Piva, klempo, Merlin i Hari
- turban
#201 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
Ma jasta, u Bosni su brda i planine najvca/e,ispricavam se kakav Merlin.. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#202 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
turban wrote:Ma jasta, u Bosni su brda i planine najvca/e,ispricavam se kakav Merlin..
- vjesticanametli
#203 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
zakuhaj, razvuci i nafiluj= zeljanica

-
shalaedin
#204 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
ma nista nije uredu, ni piva ni klempo ni merlin ni hari...
merlinu hvala na dobrim pjesmama, ali ko covjek mi nikada nije bio drag... da te nije alija je pjevao u ratu Alji, a poslje izjavljivao da je to otpjevao svome komsiji iz mahale... potom svak ga poznaje ko ciciju... ali elem meni se nikada ko osoba nije svidjao. Hari tu i tamo... malo mu je falilo da mu jaran moj baci vrecu brasna od 25 kila na glavu jer ga ovaj nije cuo kad mu je reko da se skloni... citav dan mu je od huje psovao majku zbog toga sto je nafuran i sto mu se nije sklonio sa puta
ali sta ces mi smo narod sa kontrastima ...
merlinu hvala na dobrim pjesmama, ali ko covjek mi nikada nije bio drag... da te nije alija je pjevao u ratu Alji, a poslje izjavljivao da je to otpjevao svome komsiji iz mahale... potom svak ga poznaje ko ciciju... ali elem meni se nikada ko osoba nije svidjao. Hari tu i tamo... malo mu je falilo da mu jaran moj baci vrecu brasna od 25 kila na glavu jer ga ovaj nije cuo kad mu je reko da se skloni... citav dan mu je od huje psovao majku zbog toga sto je nafuran i sto mu se nije sklonio sa puta
ali sta ces mi smo narod sa kontrastima ...
-
mIRCerka
#205 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
ne kuham ja...Her Flick wrote:de de, opet zakuhaj
ovo je samo jedan od primjera kako neko odlicno radi svoj posao (eminica shishanje, hari pjevanje, merlin ...ono svoje) a kad otvore usta i pocnu polemisat, najradije bi ih covjek u top strpao i ispalio na mjesec.
-
shalaedin
#206 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
pa to su skolovani ljudi nemoj takomIRCerka wrote:ne kuham ja...Her Flick wrote:de de, opet zakuhaj
ovo je samo jedan od primjera kako neko odlicno radi svoj posao (eminica shishanje, hari pjevanje, merlin ...ono svoje) a kad otvore usta i pocnu polemisat, najradije bi ih covjek u top strpao i ispalio na mjesec.
-
mIRCerka
#207 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
I Seselj je bio najmladji doktor nauka u bivsoj nam drzavi...tako da diplome nista ne znace...shalaedin wrote:pa to su skolovani ljudi nemoj takomIRCerka wrote:ne kuham ja...Her Flick wrote:de de, opet zakuhaj
-
Abacija
#208 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
Stavi ih na IGNORE.mIRCerka wrote:ne kuham ja...Her Flick wrote:de de, opet zakuhaj
- turban
#209 Re: Piva, klempo, Merlin i Hari
Svako svoje gace pere a u tudje tajno s... ...