pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
fejkz0r
#1 pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Znaci treba mi neko ko zna da objasni kako se kineticki popravlja ili zamjena starog za novi kako se obavlja.. hvala
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
odes u prodavnicu,kupis novi,onda odes kod majstora i on to zamijeni,platis i svi zadovoljni 
- Ned071
#3 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Ista je procedura sa repariranim... 
-
Dzontra_Volta
#4 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
S tim da zavisi koja ti je vozilica, more bit da bidne da moraš kupiti komplet poluosovinu, pa otići do majstora i ostalo kako već ide. A vala može ti i majstor to kupiti, ako je dobar majstor. 
- muha_sa
#5 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
zar treba ic majstorubitanga_sa_otesa wrote:odes u prodavnicu,kupis novi,onda odes kod majstora i on to zamijeni,platis i svi zadovoljni
- HAVANA
#6 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Skines tocak za pocetak,odvrnes sarafe sa lafete,stabilizatora...Udaras cekicem dok izadje onaj hepek,pa nece,tam ga,vam ga,oznojis se sav,ruke ti do laktova crne,kontas kako li se stavlja kad se vako tesko vadi,vec jebes titu i drzavu...Nazoves majstora, on kaze dodji zamijenicemo,jebo to...Sad ti je glavna misao kako ces doci kad si sve rastavio,tito ga mrtvi ne vrati sad,onaj hepek od lafete nece da udje,ko da nikad nije bio unutra
Sad vec molis majstora da dodje,on blago zavrce ocima,nerviras ga ali dolazi jer ce ti sad duplo naplatiti...Dan zavrsavas u plusu jer si naucio nesto novo,ne cackaj tamo gdje ne treba i sto ne znas,ili ako ti se cacka uci,radi praksu...ljudi skolu ucili za to...Ima na internetu i kako se mijenja dihtung glave motora,jednostavno izgleda,ni po muke.Ima i kako se mjenjac skida i mijenja zamajac,set kvacila...Mene jebe meniskus,odo guglat.
- muha_sa
#7 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
kako platinska u golfa 2 zamjenit
1,9 TD
1,9 TD
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#8 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
- HAVANA
#9 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Nema td platinska,sta se provaljujes 
- HAVANA
#10 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
A i sta ces mijenjat,to su najbolji motori u golfu 2, 1.-9 td.To ti je najbolje auto,golf je to.To amir na tri tocka vozi.
- ElDzidziIbnDzo
#11 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
A Tko je TAJ sto je reparirAo kineticki zglob? Odnosno TKO je taJ sto to cini?
Gdje?Para?Procedura?Garancija?Sta?Sto?Zasto?
-
tempuser
#12 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Zovem ja ovlasteni:
Dobar dan - dobar dan!
Koliko je homokineticki zglob za taj i taj auto?
300 i nesto KM ako donesete stari, 900 i nesto KM ako nemate stari!
Pa ti sad saberi ko ga reparira!

Dobar dan - dobar dan!
Pa ti sad saberi ko ga reparira!
- Drvosjeca iz Dejcica
#13 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
HAVANA wrote:Skines tocak za pocetak,odvrnes sarafe sa lafete,stabilizatora...Udaras cekicem dok izadje onaj hepek,pa nece,tam ga,vam ga,oznojis se sav,ruke ti do laktova crne,kontas kako li se stavlja kad se vako tesko vadi,vec jebes titu i drzavu...Nazoves majstora, on kaze dodji zamijenicemo,jebo to...Sad ti je glavna misao kako ces doci kad si sve rastavio,tito ga mrtvi ne vrati sad,onaj hepek od lafete nece da udje,ko da nikad nije bio unutraSad vec molis majstora da dodje,on blago zavrce ocima,nerviras ga ali dolazi jer ce ti sad duplo naplatiti...Dan zavrsavas u plusu jer si naucio nesto novo,ne cackaj tamo gdje ne treba i sto ne znas,ili ako ti se cacka uci,radi praksu...ljudi skolu ucili za to...Ima na internetu i kako se mijenja dihtung glave motora,jednostavno izgleda,ni po muke.Ima i kako se mjenjac skida i mijenja zamajac,set kvacila...Mene jebe meniskus,odo guglat.
