Pitanje za SVE??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hadalj

#151 Re: Pitanje za SVE??

Post by hadalj »

punotoga wrote:i okaci macku o rep taj tvoj supljak o nekakvom pokazivanju karaktera i dokazivanju muskosti. ja sam svoj karakter dokazao kome sam trebao i kad sam trebao.
i ovde nismo da raspravljamo o mom karakteru ili o meni uopste, vec da covjeku pokusamo dati neki savjet. ako ti se moj ne svidja, zadrzi ga za sebe. nisam te ni pitao da li ti se svidja ili ne. ako bude trebalo otvoricu temu pa da te pitam svidjal ti ovo sto ja govorim.

TI bi se sad vukao za kosu :zoka: :zoka:
sweet_sin

#152 Re: Pitanje za SVE??

Post by sweet_sin »

ko to savjete po forumu trazi? valjda ima prijatelje
uglavnomja

#153 Re: Pitanje za SVE??

Post by uglavnomja »

@agbonlahor

Potrudi se da ni slucajno ne postanes kao ovaj @punotoga :|

Nisu sve zene iste, kao ni svi muskarci. To je suplja. Ima losih i jednih i drugih. Ima i dobrih, ali sa ovakvim stavom otjeraces te dobre ....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#154 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

punotoga wrote:burazeru, sto se tebi desilo, s nekim (mozda bitnim) razlikama desilo se i meni, a obojici, i mnogim drugima, desila se - zena. necu reci sve su zene kuje, ali da su sve iste, to hocu. ta te tvoja potrosila, dosadio si joj, njene zelje nisu se poklapale sa tvojima, ta tvoja se cak u medjuvremenu osamostalila dovoljno da joj vise ne trebas, i nogirala te. bez trunke savjesti. to imaj na umu, sta god da ti je rekla, kako god da ti je pokusala upakovat' taj neki izgovor, nijednog momenta nije imala griznju savjesti, cak sta vise, njoj je laknulo kada te nogirala. kao da se oslobodila nekakvog tereta. i vrlo vjerovatno je neki drugi u pitanju. jer uvijek postoji neko drugi. ali isto tako imaj na umu onu staru narodnu - ni ker nece dok kuja ne mahne repom. to sto ti raja prica da navodno nema nikoga nije nikakva garancija da nema. i opet kazem, cak sta vise, nemoj se iznenaditi ako to bude neki radni kolega, s faksa, ili drugi lik koji je bio u njenoj blizini. ovo ti kazem zato sto je jedna zena meni nakon isto tako toliko godina prodavala suplju i ja joj reknem ime i prezime, ispostavilo se, lika za kojeg ce se udati. trebalo je samo pred svijetom izgledati da su drugi razlozi... ne zaboravi, uvijek postoji neko drugi, i opet ponavljam, nece ni ker dok kuja ne mahne repom. ali nema koristi od nekakvog premlacivanja nekoga kad je steta nepovratno ucinjena. a svakako je tako bolje. onaj ko izda jednom, izdace i drugi put, jos lakse. s tim sto je zenama to daleko lakse uraditi. i da se razumijemo, nisam zenomrzac, sta vise, imam dovoljno zemskih prijatelja(ica) da to demantuju, ali kada je rijec o vezama, tu vise nema pravila osim jednog - sve su iste u vezi. nego budi sretan sto to nisi ozenio. ili bi se razvodio za godinu ili bi imao pakao od zivota sa nezadovoljnom zenom. a jos nedobog da tu udrobis i djecu, pa da te djecom ucjenjuje. sretan si koliko si tezak. samo pamet u glavu ubuduce. koliko god srce otvorio ne zaboravi - sve su iste. budi fin koliko god treba, ali kad treba nemoj se ustrucavati ni da pod obrises sa njom. to je na zalost jedini nacin na koji ce te zena postovati. nikakvi kompromisi, nikakvi razgovori, nikakav lijep nacin, sve je to gubljenje vremena i zivaca. ljudi smo, i kao i zivotinje poznajemo i priznajemo zakon jaceg. iste su ti zene kad je to u pitanju. postovace muskarca/muzijaka samo ako je jaci od nje. svjedok su mi svi oni brakovi u kojima su muzevi pizde izmedju cetiri zida i sve one siledzije sto namlate zenu kad servira hladan rucak. pobjegnu one materi ali se uvijek vracaju. i nikad ne daju rec nista protiv njih. a sad, kako ces se ti sa tim nositi, to je individualno, ali ako ikako mozes, budi karakter i ne zovi je. ima toliko drugih osim nje, samo trebas oci otvoriti.
svaka čast brate, sve na mjestu, lijep pozdrav iz koševske pokrajine
Kroksica

