Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Saraj'vo Sampion
HOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO
@shtimach, ..... malo sam ti "skratio radost". (previse si bio rasirio stranicu)
Pape
@ "realna utopija", .... mozes podjebavati, .... i mi smo njima "pili krv" nakon pobjeda na Grbavici.
Ovo boldirano nije zajebancija, .... to je vec uvreda, .... bit ce brisano, .... a tebe molim za malo vise obazrivosti.
Last edited by pape on 15/04/2006 22:11, edited 1 time in total.
Braco Pitari, ne obazirite se na provokacije ovih sto ove godine nece dalje od Jablanickog jezera dok mi u Evropi budemo igrali. Ne moramo biti sampioni, i drugo mjesto vodi u Evropu.
Zato, ko jebe strumfove, mene ta prculadija ne moze iznervirati.
JEDNA OD GLUPLJIH TEMA DO SADA NA SA-X.
Ne razumijem cemu se pojedini raduju.
Raduju se zato sto necemo osvojiti titulu, umjesto da se zabrinu za svoj opstanak (uopste)
Stitch__ wrote:koga VAS ko koga ovdje stize? da ne navijas za uski?
Ma jok lave moj ako se ne varam mi uzesmo 3 titule u ovoj našoj lijepoj zemlji (prijeratnu neću ni pikati), a kupove i ne brojim...
A koliko ste ono vi uzeli titula???
shadow wrote:Braco Pitari, ne obazirite se na provokacije ovih sto ove godine nece dalje od Jablanickog jezera dok mi u Evropi budemo igrali. Ne moramo biti sampioni, i drugo mjesto vodi u Evropu.
Zato, ko jebe strumfove, mene ta prculadija ne moze iznervirati.
SARAJEVOOOO
Ono vi i europa...a kad to slijedeće godine jel??
Hm...baš me zanima koji je broj vaših igrača kojima sad ističe ugovor...mislim glupo mi je pisati kojima sad plaćate, budući da se ne sjećaju kad su platu dobili....
rajvosa4ever wrote:JEDNA OD GLUPLJIH TEMA DO SADA NA SA-X.
Ne razumijem cemu se pojedini raduju.
Raduju se zato sto necemo osvojiti titulu, umjesto da se zabrinu za svoj opstanak (uopste)
hm...i zanimljivo je kako je uvijek tema glupa kad su pitari na tapetu, i još nešto, nije bitno koja liga, koji stadion, koja država....mi imamo ono što vi nikada nećete, ljude koji vole...
Puno pozdrava i u pamet, ono je bio trening s 12 bajrama, sad idemo na minimum 24...sretno u Europi