-
tempuser
#14 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
A to da si se dva puta opalio po ruci dok si mlatio cekicem i pricepio prst dok ne izadje hepek se nisi hvalio!?HAVANA wrote:Skines tocak za pocetak,odvrnes sarafe sa lafete,stabilizatora...Udaras cekicem dok izadje onaj hepek,pa nece,tam ga,vam ga,oznojis se sav,ruke ti do laktova crne,kontas kako li se stavlja kad se vako tesko vadi,vec jebes titu i drzavu...Nazoves majstora, on kaze dodji zamijenicemo,jebo to...Sad ti je glavna misao kako ces doci kad si sve rastavio,tito ga mrtvi ne vrati sad,onaj hepek od lafete nece da udje,ko da nikad nije bio unutraSad vec molis majstora da dodje,on blago zavrce ocima,nerviras ga ali dolazi jer ce ti sad duplo naplatiti...Dan zavrsavas u plusu jer si naucio nesto novo,ne cackaj tamo gdje ne treba i sto ne znas,ili ako ti se cacka uci,radi praksu...ljudi skolu ucili za to...Ima na internetu i kako se mijenja dihtung glave motora,jednostavno izgleda,ni po muke.Ima i kako se mjenjac skida i mijenja zamajac,set kvacila...Mene jebe meniskus,odo guglat.
-
preludezalude
#15 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Kako neznas za reparaciju?? To ti svaki taksista zna. Piljevina, mast, naguraj i gotov posao. Auto tip top, jeftino odrzavanje... dok ne prodas. Kad prodas.... auto krs, skupi dijelovi.ElDzidziIbnDzo wrote:A Tko je TAJ sto je reparirAo kineticki zglob? Odnosno TKO je taJ sto to cini?Gdje?Para?Procedura?Garancija?Sta?Sto?Zasto?
- HAVANA
#16 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Nisam bogme.ja to platimtempuser wrote:A to da si se dva puta opalio po ruci dok si mlatio cekicem i pricepio prst dok ne izadje hepek se nisi hvalio!?HAVANA wrote:Skines tocak za pocetak,odvrnes sarafe sa lafete,stabilizatora...Udaras cekicem dok izadje onaj hepek,pa nece,tam ga,vam ga,oznojis se sav,ruke ti do laktova crne,kontas kako li se stavlja kad se vako tesko vadi,vec jebes titu i drzavu...Nazoves majstora, on kaze dodji zamijenicemo,jebo to...Sad ti je glavna misao kako ces doci kad si sve rastavio,tito ga mrtvi ne vrati sad,onaj hepek od lafete nece da udje,ko da nikad nije bio unutraSad vec molis majstora da dodje,on blago zavrce ocima,nerviras ga ali dolazi jer ce ti sad duplo naplatiti...Dan zavrsavas u plusu jer si naucio nesto novo,ne cackaj tamo gdje ne treba i sto ne znas,ili ako ti se cacka uci,radi praksu...ljudi skolu ucili za to...Ima na internetu i kako se mijenja dihtung glave motora,jednostavno izgleda,ni po muke.Ima i kako se mjenjac skida i mijenja zamajac,set kvacila...Mene jebe meniskus,odo guglat.
- Mis mekinjas
#17 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Ma daj. Sta 300KM i 900KM.tempuser wrote:Zovem ja ovlasteni:
Dobar dan - dobar dan!
Pa ti sad saberi ko ga reparira!![]()
Ja danas kupila za malo vise od 100KM nov za Hondu Civic.
Ruke majstoru ni 50KM.
- Bakir1
#18 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
pitajte za yarisa koliko je 
-
tempuser
#19 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Tako je to u ovlastenom servisu, a za taj auto je 98 KM zanjenski zglob!Mis mekinjas wrote:Ma daj. Sta 300KM i 900KM.tempuser wrote:Zovem ja ovlasteni:
Dobar dan - dobar dan!
Pa ti sad saberi ko ga reparira!![]()
![]()
Ja danas kupila za malo vise od 100KM nov za Hondu Civic.
Ruke majstoru ni 50KM.
-
nightvision
#20 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Da to nije cijena za budzetska auta?tempuser wrote: Tako je to u ovlastenom servisu, a za taj auto je 98 KM zanjenski zglob!
- basicm
#21 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Kolko kolkoBakir1 wrote:pitajte za yarisa koliko je
Daj da se smijemo
- Bakir1
- Drvosjeca iz Dejcica
#23 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Bakir1 wrote:1355 + pdv
Ja bi ga zapalio.
- O'zone
- Globalni moderator
#24 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
Za dva kinetička za Yarisa kupiš još jedno auto 
- Bakir1
#25 Re: pitrebno objasnjenje oki kinetickog...?
to je ona situacija kada se sa lezajem mijenja i poluosovina i ljudi zaracunaju par dana oko zamjene.
lezaj se ima kupiti sam i majstor se mora malo vise napatiti, mimo ovlastenog se to zavrsi za 300 KM
lezaj se ima kupiti sam i majstor se mora malo vise napatiti, mimo ovlastenog se to zavrsi za 300 KM