Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
downtoearth wrote:Je li još neko vidio onu pjenu niže mosta Hamdije Čemerlića? Užas! Ono nikad nisam vidio! Pokušao sam usnimiti ali dobio crnce u tunelu!!!! MOže li neko otići da to snimi boljim aparatom ili mobitelom? Možda MirCERKa???? Elem to su klobusi pjene kao kad perete auto šamponom
mIRCerka bogam nece
Ja kukam dramim zovem i parkove i radove i kurce palce, samo mi govore HAJD NE DRAMI I NE TALASAJ....
Ja navikla al samo da znate, pacovi su svake godine veci i bolje oklope imaju a rep im je ko od slonove kosti, da mi je jednog ufatit za suvenir al znas kad ce neko reagovat? Kad mu ti mutirani pacovi zbog takve pjene napadnu dijete....
nece ni tad je ce dijete msiliti da ga je napao Sprinter (valjda se tako zove onaj iz ninji koranjca) jer nije sluzao babu i mater
On se zove SPLINTER a napasce ga ne ninja kornjace vec ninja revizori..
KARANANA, da mi nije macaka koje si vidio da hranim, pacovi bi bili kucni i okolokucni ljubimci. Ovako mace u deffu napadaju zmije sto dolaze, satjeraju ih u oluk i onda joj ne daju izac do nekih doba, a pacovi ne prilaze...[/quote]
joj mirce pa zar u takvim uzasnim stambenim uvjetima zivis? evo ja cu ti dati smjestaj ali bez maca, ne bi se slagale samojim kucnim ljubimcem[/quote] ninja revizori splinter
downtoearth wrote:Je li još neko vidio onu pjenu niže mosta Hamdije Čemerlića? Užas! Ono nikad nisam vidio! Pokušao sam usnimiti ali dobio crnce u tunelu!!!! MOže li neko otići da to snimi boljim aparatom ili mobitelom? Možda MirCERKa???? Elem to su klobusi pjene kao kad perete auto šamponom
Ja mislim da su za ovo krivi ovoi novi deterdzenti za sudje tipa Fairy, Jar i sl. Jbt, kap Faira pjeni ko mahnita. Pomnozimo to sa brojem domacinstava u SA......
Dendrlix wrote:Ja mislim da su za ovo krivi ovoi novi deterdzenti za sudje tipa Fairy, Jar i sl. Jbt, kap Faira pjeni ko mahnita. Pomnozimo to sa brojem domacinstava u SA......
Pored toga koliko prosječnih stanovnika sarajeva stvarno racionalno koristi ta sredstva na bazi hemije ...
No koga to još zabrinjava... akomulacija na Bentbaši se mora pod hitno osposobiti...
Samo se pitam dokle seze grad Sarajevo i dokle seze SFF. Gornji dio Vilsa, tamo gdje je PORODICNI DAN, nema ni prashke, dok su donji dio Vilsa, i Aleja lipa PEKSINLUK do yaya. Osim dijela koji ocistise da postave nove INOX klupe. Tamo gdje je trebala biti britanska ambasada. Koja tu nece biti. Al yebo tu pricu, sto bi to bilo intersantno novinarima, kad ce nekoj pjevaljci ispasti sisa iz haljine, ili puknuti remen na sandali...
Ah ne samo Miljacka, koliko samo plastichnog otpada po gradu ima, ja sam se izbezumila
A kako god olite na rafting i na bajking da se dogovarate nebi bilo loshe da se okupimo (ja svakako dolazi u BiH uskoro)
da se malo grad sredi, pa ako nista bar neki dijelovi, znam mozda zvucim ko one "parkushe" al' vjerovatno ima nekog
ko misli kao i ja i nije to nimalo ofirno et hehe
RenaTTa wrote:Ah ne samo Miljacka, koliko samo plastichnog otpada po gradu ima, ja sam se izbezumila
A kako god olite na rafting i na bajking da se dogovarate nebi bilo loshe da se okupimo (ja svakako dolazi u BiH uskoro)
da se malo grad sredi, pa ako nista bar neki dijelovi, znam mozda zvucim ko one "parkushe" al' vjerovatno ima nekog
ko misli kao i ja i nije to nimalo ofirno et hehe
ima, ima mama i tajo sa purivatrom ali samo dok traje sff a poslije hajmo napraviti kladionu za vadionu (ja stihoklepačke osobe, jašta): nema para, nema radnika, loše vrijeme, imamo veće prioritete tipa maloljetni kriminal,...