojim videnjem grupice Manijaci ciji ovdasnji forumasi sebe smatraju nadljudima zavrsavam svako ucesce u daljnoj raspravi.
Super-mIRCi!!!!
internet navijac koji utakmice vidio nije!!!!! bla bla bla bla.....

Devil, kad odrastes i uzmes zreliji nick (ovaj ti je na nivou Yu-gi-oha) onda se obrati meni :D

vi ste sa svojom WC soljom pokazali ljubav prema svom klubu.....

covjece, plava boja na sjeveru na kosevu...fakat ste perverzni.... :D
Skoro

Post by Skoro »

Mirci,
Za Kosevo, za Sarajevo za Horde zla sad pjevam ja...
Mi volimo i bodrimo samo nase Sarajevo...

je nasa pjesma na toliko 'poznatu melodiju'
kad je toliko 'poznata melodija' sto je prije 3 godine niste pjevali, odnosno sto prije 3 godine niste nesto smislili na 'poznatu melodiju'?
Hajde, budi malo realnija, od kada smo je mi poceli pjevati prije 2 godine sada je u razlicitim prepjevima mozes cuti na svim stadionima!

Mislim, govorimo o navijackoj grupi koja od pjesama ima 98% tudjih prepjeva i koja uz to jos pjeva 'Tamo daleko'... :-)
Odvadi, mirci, odvadi...
Skoro

Post by Skoro »

Jedan konstruktivan prijedlog:

angazirajte Vratnika, covjek fakat ima talenta za vase pjesme, barem onako kako ja razumijem :D poeziju :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Skoro wrote:Mirci,
Za Kosevo, za Sarajevo za Horde zla sad pjevam ja...
Mi volimo i bodrimo samo nase Sarajevo...

je nasa pjesma na toliko 'poznatu melodiju'
kad je toliko 'poznata melodija' sto je prije 3 godine niste pjevali, odnosno sto prije 3 godine niste nesto smislili na 'poznatu melodiju'?
Hajde, budi malo realnija, od kada smo je mi poceli pjevati prije 2 godine sada je u razlicitim prepjevima mozes cuti na svim stadionima!

Mislim, govorimo o navijackoj grupi koja od pjesama ima 98% tudjih prepjeva i koja uz to jos pjeva 'Tamo daleko'... :-)
Odvadi, mirci, odvadi...
odavno ti onda nisi bio na utakmici jer Tamo daleko, daleko od juga, tamo su na sjeveru pi*ke sa Koseva se pjeva GODINAMA....

i sta da odvadim Tita ti?
Mozda Zeljku na napuhavanje? Mozda plavu WC sholju??? a sve na sjeveru...
odvadite vi...malo pocistite redove :D
eto Strumfova opet :D
a ovaj put pjevamo 6 GODINA
ili smo mozda i to uzeli od nekog?
ko sto vec rekoh, nit su Horde izmislile navijanje, nit je fcs izmislio fudbal...
prihvatite tu cinjenicu vise....
:D
Skoro

Post by Skoro »

Mozda ga nismo izmislili :D ali za vas brate jesmo.
Za tvoju info. manijaci su kao grupa prve navijacke korake upravo pravili na nasem Sjeveru! Na nasim utakmicama protiv Zvezde, Dinama stekli su kakvu takvu navijacku profilaciju. Kao ispomoc manijacima koji su tada bili 'u povoju' MI smo isli na vas jug na nekim vecim utakmicama da vas ne bi bilo manje od gostujućih grupa koje su dolazile npr.protiv Zvezde '89... Bio sam na svim tim utakmicama i to dobro znam - na kraju, ako lazem ja ne lazu kasete
A sto se tice pjesama - suludo je o tome sa vam raspravljati hvala Bogu, sve se cuje sve se zna
vratnik

Post by vratnik »

Skoro wrote:Jedan konstruktivan prijedlog:

angazirajte Vratnika, covjek fakat ima talenta za vase pjesme, barem onako kako ja razumijem :D poeziju :D
I van Gogh je umro siromasan.

(ja stvarno ne znam sta je vama, samo nesto provocirate, a kad se uzvrati, onda nastane skika, vriska; nefer, ovo ono)

Ima li ko kakvih pjesama danas, ili cu ja opet morati nesto?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Skoro wrote:Mozda ga nismo izmislili :D ali za vas brate jesmo.
Za tvoju info. manijaci su kao grupa prve navijacke korake upravo pravili na nasem Sjeveru! Na nasim utakmicama protiv Zvezde, Dinama stekli su kakvu takvu navijacku profilaciju. Kao ispomoc manijacima koji su tada bili 'u povoju' MI smo isli na vas jug na nekim vecim utakmicama da vas ne bi bilo manje od gostujućih grupa koje su dolazile npr.protiv Zvezde '89... Bio sam na svim tim utakmicama i to dobro znam - na kraju, ako lazem ja ne lazu kasete
A sto se tice pjesama - suludo je o tome sa vam raspravljati hvala Bogu, sve se cuje sve se zna
*ebacemo horde zla :D:D:D

vratnik, eto jedna od mene lol :D

Skoro, stalno mi nabijas na nos te utakmice koje su se igrale dok sam piskila u tutu....
da li po tebi ja sad nemam prava uopste pricati o situaciji u fudbalu , jer NE ZNAM sta je bilo prije tristo godina?
znam ja u cemu je fol, torpedo vas jos uvijek boli :D
vratnik

