pizza hut 2,50 KM

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

amrica

#1 pizza hut 2,50 KM

Post by amrica »

Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
repeater

Post by repeater »

štrajk!
Homer_Simpson

Post by Homer_Simpson »

Ma U2 meni zakon :razz:
Al i oni ce garant poskupit...
roki

#4 Re: pizza hut 2,50 KM

Post by roki »

amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
U VF i dobijes cijelu margaritu za 3KM,tuna je 4KM.Najveca cijena pizze je 5 KM.Zasto jesti gdje je skupo???
chuchumbamayumbe

#5 Re: pizza hut 2,50 KM

Post by chuchumbamayumbe »

amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
A pored toga ima ukus BLJAK! Najgora pizza u gradu.
chuchumbamayumbe

#6 Re: pizza hut 2,50 KM

roki wrote:
U VF i dobijes cijelu margaritu za 3KM,tuna je 4KM.Najveca cijena pizze je 5 KM.Zasto jesti gdje je skupo???
Meni je u Merkatoru na Socijalnom najbolja pizza.
amrica

Post by amrica »

Najbolja je u Galiji, ali Galija je neka druga planeta
chuchumbamayumbe

amrica wrote:Najbolja je u Galiji, ali Galija je neka druga planeta
Ja volim pojesti picu u Pikolo Mondu na Ilidzi, a i u Galiji. Ali to su vise "restorani" a manje ova fast food mjesta, tako da ih nisam ni spominjao.
niskoprofilni

Post by niskoprofilni »

Hm, veoma lijepa pizza i punacka u pizzeriji Dijana u Ilijasu. Jest da je malo dalje od centra, ali terasa s straznje strane objekta uz rijeku Bosnu je predivna i prostrana. Pizze su prva liga, bilo male ili velike. Cijene od 4-5 KM za male do 7-8 KM za velike. Samo su jednom podbacili kad su imali neku frku, vjencanje je bilo, pa nije kvalitet bio po ustaljenom kriterijumu. Toplo preporucujem.
Btw, i meni su dobre one u VF-u pizzete, njam! :D
nezeljeni nadimak

#10 Re: pizza hut 2,50 KM

Post by nezeljeni nadimak »

amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM?.

Podavno mi je izasla na nos, tako da tu ne bi ni krocio nogom, a kamo li okusio nesto. :x :x :x :x A i te kriske svakako i ne racunam u pizze.

Kakve su cijene u Galiji? Tamo nisam bio ima vise godina, a imali su sigurno najbolje pizze u gradu. Ne znam da li su to odrzali i danas. Inace, kad hocu picu, onda je pravimo kuci i bude mmmmmm :-D
King Kikapu

#11 Re: pizza hut 2,50 KM

Post by King Kikapu »

dok god je neko spreman da toliko plati komad pizze, cijena je trzisno opravdana. drugi je par cipela kakva je pice i gdje je bolja.
van Basten

Post by van Basten »

a ja večeras baš šetam gradom nešto prigladnio i prolazim pored tog pizza hot i kontam mogao bigh komad spucati... sreća pa se mudro odlučih za domaću kuhinju sa odgodom od 30-60 minuta :D
Možda su im to bile festivalske cijene, dok je frka po gradu i dok svijeta sa svih strana? treba provjeriti cijene za 1-2 dana. A svakako nije čemu pica tamo, samo 100njak metara dalje je U2, izmislili su picu za njih, ako već hoćemo na kriške.
A kad već spominjemo dobre pice... Angolo, Robot u Hrasnom... extra. I Gala je imala dobre pice... kalconu za polizat prste... ali eto... zatvoriše to krilo sa picama i ostalim delicijama... ko zna zašto
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

jel onaj svjetski lanac pizza hut u pitanju ili je hot ili je ironija?
:)
Ergot

Post by Ergot »

Dobro ljudi, ovdje se zvanièno dr¾ava raspada, jel' tol'ki problem cijena pizze? Vidi li ovdje iko dalje od guzice?
pitt

Post by pitt »

ehhh.....ko da je pizza hut mjerilo kvaliteta :D:D
chuchumbamayumbe

@Ergot
Dobro ljudi, ovdje se zvanično država raspada, jel' tol'ki problem cijena pizze?
JESTE.
Vidi li ovdje iko dalje od guzice?
VIDI.

'ajmo dalje...
rashomon

Post by rashomon »

Homer_Simpson wrote:Ma U2 meni zakon :razz:
Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.

Nevjerovatne su količine ljudskog znoja koje završe u baš toj PIZZI koju tamo imaš običaj jesti.

Ukoliko je pizz-meister puniji čovjek, onda je taj procenat njegova znoja u pizzi i veći, vjeruj mi...

...i ne pitaj me kako znam...nenadjebivo životno iskustvo...

napraviti 14 jumbo pizza u sat vremena pored peći koja radi na nekih 350 stepeni, pa uz sve to dodaj vanjsku temperaturu od 38 stepeni u ljetnim danima, odsustvo ventilacije i k tomu još začepljenu kanalizaciju u zgradi je iskustvo koje nikome ne bih poželio...

osim bogatunima partijanerima kojima možeš govno dati...ne bi skužili razliku....valjda zbog droga...
Last edited by rashomon on 26/08/2007 17:18, edited 1 time in total.
chuchumbamayumbe

rashomon wrote:
Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.

Nevjerovatne su količine ljudskog znoja koje završe u baš toj PIZZI koju tamo imaš običaj jesti.

Ukoliko je pizz-meister puniji čovjek, onda je taj procenat njegova znoja u pizzi i veći, vjeruj mi...

Garant je znoj debelog pizz majstora upravo ono sto pizzi daje nenadjebivu aromu i ono nesto goruce sto ima u sebi?! :D
Konacno je otkrivena tajna savrsene pizze! :)
rashomon

Post by rashomon »

chuchumbamayumbe wrote:
rashomon wrote:

Garant je znoj debelog pizz majstora upravo ono sto pizzi daje nenadjebivu aromu i ono nesto goruce sto ima u sebi?! :D
vrlo moguće

:D :D :D
HZBK

Post by HZBK »

Meni je beton pizza u Planetu u Hrasnom kod trol.stanice i u Angolu u Robotu.
Comrad

Post by Comrad »

rashomon wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
rashomon wrote: Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.

vrlo moguće

:D :D :D

A to se zene ne znoje :?
dadoka84

Post by dadoka84 »

Po meni u gradu je najbolje pizzu uzeti u Galiji, cijene su nesto iznad prosjeka ali i kvalitet se placa. Neko je vec spomenuo pizzu u Dijani u Ilijasu, topla preporuka. Pizza im je super.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Prvu picu u zivotu koju sam pojeo je bila ona iz pekare "Mahir".I dan danas mi je to najbolja pica....
amrica

Post by amrica »

Majstorinho wrote:Prvu picu u zivotu koju sam pojeo je bila ona iz pekare "Mahir".I dan danas mi je to najbolja pica....
sorry, ali ti pizzu ni na tv nisi vidio
ibrik

Post by ibrik »

Svi pizzoljupci obavezno probajte pizzu u Merkuru na Otoci u onom fast foodu u prizemlju...kad su otvorili imali su savrsene pizze, a cijene dosta prihvatljive...valjda i sada drze taj kvalitet, jer nisam dosta dugo jeo tamo...
Post Reply