#155 Re: Pitanje za SVE??

Post by Kroksica »

insomnia78 wrote:Znas sta je Šaban uradio u takoj situaciji pokupio Namera i zapucali u veliki grad
A onda se digo hodat, nema ni on pojma dje i skim
Vjencavo se i razvodio s kafanama velegradskim

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
:pisnula: :pisnula: :pisnula:
Arii

#156 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

@punotoga

Muskarci biraju s kim ce da budu, mozda ti/vi koji imate takvo misljenje o zenama trrbate da se zapitate u vasu sposobnost ispravnog odabira. Ako su sve zene iste, to znaci da si ti uvijek birao iste- kuje.
Sta zracis to privlacis, ima I ovo smisla
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#157 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Arii wrote:@punotoga

Muskarci biraju s kim ce da budu, mozda ti/vi koji imate takvo misljenje o zenama trrbate da se zapitate u vasu sposobnost ispravnog odabira. Ako su sve zene iste, to znaci da si ti uvijek birao iste- kuje.
Zračim newinoshću
Zatamnjena stakla

#158 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zatamnjena stakla »

Nisam razumio pitanje.
KPNCTNJAH

#159 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

Edit: ispast ce belaj beze :mrgreen:
Arii

#160 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

KPNCTNJAH wrote:Edit: ispast ce belaj beze :mrgreen:
Izvini nisam znala da ces se pronaci
Arii

#161 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

Velkoski wrote:

Zračim newinoshću
Primi moje saucesce, sigurno ti nije lako
Arii

#162 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

Oh, to kod tebe ozbiljno stanje, sad ozb moje saucesce ;)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#163 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Ozb??
hadalj

#164 Re: Pitanje za SVE??

Post by hadalj »

Ne budi zao dok ispijas Juice... 8-)
sheilak

#165 Re: Pitanje za SVE??

Post by sheilak »

Zatamnjena stakla wrote:Nisam razumio pitanje.
ni ja. jel sta se to mota zenama po glavi? sta joj je bilo? jel to pitanje? a ne znam, 7 god. je duuuug period. i najbolje stvari dosade. ali ne znaci da te ne voli, samo sad na drugaciji nacin...
Velkoski wrote:

Zračim newinoshću
:D :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#166 Re: Pitanje za SVE??

Post by ladyblue18 »

Vas trojica cije postove svaki dan brisem i cistim sa ljs, a narocito onaj kojem je chmoljo rekao da ce ga izbrisati ako nastavi da trolla po forumu i koji provodi vise vremena banovan nego na forumu, bolje vam je da prestanete.
I nemam namjeru ovo kaciti na svaku temu koju vi vrijedno trollate pa vam je bolje da upamtite.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#167 Re: Pitanje za SVE??

Post by Velkoski »

Inače rasprava frca od kvalitete na sve strane, ako ćete obrisat' brata, brišite i mene. :)

Siguran sam da će ljs onda da zablista, pogotovo sa ovakvim uvodnim postovima.
Tirkiz

#168 Re: Pitanje za SVE??

Post by Tirkiz »

agbonlahor wrote:Pozdrav svima,
mozda je glupo sto se ovdje javljam, al prosto ne znam kako da razmisljam, i sta da mislim.

