Pitanje za SVE??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
agbonlahor

#1 Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

Pozdrav svima,
mozda je glupo sto se ovdje javljam, al prosto ne znam kako da razmisljam, i sta da mislim.

Ukratko da objasnim situaciju, imao sam vezu iz snova, svaki dan nesto novo, druzenja, izlasci, putovanja, itd.. Poslje nekog vremena malo je splasnulo kako smo odrasli zavrsili fakultete pa je malo teze dobiti pare od roditelja, pa se mora raditi.. I najednom nakon 7 godina, (nije bash najednom, vec se djevojka lomila mjesec 2 kako da mi kaze da ovo vise nije to to), usljedio je hladan tus sa rijecima, Ja tebe volim najvise na svijetu, ti si meni sve, moj zivot, SVE MOJE, al ti i ja necemo vise biti skupa IKADA (bilo je ono nikad ne reci nikad, i mozda nas put nanese na isto mjesto nakon 10 godina). Znaci kad se imalo malo se djelilo, i malo nam je PUNO bilo, sad kad imamo oboje posao, kad smo mislili da se uzmemo, da pocnemo zajednicki zivot i sve, KAPAK KRAJ FINITO THE END!!!

Trazim bilo kakav izgovor, savjet, sugestiju!!
emmir1

#2 Re: Pitanje za SVE??

Post by emmir1 »

Život ide dalje.
KPNCTNJAH

#3 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

Pricaj svima da si ti nju ostavio.
agbonlahor

#4 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

Ide zivot dalje, sve to stoji, al nisam ni toliko vise ono za neke vezice opet godinama da se mrcvarim itd. josh nakon 7 godina, nije ni to mjesec dana!!

neko nesto konkretno da kaze, zasto su zene takve, makar 1 dje da se javi pa da mi elaboriraa sta se to zenama u glavi desava, taj mentalni sklop :)
lavorpunvode

#5 Re: Pitanje za SVE??

Post by lavorpunvode »

Kazu "bolje prije nego kasnije". Vjerovatno je skontala da je naredni korak brak, a u medjuvremenu se ohladila od te ideje. Desava se. Stavise, vecina dugogodisnjih veza se tako okonca.
Drvosjeca iz Dejcica

#6 Re: Pitanje za SVE??

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kažeš 8 godina ti ne znači ništa
Kurvo, od sada te gledan kroz nišan
Gubi se droljo, ko te jebe... :oops:

dječak sa šibicama

#7 Re: Pitanje za SVE??

Post by dječak sa šibicama »

Gledaj to sa vedrije strane, bolje da te nogirala sada, nego za 7 godina.
sarajlija80

#8 Re: Pitanje za SVE??

Post by sarajlija80 »

agbonlahor wrote:Pozdrav svima,
mozda je glupo sto se ovdje javljam, al prosto ne znam kako da razmisljam, i sta da mislim.

Ukratko da objasnim situaciju, imao sam vezu iz snova, svaki dan nesto novo, druzenja, izlasci, putovanja, itd.. Poslje nekog vremena malo je splasnulo kako smo odrasli zavrsili fakultete pa je malo teze dobiti pare od roditelja, pa se mora raditi.. I najednom nakon 7 godina, (nije bash najednom, vec se djevojka lomila mjesec 2 kako da mi kaze da ovo vise nije to to), usljedio je hladan tus sa rijecima, Ja tebe volim najvise na svijetu, ti si meni sve, moj zivot, SVE MOJE, al ti i ja necemo vise biti skupa IKADA (bilo je ono nikad ne reci nikad, i mozda nas put nanese na isto mjesto nakon 10 godina). Znaci kad se imalo malo se djelilo, i malo nam je PUNO bilo, sad kad imamo oboje posao, kad smo mislili da se uzmemo, da pocnemo zajednicki zivot i sve, KAPAK KRAJ FINITO THE END!!!

uz duzno postovanje meni je bolest vucarati se godina sa nekim ,dje si care bio prije sto nisi mislio,ako vam je bilo super zasto se niste prije uzeli
ultima_palabra

#9 Re: Pitanje za SVE??

Post by ultima_palabra »

dječak sa šibicama wrote:Gledaj to sa vedrije strane, bolje da te nogirala sada, nego za 7 godina.
Tačno tako, bolje nego da se ista stvar desila u braku.

Živi, zajebaji se, radi ono što nisi radio zadnjih 7 godina... jedna se vrata zatvorila, a sto drugih otvorilo.
agbonlahor

#10 Re: Pitanje za SVE??

Post by agbonlahor »

sarajlija80 wrote:

uz duzno postovanje meni je bolest vucarati se godina sa nekim ,dje si care bio prije sto nisi mislio,ako vam je bilo super zasto se niste prije uzeli
cekali da zavrsimo fakultete, da se zaposlimo, i sve je to dslo sa vremenom, al niam ja bio taj koji je odgadjao da se uzmemo, vazda je ona samo dok ovo samo dok ono, a realno od cega bi zivjeli da smo se uzeli ranije.. od mame i maajke, nebi niko zavrsio fax, i kakav bi joj zivot mogao pruziti, a sa tim i sebi??
Arii

#11 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

dosadilo joj je biti s tobom
ili je našla neku bolju priliku :D (zaljubila se u nekoga drugog mislim)
kritichar

#12 Re: Pitanje za SVE??

Post by kritichar »

mora se ovo zaljubljivanje ukinuti, svaki dan nova tema i neko novi utučen
Arii

#13 Re: Pitanje za SVE??

