Pitbull Fight 18.03.2007 Death Match

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Image

nesto kontam da ovu sliku i snimke posaljemo predstavnistvu orangine pa da se i oni pozabave ovom ITEKAKO NEGATIVNOM REKLAMOM.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Image
Alica

#28 .....

Post by Alica »

Nevjerovatno je da ljudi to samo tako gledaju i slegnu ramenima jer se jednostavno boje reagovati. KAzu: ma joj pusti bogati, pa to je samo pasce..ili kazu: ma ne smijem ti ja tu nista, zaj... su to face, ne smijes nista...

Pa ljudi, pa vidite te ove likove. Pa to mozga nema nimalo. Pa njegov pas ima vise klikera u glavi od njega...

Da, ZATALASALO SE i sada ne smije to stati. Sarajevo se pokrenulo...treba pokrenuti i druge gradove da se ove stvari zaustave....sta radi nasa vlast osim sto gladu g...ce na foteljama. Izgleda da treba njihovo dijete da nastrada od podivljalog psa naucenog na borbe i klanje, pa da bi oni mrdnuli svoje kraljevsko d--e i uradili nesto...

Ne znam ko ono spomenu godinu-dvije za silovanje...tacno je to...sto znaci, da za ovaj akt/cin niko nista nece dobiti a on ce kupiti novog psa (ili vec ima legle) i nastaviti dalje..

SRAMIMO SE LJUDI, SRAMIMO SE NASE GLUPOSTI... NE SPUSTAJTE POGLED PRED RAZULARENOM MASOM KOCKASTIH I NEPISMENIH GLAVA...

NE SMIJEMO STATI SADA KADA SMO POKRENULI.

U UG SOS SArajevo, ko god zeli neka posalje email, pitajte da vam posalju slike naseg spasenog Pit Bulla (zove se Pasa). Da vidite sta je ta jadna zivotinja prezivjela...pogledajte slike i vidjecete sta vecina pasa ne prezzivi. Pasa je spasen, nema zuba, nepovjerljiv je prem aljudima ali poceo je da mase repom i da pomalo njuska novopridoslog...Ipak, u ocima jos uvijek ima sjaj i ima nade za njega...

Email na koji mozete da se obratiti je: [email protected] Sve sto vas zanima kao i slike i vedeo snimci..trazite...
Last edited by Alica on 21/03/2007 13:24, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vidjela sam pashine slike, bio je kostur kad je nadjen, a sad je blentavi pas koji se i dalje boji blica i aparata jer je navikao da ga u borbi slikaju.,...

Bile su slike u ASu prosle sedmice. Moze se, kad se hoce!
Zenith

Post by Zenith »

Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Da razgranicimo da me pogresno ko neshvati nisam pobornik ovoga,ali da ova tema u svim medijima bude iznad teme Fate Orlovic,je izvan svakog razuma.Dokaz cjelokupne svijesti BiH naroda.Onda citam pravosudni postupak do godinu dana zatvora za ovo, a djevojcicu retardiranu koju su silovalipo meni vise ratardirani momci,dobise istu kaznu :shock:
Citat Josipa Pejakovica "Znam ja nas,jebo ti nas"
Alica

#31 kako?

Post by Alica »

Ja bih stavila te slike ovdje ali ne znam kako....ako ima ko da mi objasni bila bih vam zahvalna...pa da vidite..ali ne samo Pasu vec i ostale....
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

mIRCerka wrote:Image

nesto kontam da ovu sliku i snimke posaljemo predstavnistvu orangine pa da se i oni pozabave ovom ITEKAKO NEGATIVNOM REKLAMOM.
Pa preko predstavnistva "ORANGINE" bi i policija najlakse utvrdila sve o ovoj borbi pasa...Oni iz tog predstanistva moraju znati kome su dijelili reklamni materijal na podrucju Zenice...
Last edited by DobroJutroKolumbo on 21/03/2007 13:28, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Zenith wrote:Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Da razgranicimo da me pogresno ko neshvati nisam pobornik ovoga,ali da ova tema u svim medijima bude iznad teme Fate Orlovic,je izvan svakog razuma.Dokaz cjelokupne svijesti BiH naroda.Onda citam pravosudni postupak do godinu dana zatvora za ovo, a djevojcicu retardiranu koju su silovalipo meni vise ratardirani momci,dobise istu kaznu :shock:
Onog dana kad dignes guzu iz fotelje, i ucinis bilo sta da bi situaciju u bilo kojoj sferi nase drzave pomakao na bolje, onda prigovaraj. Do tada, gledaj TV i citaj novine i trudi se da ne talasas.

NEMAS PRAVO omalovazavati pokusaj da se bilo sta pomakne s mrtve tacke, jer ne vidjeh ni tebe ni mnoge KOMENTATORE ni na jednim demonstracijama vezanim za DRZAVU i stanje u istoj.
Znate samo filozofirati i cekati da vam padne s neba rijesena situacija.

