nesto kontam da ovu sliku i snimke posaljemo predstavnistvu orangine pa da se i oni pozabave ovom ITEKAKO NEGATIVNOM REKLAMOM.
Moderator: anex
Pa preko predstavnistva "ORANGINE" bi i policija najlakse utvrdila sve o ovoj borbi pasa...Oni iz tog predstanistva moraju znati kome su dijelili reklamni materijal na podrucju Zenice...mIRCerka wrote:
nesto kontam da ovu sliku i snimke posaljemo predstavnistvu orangine pa da se i oni pozabave ovom ITEKAKO NEGATIVNOM REKLAMOM.
Onog dana kad dignes guzu iz fotelje, i ucinis bilo sta da bi situaciju u bilo kojoj sferi nase drzave pomakao na bolje, onda prigovaraj. Do tada, gledaj TV i citaj novine i trudi se da ne talasas.Zenith wrote:Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Da razgranicimo da me pogresno ko neshvati nisam pobornik ovoga,ali da ova tema u svim medijima bude iznad teme Fate Orlovic,je izvan svakog razuma.Dokaz cjelokupne svijesti BiH naroda.Onda citam pravosudni postupak do godinu dana zatvora za ovo, a djevojcicu retardiranu koju su silovalipo meni vise ratardirani momci,dobise istu kaznu![]()
Citat Josipa Pejakovica "Znam ja nas,jebo ti nas"
Koliko znam na ovom forumu svako ima svoju temu, i Fata, i kradje i sve... Zato stvarno nije potrebno da nam ti solis pamet o ispravnosti naseg djelovanja. Uz duzno postovanje, ako si ti vec toliko zabrinut za Fatu, sta si ucinio da joj pomognes? Sta si uradio da sprijecis kradju automobila, da pomognes silovanoj djevojcici?Zenith wrote:Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Da razgranicimo da me pogresno ko neshvati nisam pobornik ovoga,ali da ova tema u svim medijima bude iznad teme Fate Orlovic,je izvan svakog razuma.Dokaz cjelokupne svijesti BiH naroda.Onda citam pravosudni postupak do godinu dana zatvora za ovo, a djevojcicu retardiranu koju su silovalipo meni vise ratardirani momci,dobise istu kaznu![]()
Eh da, do clanka u Avazu niko nije ni mislio o Fati Orlovic, a peticiju za domace i dijasporce pokrenu upravo jedan SAX moderator.Zenith wrote:Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Zenith wrote:Koja dramatika za nepovjerovat.Dogadjaj jest surovan,ali ne da se ovoliko na svim mogucim portalima pise.U crnoj hronici o ubistvima,nemilim dogadjajima se nedaje toliko vrijeme i prostor kao za ovu borbu pasa.Ovo je dokaz nase stvarnosti uporedjujuci ubistvo ili kradju desetina auta za borbom pasa i smrti jednog od tih.Zar je doslo vrijeme da je zivotinjski zivot dragocjen vise od stvarnosti covjeka i nasem nam drzave,da se toliko prica o njemu.Sto je najveca sega ovo se desava od 92 i siguran sam da je bruku ljudi i sama gledala borbe pasa i cekalo se 15 god za intervenciju?
Maca mawa.... BezdushnicimIRCerka wrote:Pasha kad je nadjen
Vidi ga sad
on pawa...
i nek mi neko kaze da je ovo zvijer....
Ja bas priupitah, moze li se sta napraviti ako kontaktiramo Oranginu!mIRCerka wrote:
Poslao prekjuce i slike i snimke sjedistu orangine!!!Arslan wrote:Ja bas priupitah, moze li se sta napraviti ako kontaktiramo Oranginu!mIRCerka wrote:
Mislim da im ne bi lahko oprostili zloupotrebu njihovog mark.materiala!
Ne znam ko je kod nas zaduzen za Oranginu ali mozda nebi bilo lose kontaktirati ove u Francuskoj ili Svicarskoj! Ako mi mozes proslijediti par slika, posto nemam doticnog snimka, rado cu ih upoznati sa ovim, mirci!
ma kakva zvijer, pasa je sad maza da je nema vece!mIRCerka wrote:Pasha kad je nadjen
Vidi ga sad
on pawa...
i nek mi neko kaze da je ovo zvijer....
E super nineac!!nineac wrote:Poslao prekjuce i slike i snimke sjedistu orangine!!!Arslan wrote:Ja bas priupitah, moze li se sta napraviti ako kontaktiramo Oranginu!mIRCerka wrote:
Mislim da im ne bi lahko oprostili zloupotrebu njihovog mark.materiala!
Ne znam ko je kod nas zaduzen za Oranginu ali mozda nebi bilo lose kontaktirati ove u Francuskoj ili Svicarskoj! Ako mi mozes proslijediti par slika, posto nemam doticnog snimka, rado cu ih upoznati sa ovim, mirci!
Jos odgovora nikakvog nema!