I sada dajte mi neki savjet koja je najbolja pjena za kovrdzanje
Pjena za kosu
Moderator: anex
- Generain
#1 Pjena za kosu
Ou skontah onako da mi je bolja kosa kada je kovrdzava a pošto mi je prirodno nešto malo valovita skontam da je pjena savršeno rješenje. I tako ja curu za ruku i pravac DM i uzmem onu garnier fructis pjenu za kovrdzanje (neka zelena). Enivejz ona mi ne valja jer napravi bukvalno ništa.

- Globus
#2 Re: Pjena za kosu
mini val ?Generain wrote:Ou skontah onako da mi je bolja kosa kada je kovrdzava a pošto mi je prirodno nešto malo valovita skontam da je pjena savršeno rješenje. I tako ja curu za ruku i pravac DM i uzmem onu garnier fructis pjenu za kovrdzanje (neka zelena). Enivejz ona mi ne valja jer napravi bukvalno ništa.
I sada dajte mi neki savjet koja je najbolja pjena za kovrdzanje![]()
- Generain
#3 Re: Pjena za kosu
Ma ne baš mini val nego ono, malo krupnije lokne pošto imam malo duzu kosu 
-
venus doom
#4 Re: Pjena za kosu
da probas taft i to izaberi strong 5 ( ima od jedan do pet koliko se sjecam,plavo pakovanje), ako nema 5 onda 4, al' nemoj ispod cetvorke. kad operes kosu malo je izguzvaj peskirom, onda nanesi pjenu ( ne znam susis li kosu ili ne, ako da poslije susenja isto malo nanesi , ako ne susis onda nista:)Generain wrote:Ou skontah onako da mi je bolja kosa kada je kovrdzava a pošto mi je prirodno nešto malo valovita skontam da je pjena savršeno rješenje. I tako ja curu za ruku i pravac DM i uzmem onu garnier fructis pjenu za kovrdzanje (neka zelena). Enivejz ona mi ne valja jer napravi bukvalno ništa.
I sada dajte mi neki savjet koja je najbolja pjena za kovrdzanje![]()
- tinchy
#5 Re: Pjena za kosu
I ja sam nedavno uzela Garnier Fructis, kao sto kazes ne valja nikako :S
Ali jedina pjena koja se meni svidjela i koja mi je odgovarala je od L'Orela-a Curl Power.. Kosta oko 10 KM.
Evo kako izgleda:

Ali jedina pjena koja se meni svidjela i koja mi je odgovarala je od L'Orela-a Curl Power.. Kosta oko 10 KM.
Evo kako izgleda:

- Generain
#6 Re: Pjena za kosu
A kakva je ona neka Niveina termocare ?
-
Mariella
#7 Re: Pjena za kosu
Piva najbolja
Operes kosu, malo posusis peskirom i pivu na glavu istreses
(Ne treba bas cijelu pivu, zavisi koliko ti je prirodno kosa valovita). Doobro osusis fenom, i dok susis rukama guzvas kosu. Bolje od bilo koje pjene i kovrce traju sve do sljedeceg pranja, a ne samo jedan dan
Najjeftiniji i najbolji nacin 
-
Zoya
#8 Re: Pjena za kosu
Piva?
A jeli oshteti kosu mozda?
- tinchy
#9 Re: Pjena za kosu
Ja sam i tu probala, ta mi je najgora od svih bila... stavis a kao da uopste nisi nista pjene stavio na kosu.Generain wrote:A kakva je ona neka Niveina termocare ?
-
Mariella
#10 Re: Pjena za kosu
Meni nije ostetilo, a i negdje sam procitala da je piva dobra za sjaj kose... Jedino sto sam cula je da alkohol moze isusiti kosu, ali ima i bezalkoholna pivaZoya wrote:Piva?A jeli oshteti kosu mozda?
- Generain
#11 Re: Pjena za kosu
Svaki put kada se vratim sa svirke budem sav od pive i ujutro se probudim baš takav frčkav
Ostaje mi jedino još da uzmem ovu lorealovu curl power
Nadam se da je ima u našim kozmetičkim radnjama
Ostaje mi jedino još da uzmem ovu lorealovu curl power
Nadam se da je ima u našim kozmetičkim radnjama
-
Mariella
#12 Re: Pjena za kosu
Ma od svega sto sam probala to je najbolje, a i najbrze, samo osusim i gotovo
tako da se ja drzim pive sad zasad 
-
debela
#13 Re: Pjena za kosu
cini mi se da su maske oko 20 km. najbolje ti je upratiti snizenja u katalogu http://www.cmbih.com/