pjena na Vilsonovom

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Panthera

#26 Re: pjena na Vilsonovom

Post by Panthera »

jennisjoplin wrote:
mIRCerka wrote:
downtoearth wrote:Je li još neko vidio onu pjenu niže mosta Hamdije Čemerlića? Užas! Ono nikad nisam vidio! Pokušao sam usnimiti ali dobio crnce u tunelu!!!! MOže li neko otići da to snimi boljim aparatom ili mobitelom? Možda MirCERKa???? Elem to su klobusi pjene kao kad perete auto šamponom
mIRCerka bogam nece :D

Ja kukam dramim zovem i parkove i radove i kurce palce, samo mi govore HAJD NE DRAMI I NE TALASAJ....

Ja navikla :D al samo da znate, pacovi su svake godine veci i bolje oklope imaju :D a rep im je ko od slonove kosti, da mi je jednog ufatit za suvenir :D al znas kad ce neko reagovat? Kad mu ti mutirani pacovi zbog takve pjene napadnu dijete....
nece ni tad je ce dijete msiliti da ga je napao Sprinter (valjda se tako zove onaj iz ninji koranjca) jer nije sluzao babu i mater
On se zove SPLINTER a napasce ga ne ninja kornjace vec ninja revizori..

KARANANA, da mi nije macaka koje si vidio da hranim, pacovi bi bili kucni i okolokucni ljubimci. Ovako mace u deffu napadaju zmije sto dolaze, satjeraju ih u oluk i onda joj ne daju izac do nekih doba, a pacovi ne prilaze...[/quote]

joj mirce pa zar u takvim uzasnim stambenim uvjetima zivis? evo ja cu ti dati smjestaj ali bez maca, ne bi se slagale samojim kucnim ljubimcem[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ninja revizori splinter :lol: :lol: :lol:
homo_sapiens

#27 Re: pjena na Vilsonovom

Post by homo_sapiens »

downtoearth wrote:Je li još neko vidio onu pjenu niže mosta Hamdije Čemerlića? Užas! Ono nikad nisam vidio! Pokušao sam usnimiti ali dobio crnce u tunelu!!!! MOže li neko otići da to snimi boljim aparatom ili mobitelom? Možda MirCERKa???? Elem to su klobusi pjene kao kad perete auto šamponom
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prva kaskada ispod mosta B/J - Hamdije Cemerlica (III gimnazija):
Image

Kaskada ispod hotela Bristol:
Image

Kaskada ispod Masinskog fakulteta:
Image

Kaskada ispod restorana Kapuchino:
Image
sffovac

#28 Re: pjena na Vilsonovom

Post by sffovac »

meni se cini da neko hoce da opere korito rijeke
I VRIJEME JE BILO!!!!!!1 :D
Skyfox

#29 Re: pjena na Vilsonovom

Post by Skyfox »

pa ovo se pojavljuje svako malo, nista novo...
Dendrlix

#30 Re: pjena na Vilsonovom

Post by Dendrlix »

Ja mislim da su za ovo krivi ovoi novi deterdzenti za sudje tipa Fairy, Jar i sl. Jbt, kap Faira pjeni ko mahnita. Pomnozimo to sa brojem domacinstava u SA......
Skyfox

#31 Re: pjena na Vilsonovom

Post by Skyfox »

sffovac wrote:meni se cini da neko hoce da opere korito rijeke
I VRIJEME JE BILO!!!!!!1 :D
haha to je isto sad komentarisao jaran, prolazimo pored kaze ovo ba hoce da isperu korito :-)
downtoearth

#32 Re: pjena na Vilsonovom

Post by downtoearth »

samo se bojim da će oprati MIljacku i od sve vegetacije i živih bića. a i patki
uvjek dobar gost

#33 Re: pjena na Vilsonovom

Post by uvjek dobar gost »

Dendrlix wrote:Ja mislim da su za ovo krivi ovoi novi deterdzenti za sudje tipa Fairy, Jar i sl. Jbt, kap Faira pjeni ko mahnita. Pomnozimo to sa brojem domacinstava u SA......
Pored toga koliko prosječnih stanovnika sarajeva stvarno racionalno koristi ta sredstva na bazi hemije ...
No koga to još zabrinjava... akomulacija na Bentbaši se mora pod hitno osposobiti...
Dendrlix

#34 Re: pjena na Vilsonovom

Post by Dendrlix »

downtoearth wrote:samo se bojim da će oprati MIljacku i od sve vegetacije i živih bića. a i patki
Patke su vec nestale. Prije desetak dana na potezu Malta-Otoka ih je bilo sigurno vise od 300. Jucer nije bila ni jedna. :roll:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#35 Re: pjena na Vilsonovom

Post by mIRCerka »

jutros, 8:30
Image

Samo se pitam dokle seze grad Sarajevo i dokle seze SFF. Gornji dio Vilsa, tamo gdje je PORODICNI DAN, nema ni prashke, dok su donji dio Vilsa, i Aleja lipa PEKSINLUK do yaya. Osim dijela koji ocistise da postave nove INOX klupe. Tamo gdje je trebala biti britanska ambasada. Koja tu nece biti. Al yebo tu pricu, sto bi to bilo intersantno novinarima, kad ce nekoj pjevaljci ispasti sisa iz haljine, ili puknuti remen na sandali... :x
jennisjoplin

#36 Re: pjena na Vilsonovom

Post by jennisjoplin »

@mirci

nažalost debelo si u pravu :twisted:
RenaTTa

#37 Re: gdje je topic o Miljacki

Post by RenaTTa »

Ah ne samo Miljacka, koliko samo plastichnog otpada po gradu ima, ja sam se izbezumila :(
A kako god olite na rafting i na bajking da se dogovarate nebi bilo loshe da se okupimo (ja svakako dolazi u BiH uskoro)
da se malo grad sredi, pa ako nista bar neki dijelovi, znam mozda zvucim ko one "parkushe" al' vjerovatno ima nekog
ko misli kao i ja i nije to nimalo ofirno :) et hehe :-)
jennisjoplin

#38 Re: gdje je topic o Miljacki

Post by jennisjoplin »

RenaTTa wrote:Ah ne samo Miljacka, koliko samo plastichnog otpada po gradu ima, ja sam se izbezumila :(
A kako god olite na rafting i na bajking da se dogovarate nebi bilo loshe da se okupimo (ja svakako dolazi u BiH uskoro)
da se malo grad sredi, pa ako nista bar neki dijelovi, znam mozda zvucim ko one "parkushe" al' vjerovatno ima nekog
ko misli kao i ja i nije to nimalo ofirno :) et hehe :-)
ima, ima mama i tajo sa purivatrom ali samo dok traje sff a poslije hajmo napraviti kladionu za vadionu (ja stihoklepačke osobe, jašta): nema para, nema radnika, loše vrijeme, imamo veće prioritete tipa maloljetni kriminal,... :D
sffovac

#39 Re: pjena na Vilsonovom

Post by sffovac »

Dendrlix wrote:
downtoearth wrote:samo se bojim da će oprati MIljacku i od sve vegetacije i živih bića. a i patki
Patke su vec nestale. Prije desetak dana na potezu Malta-Otoka ih je bilo sigurno vise od 300. Jucer nije bila ni jedna. :roll:
ipak je vrijeme godisnjih odmora
mozda su patke otisle na more, pa im peru i sredjuju dok se ne vrate
Post Reply