Znači naći će ga pod onom jelom na vekovnoj ozrenskoj zemlji uz pomoć napredne ruske tehnikeinsomnia78 wrote:Stani malo od Doboja Mujo i mi konja za trku imamodesni wrote:Nije džaba ona izreka: "Stani malo od Doboja Mujo".
Još se Mujo po Ozrenu ko hajduk krije
.
pizdarija u Doboju?
- desni
#176 Re: pizdarija u Doboju?
-
Bodkin
#177 Re: pizdarija u Doboju?
Sta je supani?LBVIEW wrote:Ima ih i sto bi rado ostali u mrskoj Ameriki, samo dobise supani pasosBodkin wrote: Da dijaspora iz amerike i njemacke dodje i krene.
Nego, ne vidjeh te nesto onoj temi o Srbinu sto fasova bombu odbijenu od Ambasade USA, nije
valjda da komentiras samo kad Bosnjo nesto zasere?
Ta ce prolupali terorista. Ima vas dosta da razbistrite temu
- Bluemore
#178 Re: pizdarija u Doboju?
Da je fed policija istog zatekla da neni cupa nausnice u sred dana, ne bi ga mi pogledali a ne pokusavali uhapsiti sa potjerniceexliberal-ex wrote:budala naletila na lokalnu policiju i napravilo se od toga spektakl.
i kod tite koji je vedrio i oblacio bilo da lokalni lola naleti na drota pa drot ispusi....kod mene je u komsiluko kico znao zvat drota terzu da skine pistolj, ostavi sebi pendrek pa da izadje na ulicu sa njim...naravno nije smjeo jer je znao da ce dobit po picki
sad to sto fudo podjebava to je druga stvar...ja sam znam da kad ga ufate nejebao je...i treba da mu jebu mater...isto ko i drotovima sto su nesposobni...sta da je neko neduzan nastradao dok su oni sarafali svuda same ne gdje je trebalo ?
Sve Sve Ali ne znam na sta mozemo biti ponosni
Sem sto ovaj „Incident“ moze imati dublje implikacije
-
LipeCvat
#179 Re: pizdarija u Doboju?
Bluemore wrote:Da je fed policija istog zatekla da neni cupa nausnice u sred dana, ne bi ga mi pogledali a ne pokusavali uhapsiti sa potjerniceexliberal-ex wrote:budala naletila na lokalnu policiju i napravilo se od toga spektakl.
i kod tite koji je vedrio i oblacio bilo da lokalni lola naleti na drota pa drot ispusi....kod mene je u komsiluko kico znao zvat drota terzu da skine pistolj, ostavi sebi pendrek pa da izadje na ulicu sa njim...naravno nije smjeo jer je znao da ce dobit po picki
sad to sto fudo podjebava to je druga stvar...ja sam znam da kad ga ufate nejebao je...i treba da mu jebu mater...isto ko i drotovima sto su nesposobni...sta da je neko neduzan nastradao dok su oni sarafali svuda same ne gdje je trebalo ?![]()
Kakve “ dublje” implikacije? Lani u Prijedoru zaštitar ubi momka ( Bošnjaka,veoma važno u ovom kontestu) u sred grada . Počeša li se ko po guzci od vas “ zabrinutih” ?
-
akaunt
#180 Re: pizdarija u Doboju?
Jel ispričo Fudo kako maltretira organe
?
- mO k3
#181 Re: pizdarija u Doboju?
ma daj to je samo "bosnjak" .... ove drugare nisam ih vidio na temi kada je onaj srbski "junak" bacio bombu na USA ambasaduLipeCvat wrote:Bluemore wrote:Da je fed policija istog zatekla da neni cupa nausnice u sred dana, ne bi ga mi pogledali a ne pokusavali uhapsiti sa potjerniceexliberal-ex wrote:budala naletila na lokalnu policiju i napravilo se od toga spektakl.
sad to sto fudo podjebava to je druga stvar...ja sam znam da kad ga ufate nejebao je...i treba da mu jebu mater...isto ko i drotovima sto su nesposobni...sta da je neko neduzan nastradao dok su oni sarafali svuda same ne gdje je trebalo ?![]()
Kakve “ dublje” implikacije? Lani u Prijedoru zaštitar ubi momka ( Bošnjaka,veoma važno u ovom kontestu) u sred grada . Počeša li se ko po guzci od vas “ zabrinutih” ?