Post by vratnik »

A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.
vratnik

Post by vratnik »

mIRCerka wrote:
*ebacemo horde zla :D:D:D
vratnik, eto jedna od mene lol :D

Skoro, stalno mi nabijas na nos te utakmice koje su se igrale dok sam piskila u tutu....
da li po tebi ja sad nemam prava uopste pricati o situaciji u fudbalu , jer NE ZNAM sta je bilo prije tristo godina?
znam ja u cemu je fol, torpedo vas jos uvijek boli :D
Joj mirci, sad ces vidjeti kritike, te vulgarni, te vaki naki, a mi sve to u sali. Volimo mi malo sarajevo, siroki smo mi (nema smajli da namiguje?)
Skoro

Post by Skoro »

vratnik wrote: A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.
Eto Mirci, covjek ti fino odgovori!
Vratnik naravno da samo bio na toj utakmici. Grupca (oko 200) manijaka je bila sa nama a sjever je bio pun, pun. Imam i DVD (ah, da imamo i DVD :D ) sa te utakmice. Sto se tice broja kartice pa ja je prvi nisam imao u to vrijeme - ulazio sam na drugi nacin :-D
Vratnik samo nastavi sa poezijom, ozbiljno :D
larado

Post by larado »

vratnik wrote:
A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.
Ne laprdaj sviju ti. Podsjecas me na onog iz hrasnog delegata, mislite da ste vi neki seniori a sve oko vas djeca pa im mozete soliti pamet. Kako te uopste nije stid spominjati utakmicu protiv Dinama ili bilo sta drugo prije rata kad znas da vas nije bilo ni na mapi.Dolazili ste na nase tekme, molili da idete s nama na gostovanja (zema je bio redovan a ni javi niji bilo mane) i sad se nesto kofrcis, ma daj ba.
Na toj tekmi protiv Dinama, pun sjever, ludnica od navijanja, najjaca bakljada koja je do tada u Sa vidjena, ako te interesuje slika, nije frka nabacicemo je ovdje. Znam da ne interesuje jer znas kako je bilo, jos uvijek nam zavidis.
Clansku broj 24 nisi mogao dobiti sve i da si htio i prestani lagati, tih clanskih je bilo oko 2500 sto je vise nego zavidan broj. Vi niste fakticki ni postojali kao grupa (iako se satro furate da ste osnovani samo par mjeseci iza nas dakle '87) a da ne govorim o brojnosti, zato tishu mishu.
Umjesto sto ovdje mlatis gluposti prijavi se za evroviziju, kompozitor, izvodjac, imas sve predispozicije da nam osvjetlas obraz u Evropi.
Skoro

Post by Skoro »

Ti larado bas ne razumijes poeziju :D
vratnik

Post by vratnik »

Skoro wrote:
vratnik wrote: A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.
Eto Mirci, covjek ti fino odgovori!
Vratnik naravno da samo bio na toj utakmici. Grupca (oko 200) manijaka je bila sa nama a sjever je bio pun, pun. Imam i DVD (ah, da imamo i DVD :D ) sa te utakmice. Sto se tice broja kartice pa ja je prvi nisam imao u to vrijeme - ulazio sam na drugi nacin :-D
Vratnik samo nastavi sa poezijom, ozbiljno :D
Hvala Mujo (Zabranjeno pusenje, u Zenicu kada podjem ja..) nastavicu, naravno.
samo da ne bude, moze se ovo gore na dva nacina protumaciti: mi volimo svoj Grad, znaci u interesu nam je da i mali klub bude malo veci, a i da navijaci prestanu puniti crne hronike i sta ti ja znam vec da postanu fina civilizovana navijacka skupina. Tako da smo i te, mislim '89 odlucili da vas malo podrzimo. Ne radi se tu ni o kakvom "poducavanju" u navijanju.
Jeste sjever bio pun, ali je neko dijelio sokove i perece dzaba, pa mozda i to treba malo uzeti u obzir kao olaksavajucu okolnost...
Kazes ulazio si na drugi nacin: pa bilo je ili karta ili sal ili kapa ili sta ti ja znam kakav navijacki rekvizit da bi se uslo badza. A prije nego sto stavim tu boju (pupupufuj) na kozu i dobijem rak, fino ko gospodin kupim kartu i zdravo.
Post Reply