Radi takvih komentara mi se baterije pune da zagrizem bas ko pitbull i ne popustam svemu ovome.

Alice, posalji ih meni na mail, dici cu ih ja.
baby_angel

Post by baby_angel »

Zenith wrote:Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Koliko znam na ovom forumu svako ima svoju temu, i Fata, i kradje i sve... Zato stvarno nije potrebno da nam ti solis pamet o ispravnosti naseg djelovanja. Uz duzno postovanje, ako si ti vec toliko zabrinut za Fatu, sta si ucinio da joj pomognes? Sta si uradio da sprijecis kradju automobila, da pomognes silovanoj djevojcici?
Nama ovdje je stalo. I borimo se da nesto promijenimo. Na temi o Fati pricacemo o Fati. A na temi o borbama pasa pisacemo o borbama pasa. Daj malo solidarnosti zivota ti...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Eh da, do clanka u Avazu niko nije ni mislio o Fati Orlovic, a peticiju za domace i dijasporce pokrenu upravo jedan SAX moderator.

Pa se zvonilo o tome, da bi se odjednom javnost probudila.

Takodjer smo svjesni da zvuci malo iluzorno traziti vece kazne za ovo kad (kao sto vec napisasmo vise puta) za silovanje neko dobije 2 godine.

Preporucujem ti da procitas prvu temu o ovom slucaju, pozorno, pa ces onda vidjeti zasto ti ne dajem za pravo da omalovazavas trud ove raje.

Nista licno.
Alica

Post by Alica »

STVAR JE U TOME STO NIKOGA NIJE BRIGA NIZASTA...VAZAN JE ZIVOT I OVIH PASA...JER GLEDAJ OVO - TAJ PAS CE MOZDA BITI ODGOVORAN ZA SMRT DJETETA JER JE NAPOLA LUD I ZNA SAMO ZA KLANJE I BORBU...Njihovi vlasnici, pa to su isti mozgovi koji siluju, ubijaju....znaci...sve je ovo povezano - NADJI GDJE SU BORBE PASA NACI CES I TE LJUDE ...
VRIJEME DA SE ZAUSTAVI OVO - PA MAKAR SE TO MORALO ZAPOCETI SA OVIM. Niko ne kaze da je zivotinjski zivot vazniji od ljudskog, ali je iste vaznosti kao i nas.... Sutra ces hodati ulicom sa djetetom i naice pas koji ce bez razloga da ti ujede dijete a s njim jedna kockasta glava koja ga bez brnjice i povodca voda i nasmije ti se u facu pa ti odmjeri cerku i pikira je za silovanje....
Pa sve je to POVEZANO..SVE.....Ajde kazi ima li ijedna normalna faca da ga ti poznajes da se bavi kladionicama i dresurom za borbe?????? NEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nineac

Post by nineac »

Ko kome ovdje prijeti :x
Cuj nemoj talasat previse? E to je ona bosanska murija, kada si na putu da nesto rjesis, mojne da nebi necije "osjecaje" povrjedio, jer, boze moj, mozda su zajedno organizator i neki policajac u srednju isli :x
Nek se samo odmotava klupko!
nineac

Post by nineac »

Inace posto ja nisam dole, imal sta u drugim medijima???
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pasha kad je nadjen
Image

Image

Vidi ga sad

Image

Image

on pawa...

Image

i nek mi neko kaze da je ovo zvijer....
baby_angel

Post by baby_angel »

mIRCerka wrote:Pasha kad je nadjen
Image

Image

Vidi ga sad

Image

Image

on pawa...

Image

Maca mawa.... Bezdushnici :x
baby_angel

Post by baby_angel »

Nego zanima me kako on sad ruca? Posto nema zube... Vjerovatno mu je i dalje potrebna specijalna njega. :(
labrusca

Post by labrusca »

sunce slatko malo...
"izavi" teme... nisam aktivna koliko pojedinci (pogotovo pojedinke hehe) sa foruma, ali svako moze uraditi nesto; prijaviti, sprijeciti, ako nista pokazati javno prezir i gnusanje nad takvim stvarima. Djeca u mojoj ulici znaju da ako samo ruzno pogledaju bilo koju zivotinju, pocevsi od golubova i vrabaca nadalje, eto mene na vrata da peglam roditelje kojima ce se ako nista dici pritisak pa ce nesto reci tom djetetu-rijetki su oni koji se zgroze nad ponasanjem djece i kazne ih na neki nacin. Nije puno ali je nesto i pali, pa makar i u krugu od 100 m, i to je nesto...
Alica

Post by Alica »

Hvala na pomoci za slike....:)))

Eto dragi moji forumasi kako prezivjeli borbeni psi zavrse--uginu u patnjama. Pa ja se sada pitam: IMA LI IMALO LJUBAVI U OVIM KOCKASTIM GLAVAMA...Da li je moguce da ti zivis sa ovom zivotinjom i na kraju ostavis da ugine u ovakvim bolovima, u sramoti...

