Pitt se javno odrice Sarajeva i prihvata Tuzlu kao svoj grad
-
FFK as Lucy01
#1 Pitt se javno odrice Sarajeva i prihvata Tuzlu kao svoj grad
Pitte jel' istina il' nije
kazu da te je miris Jale omadji'jo

- pitt
#2 Re: Pitt se javno odrice Sarajeva i prihvata Tuzlu kao svoj
jaooooo provokacijaLucy01 wrote:Pitte jel' istina il' nije![]()
![]()
Miris jale mi je umalo glave dosao
-
EI Presidente
Kakve su ovo glasine Steeleru?? Nemam nista protiv Tuzle, ali bih zaista bio razocaran ako je ovo istina? 
- Alfons Kauders
#4 Re: Pitt se javno odrice Sarajeva i prihvata Tuzlu kao svoj
Eto nek Miljacka mirise !pitt wrote:jaooooo provokacijaLucy01 wrote:Pitte jel' istina il' nije![]()
![]()
:D Lucinko........mahsuz idem u Jesusland da te nadjem i naplatim danak
:D
Miris jale mi je umalo glave dosao:D
I ona fuj smrdi, pogotovo kad se pjan svalim u nju kod akademije...
-
FFK as Lucy01
#6 Re: Pitt se javno odrice Sarajeva i prihvata Tuzlu kao svoj
Gledaj sve sa pozitivne strane, sad mozes pusiti 2 pakla crvenog Malbora da poboljsas disajne putevepitt wrote:
jaooooo provokacija:D Lucinko........mahsuz idem u Jesusland da te nadjem i naplatim danak
:D
Miris jale mi je umalo glave dosao:D
-
EI Presidente
I concur.pitt wrote:Mr. President.....ne vjeruj zenama from red statesEI Presidente wrote:Kakve su ovo glasine Steeleru?? Nemam nista protiv Tuzle, ali bih zaista bio razocaran ako je ovo istina?:D:D
Last edited by EI Presidente on 16/06/2005 22:03, edited 1 time in total.
-
FFK as Lucy01
Ja bome samo u crkvu, iz crkve, gledam CNN, Fox news i vjerujem sve sto Bush kaze, jer on je...kako da kazem....Bog pa onpitt wrote:Mr. President.....ne vjeruj zenama from red statesEI Presidente wrote:Kakve su ovo glasine Steeleru?? Nemam nista protiv Tuzle, ali bih zaista bio razocaran ako je ovo istina?:D:D
- Alfons Kauders
Kako ono... Nikad ne vjeruj zeni koja laze...pitt wrote:Mr. President.....ne vjeruj zenama from red statesEI Presidente wrote:Kakve su ovo glasine Steeleru?? Nemam nista protiv Tuzle, ali bih zaista bio razocaran ako je ovo istina?:D:D
Ma tuzlanke su za sarajke kraljice... Kad vidim one vase kako se nasminkaju ko na pinku... Spartlom stavljaju sminku...
-
EI Presidente
a gdje zivi gospodicna?Lucy01 wrote:Ja bome samo u crkvu, iz crkve, gledam CNN, Fox news i vjerujem sve sto Bush kaze, jer on je...kako da kazem....Bog pa onpitt wrote:Mr. President.....ne vjeruj zenama from red statesEI Presidente wrote:Kakve su ovo glasine Steeleru?? Nemam nista protiv Tuzle, ali bih zaista bio razocaran ako je ovo istina?:D:D
![]()
![]()
![]()
i on s Bogom direktno komunicira, a ne ko vi prljavi liberali sa Sjevera
![]()
-
FFK as Lucy01
Nek' ti Pitt kaze, on sve zna, tracara nijednaEI Presidente wrote:
a gdje zivi gospodicna?