Post by Arii »

kritichar wrote:mora se ovo zaljubljivanje ukinuti, svaki dan nova tema i neko novi utučen
slažem se u potpunosti, ili ukinuti veze/brak ili zaljubljivanje
insomnia78

#14 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

ultima_palabra wrote:
dječak sa šibicama wrote:Gledaj to sa vedrije strane, bolje da te nogirala sada, nego za 7 godina.
Tačno tako, bolje nego da se ista stvar desila u braku.

Živi, zajebaji se, radi ono što nisi radio zadnjih 7 godina... jedna se vrata zatvorila, a sto drugih otvorilo.
+1
Jedna se otegla, druga se protegla, ustvari kamaru se drugih proteglo
Boli al jbg uceraj mu
Polako skontaces

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Zovem se Zelena

#15 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zovem se Zelena »

Meni se slično desilo nakon 5 god. Sve super dok smo bili studentarija. Počeli raditi, raspade se sve. Jbg...

Jesam preživjela? Jesam. Smijem li se? Smijem! Idem li dalje? Lagano idem... Sve će doći na svoje.
ultima_palabra

#16 Re: Pitanje za SVE??

Post by ultima_palabra »

Jbg, početak rada i zarađivanja je najveća promjena u životu, jedino dobivanje djeteta je ispred toga.

Tu se ljudi znaju poprilično promijeniti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#17 Re: Pitanje za SVE??

Post by Truba »

da nije nedavno diplomirala :D imali smo cijelu raspravu o tome kakve su cure nakon diplomiranja :D
Zovem se Zelena

#18 Re: Pitanje za SVE??

Post by Zovem se Zelena »

Na kraju ispadne da ljubav, zaista, jeste zabava za sirotinju :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#19 Re: Pitanje za SVE??

Post by Truba »

ma dobro... možda stvarno nisu jedno za drugo... sasvim legitimno razmišljanje jedne od strana...
došlo vrijeme da se nešto novo proba jbg treba uvijek biti spreman na sve

samo u ovom slučaju treba prestati plakati nad izgubljenom budućnošću
i lagano krenuti u novi život ( jer to i jeste faktički)
lajk

#20 Re: Pitanje za SVE??

Post by lajk »

Ma odavno se ona lomi ,mozda i vise od godinu :D
mp3problem

#21 Re: Pitanje za SVE??

Post by mp3problem »

Ja ću ti reći razlog - umorila se. Umorila se od konstantne borbe, čupanja, stvari koje nisu išle, a koje se nisu mijenjale i nakon 1000 razgovora, trpila, nosila i previše na svojim leđima, uvijek čekajući - nešto. A to nešto nikada dočekati...

Da završite fakultete, pa kad ste to uradili, da završite master, pa ajde da finansijski postanete stabilniji, pa onda ajde da se malo putuje... Sve planovi, sve iziskuje novac, summa summarum na kraju mjeseca vam ni marka ne ostane, niti gdje odete, niti šta vidite, pare se nekako izvukoše... Od 7 godina, 5 godina ste garant stajali manje više na istom mjestu.

Jednostavno u jednom trenutku više niste željeli iste stvari u životu. Ona je bila spremna na neki naredni korak, a ti nisi ništa pitao. Možda joj se u životu pojavio neko ko joj se dopao i ko je malo "ubrzao" taj prekid, mada on vjerovatno nije uzrok prekida.

Sve te duge veze imaju manje više slične epiloge...

Preživjet ćeš, i ja sam. A što je najbitnije i ojačat ćeš psihički.

Puno pozdrava i ne daj se!
bombašica

#22 Re: Pitanje za SVE??

Post by bombašica »

mp3problem wrote:Ja ću ti reći razlog - umorila se. Umorila se od konstantne borbe, čupanja, stvari koje nisu išle, a koje se nisu mijenjale i nakon 1000 razgovora, trpila, nosila i previše na svojim leđima, uvijek čekajući - nešto. A to nešto nikada dočekati...

Da završite fakultete, pa kad ste to uradili, da završite master, pa ajde da finansijski postanete stabilniji, pa onda ajde da se malo putuje... Sve planovi, sve iziskuje novac, summa summarum na kraju mjeseca vam ni marka ne ostane, niti gdje odete, niti šta vidite, pare se nekako izvukoše... Od 7 godina, 5 godina ste garant stajali manje više na istom mjestu.

Jednostavno u jednom trenutku više niste željeli iste stvari u životu. Ona je bila spremna na neki naredni korak, a ti nisi ništa pitao. Možda joj se u životu pojavio neko ko joj se dopao i ko je malo "ubrzao" taj prekid, mada on vjerovatno nije uzrok prekida.

Je li ovo neka njena haverka/haver? :-D
insomnia78

#23 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

Vidis da neko zna kako to "hoda"
Neko sa slicnim iskustvom
Al smjesno, odmah ovaj nas junak kriv

KPNCTNJAH

#24 Re: Pitanje za SVE??

Post by KPNCTNJAH »

mp3problem wrote:Ja ću ti reći razlog - umorila se. Umorila se od konstantne borbe, čupanja, stvari koje nisu išle, a koje se nisu mijenjale i nakon 1000 razgovora, trpila, nosila i previše na svojim leđima, uvijek čekajući - nešto. A to nešto nikada dočekati...

To, to... ili je nasla drugog, a on nije nista kriv :mrgreen:
Last edited by KPNCTNJAH on 19/07/2014 00:00, edited 1 time in total.
insomnia78

#25 Re: Pitanje za SVE??

Post by insomnia78 »

S parama

Post Reply