Ukratko da objasnim situaciju, imao sam vezu iz snova, svaki dan nesto novo, druzenja, izlasci, putovanja, itd.. Poslje nekog vremena malo je splasnulo kako smo odrasli zavrsili fakultete pa je malo teze dobiti pare od roditelja, pa se mora raditi.. I najednom nakon 7 godina, (nije bash najednom, vec se djevojka lomila mjesec 2 kako da mi kaze da ovo vise nije to to), usljedio je hladan tus sa rijecima, Ja tebe volim najvise na svijetu, ti si meni sve, moj zivot, SVE MOJE, al ti i ja necemo vise biti skupa IKADA (bilo je ono nikad ne reci nikad, i mozda nas put nanese na isto mjesto nakon 10 godina). Znaci kad se imalo malo se djelilo, i malo nam je PUNO bilo, sad kad imamo oboje posao, kad smo mislili da se uzmemo, da pocnemo zajednicki zivot i sve, KAPAK KRAJ FINITO THE END!!!
a vec
Trazim bilo kakav izgovor, savjet, sugestiju!!
j....ga dogodi se...to sto je trajalo 7 godina nije garancija da ce trajati i narednih 7.
e sad traziti bilo kakve izgovore, savjete, sugestije...ne vidim razlog cemu...
to kao da sebe opravdas u svemu tome. u sustini sta god da ti bilo ko napise tebi vjerovatno nece biti dovoljno.
znam da ti nije lahko, ali brate pun svijet zena, nije ni ta tvoja bila savrsena, jer da jeste nebi ovo pisao po forumu.
elem...moj ti je savjet : nadji kakvu ruznu curu,
agbonlahor

#169 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

Velkoski wrote:Inače rasprava frca od kvalitete na sve strane, ako ćete obrisat' brata, brišite i mene. :)

Drug ako ti se ne svidja, ako imas kakav problem, cekaj me kod fontane na ilidji, go do pasa, eto me cim pletenicu zavezem...

Ili pls mani se spamanja, znam da mi nijedan savjet nece pomoc, opravdat, naci smisao, al jednostavno sam morao podjelit sa nekim, a lakse vako aMoMimno neg sad da vazim nekome u na poslu, u kafani i sl.
klixoris

#170 Re: Pitanje za SVE??

Post by klixoris »

agbonlahor wrote:
Velkoski wrote:Inače rasprava frca od kvalitete na sve strane, ako ćete obrisat' brata, brišite i mene. :)

Drug ako ti se ne svidja, ako imas kakav problem, cekaj me kod fontane na ilidji, go do pasa, eto me cim pletenicu zavezem...
Nisi naglasio sa koje strane pasa da se skine i doceka te ? :D
Dozer

#171 Re: Pitanje za SVE??

Post by Dozer »

Jedini smisao u slucaju pokretaca teme jeste besmislenost. Ali, nisam upratio da li ti je navela razlog razlaza?
A kako god, i ako ti ista znaci, period od 7 godina veze/braka je i statisticki najkriticniji i tad dodje do najvise razlaza/razvoda.
E sad... stvarni razlog moze biti svasta. Od toga da je nasla drugog, ali ti to nije htjela reci, preko toga da je iz ko zna kojeg razloga skontala da joj ti nisi odgovarajuci partner za brak, pa do toga da je jednostavno doslo do prezasicenja.

U svakom slucaju, u to se vise ne treba vracati. Zderes se, tesko ti, vjerovatno i ne kontas u cemu je trik, ali...ako se to desilo sad i nakon 7 godina, i to bez nekog jasnog obrazlozenja, onda to vise nikad nece biti kako je bilo i uvijek ce postojati prikriveni strah i tenzija od toga hoce li se desiti opet. Zato - bilo je lijepo dok je trajalo, a sad svako na svoju stranu.
swanfilter

#172 Re: Pitanje za SVE??