- Maraschino
#182 Re: pizdarija u Doboju?
Pa i ovaj ih zadevera u B. Luci.
Izgleda da su istrosili kapacitete da ovu dvojicu. Prelaze na rezervu.
Izgleda da su istrosili kapacitete da ovu dvojicu. Prelaze na rezervu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#183 Re: pizdarija u Doboju?
Panika u tržnom centru u Banjaluci: Od lažnog VEHABIJE trgovci pomislili da je terorista
Prava drama odvijala se u jednom tržnom centru u Banjaluci kada su se radnici i posetioci prepali da bi mogao da se desi teroristički napad, zbog muškarca koji se čudno ponašao, a koji je izgledom podsećao na vehabiju.
Zbog toga reagovala je i banjalučka policija koja je privela muškarca, a utvrdili su i da nije reč o opasnoj osobi, već o čoveku sa psihičkim problemima.
Sve je počelo u sredu uveče kada je mladić, za kojeg je naknadno utvrđeno da je iz Sanskog Mosta, došao u ovaj tržni centar i počeo da se čudno ponaša.
- Mladić je imao bradu i po izgledu podsećao je na pripadnike vehabijskog pokreta. Ulazio je u skoro svaku radnju i skoro da ništa nije pričao. Ono što nas je dodatno prepalo, je bilo kada smo primetili da ispod jakne pokušava sakriti neki crni ruksak – ispričala je za „EuroBlic“ jedna od radnica u tom tržnom centru.
Kaže da su ga svi posmatrali jer su prvo mislili da pokušava nešto ukrasti, ali je onda neko rekao da bi mogao biti terorista, što je izazvalo dodatnu paniku.
- Nismo znali šta da radimo. Kasnije sam videla da je ušao u jedan butik sportske opreme i zatražio je od devojke koja je tu radila da mu da neke patike da proba. Nakon što je uzeo patike od radnice, otišao je u kabinu da ih proba, što je odmah bilo čudno radnici – rekla je naša sagovornica.
Prema njenim rečima, on se u kabini zadržao nešto duže, što je preplašenoj radnici bilo sumnjivo.
- Posle nekog vremena čula je čudne zvuke iz kabine, pa je odlučila da proveri šta se dešava sa mušterijom. Kada je otvorila vrata ostala je u čudu, nije mogla verovati šta je videla. Taj momak je prostreo neki tepih po podu i počeo klanjati – pojasnila je radnica.
Ova radnica je ispričala da je neko reko da se bio i skinuo go do pojasa i da se polevao vodom po glavi.
- Radnica je bila u šoku i pitala ga je da li je normalan i šta radi. On joj je navodno kratko odgovorio da „pere grehe“ pre nego što počini samoubistvo. Ja to nisam čula, ali tako svi pričaju u tržnom centru. Uplašena radnica je odmah pozvala policiju i rekla šta se dešava – istakla je radnica iz butika.
Kaže da je na lice mesta veoma brzo stigao veliki broj policajaca, koji su tu zatekli tog mladića.
- Nisam primetila da se nešto opirao policajcima. Moram da pohvalim i policiju koja je veoma brzo stigla na lice mesta i u baš velikom broju – rekla je sagovornica “EuroBlica”.
Prema njenim rečima nekoliko je policajaca ostalo kod tržnog centra i kasnije je od njih čula da ta osoba ipak nije bila opasno, već da ima nekih psihičkih problema.
Sproveden na psihijatriju
U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je u sredu uveče prijavljen ovaj slučaj i da su izašli na lice mesta.
- Dobili smo prijavu da se muškarac nedolično ponaša. On je uhapšen i utvrdili smo da nije reč o bezbednosno interesantnom licu. Posle kriminalitičke obrade prebačen je na odeljenje psihijatrije – rečeno je u policiji.
- arzuhal
#184 Re: pizdarija u Doboju?
Psihijatrijski interesantan entitet.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#185 Re: pizdarija u Doboju?
Da se neko ovako isto ponašao u po Zenice ili sArajeva isto bi bilo... vidite da frajer nije dobar i da je fakat za psihijatrije... što ste govna?