- Alfons Kauders
Heil !Lucy01 wrote:Ja bome samo u crkvu, iz crkve, gledam CNN, Fox news i vjerujem sve sto Bush kaze, jer on je...kako da kazem....Bog pa onpitt wrote:Mr. President.....ne vjeruj zenama from red statesEI Presidente wrote:Kakve su ovo glasine Steeleru?? Nemam nista protiv Tuzle, ali bih zaista bio razocaran ako je ovo istina?:D:D
![]()
![]()
![]()
i on s Bogom direktno komunicira, a ne ko vi prljavi liberali sa Sjevera
![]()
-
EI Presidente
Gospon Kauders, mislim da pretjerujete...Alfons Kauders wrote: Ma tuzlanke su za sarajke kraljice... Kad vidim one vase kako se nasminkaju ko na pinku... Spartlom stavljaju sminku...
- Alfons Kauders
Joj jes vala Radio Pitt... Tetka...Lucy01 wrote:Nek' ti Pitt kaze, on sve zna, tracara nijednaEI Presidente wrote:
a gdje zivi gospodicna?![]()
- Alfons Kauders
Jebiga, pomalo, al nafuranije su vase, ko nasa carsija manja, nemas se za koga sredjivat...EI Presidente wrote:Gospon Kauders, mislim da pretjerujete...Alfons Kauders wrote: Ma tuzlanke su za sarajke kraljice... Kad vidim one vase kako se nasminkaju ko na pinku... Spartlom stavljaju sminku...
- Alfons Kauders
Treba pomenuti i neke malo manje popularne, ali zastupljene sportove, ubijanje predsjednika na 100 metara, maraton po pustinji s preponama (disciplina rezervisana za drzavljane Meksika), bombardovanje drzava za koje 99% stanovnistva nije ni culo i sl... Jiiihaaaaapitt wrote:Gospodicna je iz jednog juznog statea (ne mere bit gori:D). Pljuvanje duhana u dalj im je glavni sport
:D:D
-
FFK as Lucy01
Pa pitte, zgodno im pljuvat, nemaju zuba
Alfonse u pravu si, i nije sto sam Tuzlanka, al' sam upoznala kamaru raje iz cijele BiH i kazu da su Tuzlanke najbolje koke
, pa sta cemo nismo mi krive
to nam valjda pay-off za mirisOve Jale 
Alfonse u pravu si, i nije sto sam Tuzlanka, al' sam upoznala kamaru raje iz cijele BiH i kazu da su Tuzlanke najbolje koke
-
EI Presidente
ma ima ih nafuranih i u Tuzli, a i u Sarajevu...Ovo za spartlu je sega, mora da si naletio na neku s Alipasina Polja...Alfons Kauders wrote:Jebiga, pomalo, al nafuranije su vase, ko nasa carsija manja, nemas se za koga sredjivat...EI Presidente wrote:Gospon Kauders, mislim da pretjerujete...Alfons Kauders wrote: Ma tuzlanke su za sarajke kraljice... Kad vidim one vase kako se nasminkaju ko na pinku... Spartlom stavljaju sminku...
-
EI Presidente
Bice da je the Great State of Texas u pitanju??Alfons Kauders wrote:Treba pomenuti i neke malo manje popularne, ali zastupljene sportove, ubijanje predsjednika na 100 metara, maraton po pustinji s preponama (disciplina rezervisana za drzavljane Meksika), bombardovanje drzava za koje 99% stanovnistva nije ni culo i sl... Jiiihaaaaapitt wrote:Gospodicna je iz jednog juznog statea (ne mere bit gori:D). Pljuvanje duhana u dalj im je glavni sport
:D:D
- Alfons Kauders
Zivio jarane...EI Presidente wrote:ma ima ih nafuranih i u Tuzli, a i u Sarajevu...Ovo za spartlu je sega, mora da si naletio na neku s Alipasina Polja...Alfons Kauders wrote:Jebiga, pomalo, al nafuranije su vase, ko nasa carsija manja, nemas se za koga sredjivat...EI Presidente wrote: Gospon Kauders, mislim da pretjerujete...