pizza hut 2,50 KM
- amrica
#1 pizza hut 2,50 KM
Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
-
Homer_Simpson
Ma U2 meni zakon
Al i oni ce garant poskupit...
- roki
#4 Re: pizza hut 2,50 KM
U VF i dobijes cijelu margaritu za 3KM,tuna je 4KM.Najveca cijena pizze je 5 KM.Zasto jesti gdje je skupo???amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
- chuchumbamayumbe
#5 Re: pizza hut 2,50 KM
A pored toga ima ukus BLJAK! Najgora pizza u gradu.amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
- chuchumbamayumbe
#6 Re: pizza hut 2,50 KM
Meni je u Merkatoru na Socijalnom najbolja pizza.roki wrote:U VF i dobijes cijelu margaritu za 3KM,tuna je 4KM.Najveca cijena pizze je 5 KM.Zasto jesti gdje je skupo???amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
- chuchumbamayumbe
Ja volim pojesti picu u Pikolo Mondu na Ilidzi, a i u Galiji. Ali to su vise "restorani" a manje ova fast food mjesta, tako da ih nisam ni spominjao.amrica wrote:Najbolja je u Galiji, ali Galija je neka druga planeta
- niskoprofilni
Hm, veoma lijepa pizza i punacka u pizzeriji Dijana u Ilijasu. Jest da je malo dalje od centra, ali terasa s straznje strane objekta uz rijeku Bosnu je predivna i prostrana. Pizze su prva liga, bilo male ili velike. Cijene od 4-5 KM za male do 7-8 KM za velike. Samo su jednom podbacili kad su imali neku frku, vjencanje je bilo, pa nije kvalitet bio po ustaljenom kriterijumu. Toplo preporucujem.
Btw, i meni su dobre one u VF-u pizzete, njam!
Btw, i meni su dobre one u VF-u pizzete, njam!
-
nezeljeni nadimak
#10 Re: pizza hut 2,50 KM
amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM?.
Podavno mi je izasla na nos, tako da tu ne bi ni krocio nogom, a kamo li okusio nesto.
Kakve su cijene u Galiji? Tamo nisam bio ima vise godina, a imali su sigurno najbolje pizze u gradu. Ne znam da li su to odrzali i danas. Inace, kad hocu picu, onda je pravimo kuci i bude mmmmmm
-
King Kikapu
#11 Re: pizza hut 2,50 KM
dok god je neko spreman da toliko plati komad pizze, cijena je trzisno opravdana. drugi je par cipela kakva je pice i gdje je bolja.amrica wrote:Sta mislite o ovoj cijeni, jedan komad, ili kriska capricose u pizzeriji hut kod trznice je 2,50 KM, margarite 1,50 KM, a lazanje 4 KM? U U2 su jos stare cijene pizze, 1,50 i 1,00 KM.
- van Basten
a ja večeras baš šetam gradom nešto prigladnio i prolazim pored tog pizza hot i kontam mogao bigh komad spucati... sreća pa se mudro odlučih za domaću kuhinju sa odgodom od 30-60 minuta
Možda su im to bile festivalske cijene, dok je frka po gradu i dok svijeta sa svih strana? treba provjeriti cijene za 1-2 dana. A svakako nije čemu pica tamo, samo 100njak metara dalje je U2, izmislili su picu za njih, ako već hoćemo na kriške.
A kad već spominjemo dobre pice... Angolo, Robot u Hrasnom... extra. I Gala je imala dobre pice... kalconu za polizat prste... ali eto... zatvoriše to krilo sa picama i ostalim delicijama... ko zna zašto
Možda su im to bile festivalske cijene, dok je frka po gradu i dok svijeta sa svih strana? treba provjeriti cijene za 1-2 dana. A svakako nije čemu pica tamo, samo 100njak metara dalje je U2, izmislili su picu za njih, ako već hoćemo na kriške.
A kad već spominjemo dobre pice... Angolo, Robot u Hrasnom... extra. I Gala je imala dobre pice... kalconu za polizat prste... ali eto... zatvoriše to krilo sa picama i ostalim delicijama... ko zna zašto
- Chopper_Horrace
jel onaj svjetski lanac pizza hut u pitanju ili je hot ili je ironija?

- chuchumbamayumbe
@Ergot
'ajmo dalje...
JESTE.Dobro ljudi, ovdje se zvanično država raspada, jel' tol'ki problem cijena pizze?
VIDI.Vidi li ovdje iko dalje od guzice?
'ajmo dalje...
-
rashomon
Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.Homer_Simpson wrote:Ma U2 meni zakon![]()
Nevjerovatne su količine ljudskog znoja koje završe u baš toj PIZZI koju tamo imaš običaj jesti.
Ukoliko je pizz-meister puniji čovjek, onda je taj procenat njegova znoja u pizzi i veći, vjeruj mi...
...i ne pitaj me kako znam...nenadjebivo životno iskustvo...
napraviti 14 jumbo pizza u sat vremena pored peći koja radi na nekih 350 stepeni, pa uz sve to dodaj vanjsku temperaturu od 38 stepeni u ljetnim danima, odsustvo ventilacije i k tomu još začepljenu kanalizaciju u zgradi je iskustvo koje nikome ne bih poželio...
osim bogatunima partijanerima kojima možeš govno dati...ne bi skužili razliku....valjda zbog droga...
Last edited by rashomon on 26/08/2007 17:18, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
Garant je znoj debelog pizz majstora upravo ono sto pizzi daje nenadjebivu aromu i ono nesto goruce sto ima u sebi?!rashomon wrote:Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.Homer_Simpson wrote:Ma U2 meni zakon![]()
Nevjerovatne su količine ljudskog znoja koje završe u baš toj PIZZI koju tamo imaš običaj jesti.
Ukoliko je pizz-meister puniji čovjek, onda je taj procenat njegova znoja u pizzi i veći, vjeruj mi...
...i ne pitaj me kako znam...nenadjebivo životno iskustvo...
Konacno je otkrivena tajna savrsene pizze!
-
rashomon
vrlo mogućechuchumbamayumbe wrote:Garant je znoj debelog pizz majstora upravo ono sto pizzi daje nenadjebivu aromu i ono nesto goruce sto ima u sebi?!rashomon wrote:Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.Homer_Simpson wrote:Ma U2 meni zakon![]()
...i ne pitaj me kako znam...nenadjebivo životno iskustvo...![]()
- Comrad
rashomon wrote:vrlo mogućechuchumbamayumbe wrote:Garant je znoj debelog pizz majstora upravo ono sto pizzi daje nenadjebivu aromu i ono nesto goruce sto ima u sebi?!rashomon wrote: Moj savjet, iz praktičnog iskustva. Nemoj jesti pizzu muških pizz-meistera, bar ovdje kod nas.
...i ne pitaj me kako znam...nenadjebivo životno iskustvo...![]()
![]()
![]()
A to se zene ne znoje
-
Majstorinho
Prvu picu u zivotu koju sam pojeo je bila ona iz pekare "Mahir".I dan danas mi je to najbolja pica....