- Drvosjeca iz Dejcica
#186 Re: pizdarija u Doboju?
A đe Dževdo zvani SNSD kujica da objasni da je ovo Bakir sve naredio i da se može vidjeti veza sa ISIL-om. 
- Drvosjeca iz Dejcica
#187 Re: pizdarija u Doboju?
Baš me čudi, vidi mu se na očima da je intelektualac i sportista.arzuhal wrote:eo lika![]()
- pici
#188 Re: pizdarija u Doboju?
islamski fundementalizam... oce turKi do beograda, e nece valla
- Toffee karamela
#189 Re: pizdarija u Doboju?
kakav je ovo vakat došaopici wrote:Panika u tržnom centru u Banjaluci: Od lažnog VEHABIJE trgovci pomislili da je terorista
- Mladić je imao bradu i po izgledu podsećao je na pripadnike vehabijskog pokreta. Ulazio je u skoro svaku radnju i skoro da ništa nije pričao. Ono što nas je dodatno prepalo, je bilo kada smo primetili da ispod jakne pokušava sakriti neki crni ruksak – ispričala je za „EuroBlic“ jedna od radnica u tom tržnom centru.
- LBVIEW
#190 Re: pizdarija u Doboju?
Dobro, skontali smo kako je sumska policija sposobna, doduse kad na drugoj strani ima nenaoruzane, inace je dovoljna i letva.Bluemore wrote:Da je fed policija istog zatekla da neni cupa nausnice u sred dana, ne bi ga mi pogledali a ne pokusavali uhapsiti sa potjerniceexliberal-ex wrote:budala naletila na lokalnu policiju i napravilo se od toga spektakl.
A sta su to "dublje implikacije", da nisu mozda "Dodicku na volej ili vodu na mlin"?
- LBVIEW
#191 Re: pizdarija u Doboju?
Izgon.Bodkin wrote:Sta je supani?LBVIEW wrote:Ima ih i sto bi rado ostali u mrskoj Ameriki, samo dobise supani pasosBodkin wrote: Da dijaspora iz amerike i njemacke dodje i krene.
Nego, ne vidjeh te nesto onoj temi o Srbinu sto fasova bombu odbijenu od Ambasade USA, nije
valjda da komentiras samo kad Bosnjo nesto zasere?
Ta ce prolupali terorista. Ima vas dosta da razbistrite temu
Btw., ne valja dijaspora ako nije Binsr, kad onaj Kenjac krene maslati, u dure je.
- mO k3
#192 Re: pizdarija u Doboju?
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180310065
tako to radi policija bez krvi na rukama ..
- zunazu
#193 Re: pizdarija u Doboju?
Sad mu dobro * mater kriminalnu u slezenu.
- BHCluster
#194 Re: pizdarija u Doboju?
Znaci nije nista bilo.
- Bluemore
#195 Re: pizdarija u Doboju?
Na njih nije pucaomO k3 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180310065
Ovo kao neka predstava
Sta li je iza kulisa
- pici
#196 Re: pizdarija u Doboju?
ufaČeni islamisti 
- General War
#197 Re: pizdarija u Doboju?
Iza kulisa je da je vec potrosio sve "metkove" na one iz PC-a dan ranije, nije James Bond, iako ga tako Fudo dozivljavaBluemore wrote:Na njih nije pucaomO k3 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180310065
Ovo kao neka predstava
Sta li je iza kulisa
- insomnia78
#198 Re: pizdarija u Doboju?
Sto him nije sovo majku i tuko hin jumrucima ko jucer one genocidase?
-
Fudo387
#199 Re: pizdarija u Doboju?
Nemoj tako, pederalnim drotovima je sreca sto nije bilo nikakve ograde u blizini.General War wrote:Iza kulisa je da je vec potrosio sve "metkove" na one iz PC-a dan ranije, nije James Bond, iako ga tako Fudo dozivljavaBluemore wrote:Na njih nije pucaomO k3 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180310065
Ovo kao neka predstava
Sta li je iza kulisa
Sta kae novopecena analiticarka, ovo ce imati dublje implikacije? Pa vec ima, eno onim dodikovim drotovima moraju zube duboko zasarafit.
- bh.tornjak
#200 Re: pizdarija u Doboju?
kazu ...pola Doboja vec na traktorima bilo....