Post by swanfilter »

Kolega moj, jednom kada skrenete sa puta, nema tu bericeta. Moje prvo pravilo kada je ljubavni zivot u pitanju, zavrsili - zavrsili za sva vremena.

Prije mozda mjesec dana mi poslala poruku za kahvu, pola godine nakon sto sam pokupio stvari. Kao, dobila je nekakav posao ima 3. mjesec, osjeca se mnogo bolje, voljela bi me vidjeti da se skontamo stosta ... Rekoh, izvini, volim ja tebe jos uvijek, al mi smo svoje odplesali ...

Kao sto Vlado kaze "ima ih, ne zna im se broj". Do tebe je ...
agbonlahor

#173 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

Dozer wrote:Jedini smisao u slucaju pokretaca teme jeste besmislenost. Ali, nisam upratio da li ti je navela razlog razlaza?
A kako god, i ako ti ista znaci, period od 7 godina veze/braka je i statisticki najkriticniji i tad dodje do najvise razlaza/razvoda.
E sad... stvarni razlog moze biti svasta. Od toga da je nasla drugog, ali ti to nije htjela reci, preko toga da je iz ko zna kojeg razloga skontala da joj ti nisi odgovarajuci partner za brak, pa do toga da je jednostavno doslo do prezasicenja.

U svakom slucaju, u to se vise ne treba vracati. Zderes se, tesko ti, vjerovatno i ne kontas u cemu je trik, ali...ako se to desilo sad i nakon 7 godina, i to bez nekog jasnog obrazlozenja, onda to vise nikad nece biti kako je bilo i uvijek ce postojati prikriveni strah i tenzija od toga hoce li se desiti opet. Zato - bilo je lijepo dok je trajalo, a sad svako na svoju stranu.
Kako rece ona i ti si utrefio, doslo je do prezasicenja, nije imala nikakvu smostalnost, svaki problem koji se desio, sam ja rijesio i sebi i njoj, sutio trpio, jeo govna, prelazio preko mnogih stvari da NAM ugodim, i jednostavno samo mi je rekla KAPAK, nema vise, ona osjeca daa moze bez mene. Uzput bio sam na nekom putu ono oko poplava, 2-3 daana, i rekla mi daa joj nisam nedostajao, da je skontala da moze bez mene, da joj je bilo "super" bez mene, jel nije morala da mi se pravda, jaavlja dje je, da je izlazila druzila se sa ljudima sa kojima nije odavno, jel ju je DOSADA natjerala da nadje neku zanimaciju (kolegice sa kojim se odavno nije vidjela cula), i eto TOLIKO OD NAS 2je..

Nekazem ja da sam ja savrsen, znao sam je i nanervirat i dosadjivat, raaditi neke stvari koje je nerviraju opet i opet i opet (kao skakiljat je), vazda sam je nasmijavao, svaki dan je bio smjeh sega sla dobraa vibracija, zeza, sega sala, ljubav, ma nema trudio sam se 110% i vrjeme kad nisama znao sta cu od sebe nju zvao, i tako to, ne da je provjeravam, JOOOOOOK, nego cisto dosadno mi i na nju se mogu osloniti, nikad nisam bio skrt, svaki dinar potrosio na nju i samo na nju, na sebe ne sjecam se kad sam neke pare daao, i evo danas kupio tene sebi, i pitam mahinalno prodavacicu ima li br 37-38 da kupim djevojci, i onda se zagrcnem jel skontam da je vise NEMA..
KPNCTNJAH

#174 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

Jesi krenuo mahinalno da uzmes sebi i nove papuce :mrgreen:

Sad ti je valjda sve jasno, gdje su oni sto rekose da se trebas boriti za nju i da cete se pomiriti :skoljka: :mrgreen:
Arii

#175 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

Eto sad mozes da udovoljavas sebi a ne nekom drugom, obnovis garderobu, otputujes negdje, radis sta hoces, uzivas u slobodi :)
Post Reply