Pa ljudi ja kad sam prvi put vidjela Pasu, ja ne mogu opisati bol koja se osjeti kad ti se taj pas priblizi. Toliko je ljubavi i straha u njegovim ocima....
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

Ja bas priupitah, moze li se sta napraviti ako kontaktiramo Oranginu!
Mislim da im ne bi lahko oprostili zloupotrebu njihovog mark.materiala!

Ne znam ko je kod nas zaduzen za Oranginu ali mozda nebi bilo lose kontaktirati ove u Francuskoj ili Svicarskoj! Ako mi mozes proslijediti par slika, posto nemam doticnog snimka, rado cu ih upoznati sa ovim, mirci!
nineac

Post by nineac »

Arslan wrote:

Ne znam ko je kod nas zaduzen za Oranginu ali mozda nebi bilo lose kontaktirati ove u Francuskoj ili Svicarskoj! Ako mi mozes proslijediti par slika, posto nemam doticnog snimka, rado cu ih upoznati sa ovim, mirci!
Poslao prekjuce i slike i snimke sjedistu orangine!!!
Jos odgovora nikakvog nema!
nelica

Post by nelica »

mIRCerka wrote:Pasha kad je nadjen
Image

Image

Vidi ga sad

Image

Image

on pawa...

Image

ma kakva zvijer, pasa je sad maza da je nema vece!
ja sam neki dan otisla do sos-a i on kad je skocio na mene i noge mi na ramena stavio bio je veci od mene i htjeo da me ljubi :D a to je uradio zato sto me je pozelio i toliko je zahvalan na svemu sto je ucinjeno za njega!

a sto se tice ovih borbi stvarno dno dna! ako ima neko zainteresovan, hajmo se okupiti pa sad ove subote u zenicu, naoruzati se i krenuti :D

mene je ona vijest toliko naljutila da to nije normalno, jer sa ovakvim ljudima ne treba fino ni u kom slucaju, treba njih natjerati da se kolju ko pitbullovi ili da im dovedemo onu trojicu drotova sto su suspendovani!
Leonid Breznjev

Post by Leonid Breznjev »

nineac wrote:
Arslan wrote:

Poslao prekjuce i slike i snimke sjedistu orangine!!!
Jos odgovora nikakvog nema!
E super nineac!!
Ne znam kako ce Francuzi (poseban narod) reagovati na to, posto ni oni nisu bas cisti sto se zivotinja tice! Jos uvijek se EU prepucava sa njima zbog tovljenja guski i patki! Mozda bi trebalo i njihovim im susjedima po jeziku poslati! Oni su sto se tice zivotinja jako "zubati"!
nineac

Post by nineac »

Pa snimke su vec obisle sve vaznije organizacije za zastitu zivotinja, vjerujem da ce jos neko pokrenuti pitanje i traziti od Orangine da utvrdi ko je zloupotrjebio njihov promotivni materijal, to bi puno pomoglo u rasvjetljavanju ovog slucaja, jer ocito je da je ta osoba bila jedan od organizatora!
Edit

Post by Edit »

Ja samo ne razumijem zasto je ova tema prebacena na kucne ljubimce i skracena...?
Ovo je problem drustva, nasilja, bezakonja, surovosti... to sto na njega najjace reagiraju imaoci kucnih ljubimaca, nije razlog da se tema svrsta na ovaj podforum.

S druge strane, ne vidim razlog za skracivanje teme. Mislim da je kontraproduktivno jer - na slucajnog posjetioca drugacije djeluje kada vidi da tema ima i.e. 500 odgovora, 20 stranica, da je izazvala toliki interes, nego kad ima dvije stranice, a od toga je jedna puna ponovljenih ogromnih fotografija...
Alica

Post by Alica »

Engleska je veoma jaka stos e tice zastite zivotinja. Ja cu vidjeti da kontaktiram neke prijatelje iz Mirror.co i jos nekih jakih casopisa i poslati im veceras snimke i slike....

Veceras cu ovdje ostaviti par email adresa na koje bi se mogle poslati snimci...vise ljudi vece sanse da se objave i pokrene...UK treba procesljati..englezi su pravo zeznuti kad se radi o ovim stvarima....

pa eto narode..vidite gdje se jos moze urgirati:)))))

a o SAD da ne govorimo. Oni vise paze o psima nego o ljudima:) oni su nam dobra sansa za nesto jer ovdje ima mnogo amerikanaca koji su voljni netso uraditi....
Post Reply