Ovo je tipicno za vas. Mi izmislimo pjesmu, isfuramo je jednu dvije sezone na svim stadionima a onda se vama svidi...i dobijemo izjavu tipa ovemIRCerka wrote: nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....
Napred zvezda...zeljo sampion
Moderators: Charuga, Tomahawk11
uz svo duzno postovanje prema tebi zbog godina, kad ste vi to koji K pjevali pjesmu "5 godina"????Skoro wrote:Ovo je tipicno za vas. Mi izmislimo pjesmu, isfuramo je jednu dvije sezone na svim stadionima a onda se vama svidi...i dobijemo izjavu tipa ovemIRCerka wrote: nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....![]()
Napred zvezda...zeljo sampion
vratnik wrote:Da se vratimo na temu, a ista je pjesma. Ovu sam smislio frisko, za sljedeci derbi akobogda. I kao sto ste to vec od mene navikli, uz muziku i koreografiju.
PIRI PIRI MALENI VAAAMPIIIRII, VAMPIIIRI.
Muzika je mislim svima poznata.
A posto smo mi navijacka (a ne militatna skupina kao vi) necemo na vas bacati kamanje, vec glavice bijelog luka koje ce naravno, biti domace.
Ne bojte se, ne boli puno.
Interesantno, vasa ljubav prema klubu proizilazi iz mrznje prema drugom klubu. I jos se hvaliti ovom pjesmom, a tek onom sa melodijom na tamo daleko, na tren sam pomislio ko su ljudi na Jugu??? Ja kao pravi Pitar spreman sam da negiram ocigledne stvari zbog ljubavi prema svom klubu, ali ne da vrijedam druge i na tome temeljim ljubav prema svom klubu, vrijedajuci da smo mi krezavi??? Pa ko da ste vi sa neke druge planete, idealne, ljepotani ili ako cemo se tako vrijedati ne poznajete vase vode; npr. Kundu? Necu druge spominjati, momci su OK, a to sto su krezavi, koga zaboli???? Ovim svojim videnjem grupice Manijaci ciji ovdasnji forumasi sebe smatraju nadljudima zavrsavam svako ucesce u daljnoj raspravi.mIRCerka wrote:nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....manijak1 wrote:Mi jebemo mi karamo
![]()
šest godina sarajjjjjjjjjjjjvoooooooooooooo![]()
pitari sad pušitejebaćemo i dalje eeeeeeeee
![]()
![]()
Dovoljno vulgarno i dovoljno jasnoobzirom na one kojima je upućeno
..........
![]()
ko ima nokiju, mogu proslijediti isti ringtone
Pa onoga koga ujedu. (Haj fino sve od pocetka procitaj, vidi ko je, kao i obicno prvi poceo, pa se vrati).morbid devil wrote:Interesantno, vasa ljubav prema klubu proizilazi iz mrznje prema drugom klubu. I jos se hvaliti ovom pjesmom, a tek onom sa melodijom na tamo daleko, na tren sam pomislio ko su ljudi na Jugu??? Ja kao pravi Pitar spreman sam da negiram ocigledne stvari zbog ljubavi prema svom klubu, ali ne da vrijedam druge i na tome temeljim ljubav prema svom klubu, vrijedajuci da smo mi krezavi??? Pa ko da ste vi sa neke drugemIRCerka wrote:nista melodicnije odavno ni cula ni pjevala nisam....manijak1 wrote:Mi jebemo mi karamo
![]()
šest godina sarajjjjjjjjjjjjvoooooooooooooo![]()
pitari sad pušitejebaćemo i dalje eeeeeeeee
![]()
![]()
Dovoljno vulgarno i dovoljno jasnoobzirom na one kojima je upućeno
..........
![]()
ko ima nokiju, mogu proslijediti isti ringtone
planete, idealne, ljepotani ili ako cemo se tako vrijedati ne poznajete vase vode; npr. Kundu? Necu druge spominjati, momci su OK, a to sto su krezavi, koga zaboli???? Ovim svojim videnjem grupice Manijaci ciji ovdasnji forumasi sebe smatraju nadljudima zavrsavam svako ucesce u daljnoj raspravi.
Sve dode i prode al´ ti si zauvijek Sarajevo moje moj jedini je svijet...
Hajde deInteresantno, vasa ljubav prema klubu proizilazi iz mrznje prema drugom klubu.
Za vas su ustaše koje biste gazilitek onom sa melodijom na tamo daleko, na tren sam pomislio ko su ljudi na Jugu?
Pjesnik je nešto htio rećiNecu druge spominjati, momci su OK, a to sto su krezavi, koga zaboli????
Super-mIRCi!!!!morbid devil wrote: Ovim svojim videnjem grupice Manijaci ciji ovdasnji forumasi sebe smatraju nadljudima zavrsavam svako ucesce u daljnoj raspravi.
odavno ti onda nisi bio na utakmici jer Tamo daleko, daleko od juga, tamo su na sjeveru pi*ke sa Koseva se pjeva GODINAMA....Skoro wrote:Mirci,
Za Kosevo, za Sarajevo za Horde zla sad pjevam ja...
