autobuse sa Robijasima .
Ko su Pitari da ih se cjelo Sarajevo MORA stidjeti ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovaj upis vrijedi "reprizirati" vise puta !chezareee wrote:DJUL samo ime ti govori da si kreten jeba.... te robijasi tu gamad treba pobiti a ne kamenovati i papak govoris koga se grad stidi a kad nas kamenuju u Zenici onda si TIH papak jedan.
Ja sam učestvovao u tom "nemilom " događaju a ako bog da i idući put.Najlakše je doći u sarajevo i zajebavati E pa neide a nekazes nista sto su smetljari palili stolice na Kosevu ZA TO majmune ŠUTI ni jedne vise glup si ko mazga.
HORDE SU NAJLUĐE I TAKVE ĆE OSTATI.
Djula wrote:Opst , a gdje sam to rekla ?komi wrote:od kada je švrakino gradDjula wrote:Ja sam odavde ( Svrakino ) pa se zato
i stidim , hajmo rec , sarajlica - Pitara ( Guzvara ) !
Djula wrote:Ovaj upis vrijedi "reprizirati" vise puta !chezareee wrote:DJUL samo ime ti govori da si kreten jeba.... te robijasi tu gamad treba pobiti a ne kamenovati i papak govoris koga se grad stidi a kad nas kamenuju u Zenici onda si TIH papak jedan.
Ja sam učestvovao u tom "nemilom " događaju a ako bog da i idući put.Najlakše je doći u sarajevo i zajebavati E pa neide a nekazes nista sto su smetljari palili stolice na Kosevu ZA TO majmune ŠUTI ni jedne vise glup si ko mazga.
HORDE SU NAJLUĐE I TAKVE ĆE OSTATI.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()