Mi volimo i bodrimo samo nase Sarajevo...
je nasa pjesma na toliko 'poznatu melodiju'
kad je toliko 'poznata melodija' sto je prije 3 godine niste pjevali, odnosno sto prije 3 godine niste nesto smislili na 'poznatu melodiju'?
Hajde, budi malo realnija, od kada smo je mi poceli pjevati prije 2 godine sada je u razlicitim prepjevima mozes cuti na svim stadionima!
Mislim, govorimo o navijackoj grupi koja od pjesama ima 98% tudjih prepjeva i koja uz to jos pjeva 'Tamo daleko'...![]()
Odvadi, mirci, odvadi...
I van Gogh je umro siromasan.Skoro wrote:Jedan konstruktivan prijedlog:
angazirajte Vratnika, covjek fakat ima talenta za vase pjesme, barem onako kako ja razumijempoeziju
*ebacemo horde zlaSkoro wrote:Mozda ga nismo izmisliliali za vas brate jesmo.
Za tvoju info. manijaci su kao grupa prve navijacke korake upravo pravili na nasem Sjeveru! Na nasim utakmicama protiv Zvezde, Dinama stekli su kakvu takvu navijacku profilaciju. Kao ispomoc manijacima koji su tada bili 'u povoju' MI smo isli na vas jug na nekim vecim utakmicama da vas ne bi bilo manje od gostujućih grupa koje su dolazile npr.protiv Zvezde '89... Bio sam na svim tim utakmicama i to dobro znam - na kraju, ako lazem ja ne lazu kasete
A sto se tice pjesama - suludo je o tome sa vam raspravljati hvala Bogu, sve se cuje sve se zna
A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.Skoro wrote:Mozda ga nismo izmisliliali za vas brate jesmo.
Za tvoju info. manijaci su kao grupa prve navijacke korake upravo pravili na nasem Sjeveru! Na nasim utakmicama protiv Zvezde, Dinama stekli su kakvu takvu navijacku profilaciju. Kao ispomoc manijacima koji su tada bili 'u povoju' MI smo isli na vas jug na nekim vecim utakmicama da vas ne bi bilo manje od gostujućih grupa koje su dolazile npr.protiv Zvezde '89... Bio sam na svim tim utakmicama i to dobro znam - na kraju, ako lazem ja ne lazu kasete
A sto se tice pjesama - suludo je o tome sa vam raspravljati hvala Bogu, sve se cuje sve se zna
Joj mirci, sad ces vidjeti kritike, te vulgarni, te vaki naki, a mi sve to u sali. Volimo mi malo sarajevo, siroki smo mi (nema smajli da namiguje?)mIRCerka wrote:*ebacemo horde zlaSkoro wrote:Mozda ga nismo izmisliliali za vas brate jesmo.
A sto se tice pjesama - suludo je o tome sa vam raspravljati hvala Bogu, sve se cuje sve se zna:D:D
vratnik, eto jedna od mene lol
Skoro, stalno mi nabijas na nos te utakmice koje su se igrale dok sam piskila u tutu....
da li po tebi ja sad nemam prava uopste pricati o situaciji u fudbalu , jer NE ZNAM sta je bilo prije tristo godina?
znam ja u cemu je fol, torpedo vas jos uvijek boli
Eto Mirci, covjek ti fino odgovori!vratnik wrote: A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.
Ne laprdaj sviju ti. Podsjecas me na onog iz hrasnog delegata, mislite da ste vi neki seniori a sve oko vas djeca pa im mozete soliti pamet. Kako te uopste nije stid spominjati utakmicu protiv Dinama ili bilo sta drugo prije rata kad znas da vas nije bilo ni na mapi.Dolazili ste na nase tekme, molili da idete s nama na gostovanja (zema je bio redovan a ni javi niji bilo mane) i sad se nesto kofrcis, ma daj ba.vratnik wrote:A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.Skoro wrote:Mozda ga nismo izmisliliali za vas brate jesmo.
Hvala Mujo (Zabranjeno pusenje, u Zenicu kada podjem ja..) nastavicu, naravno.Skoro wrote:Eto Mirci, covjek ti fino odgovori!vratnik wrote: A kad vec ove davne godine spominjes i ispomoc: na utakmici vi protiv Dinama, kad pogodise sudiju u glavu pivom (ako si bio sjecas se), smo nas par od strane vasih par pozvani da vristimo i skacemo, da ne bude Sarajevo je mrtav grad po navijanju.. LOOODILOOO, LOOODILO, LOOODILO!! (jebi ga, ja nisam vidio kad su sudiju pogodili, bio sam cijelo vrijeme okrenut ledjima, halalite mi pravi pitari). Nakon te utakmice smo kupili i clanske hordi. Ja mislim da sam ja imao broj 00024, eto koliko vas je bilo.
Vratnik naravno da samo bio na toj utakmici. Grupca (oko 200) manijaka je bila sa nama a sjever je bio pun, pun. Imam i DVD (ah, da imamo i DVD) sa te utakmice. Sto se tice broja kartice pa ja je prvi nisam imao u to vrijeme - ulazio sam na drugi nacin
![]()
Vratnik samo nastavi sa poezijom, ozbiljno