Ja vala i ja se pitam......Poslije j.....nema kajanja,treba prvo reci HOP pa skocitivelaxsa wrote:I ne kontam kako se nekome sa 34 godine moze desiti "slucajna" greska kao ova.........![]()
![]()
Pitanje za starije iskusnije muskarce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#76 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
-
Kjajević Majko
#77 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Nikako, il voli meso il je zec. 
- froop
#78 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Naj odgovor svih vremena.Bobi wrote:Opali se mokrom krpom po tintari![]()
![]()
.
-
eminica
#80 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
za najtuzniju
slusaj,imas 34g,vjerovatno si lijepa i zgodna,volis ga,nesto si pogresila,,izvinula si se 100puta...voli li on tebe?suti i pametuje,zar ne...Boze,on je povredjen,ma daj...nego,poslusaj me..rekla si svoje,cak i da ga volis...po cijeni svega lijepog sa njim,okreni stranicu...sredi se ,budi jos ljepsa ivpozeljna,izadji sa prijateljicama...ignoriraj ga ,ne pocinji vise o onome sto se desilo...ako i to ne upali...reci mu caoooo za sva vremena,jer on te nezasluzuje...samo pomisli da je on to napravio,bio bi manji od makovog zrna,ne dozvoli da ti skoci pritisan i da obolis,gore glavu...vjeruj mi..on ce na kraju tebe moliti!sretno
slusaj,imas 34g,vjerovatno si lijepa i zgodna,volis ga,nesto si pogresila,,izvinula si se 100puta...voli li on tebe?suti i pametuje,zar ne...Boze,on je povredjen,ma daj...nego,poslusaj me..rekla si svoje,cak i da ga volis...po cijeni svega lijepog sa njim,okreni stranicu...sredi se ,budi jos ljepsa ivpozeljna,izadji sa prijateljicama...ignoriraj ga ,ne pocinji vise o onome sto se desilo...ako i to ne upali...reci mu caoooo za sva vremena,jer on te nezasluzuje...samo pomisli da je on to napravio,bio bi manji od makovog zrna,ne dozvoli da ti skoci pritisan i da obolis,gore glavu...vjeruj mi..on ce na kraju tebe moliti!sretno
-
convict
#81 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
eminice, 34 godine su to, satic radi tika-taka, nema se vremena za cekanje...
-
d2
#82 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
namazes ga tigrovom mascu ?babyline wrote:kako da od njega napravim tigra?kolega wrote:može se pokušati od muška napraviti konja, magarca ili u nekim slučajevima majmuna, ali se nijedan ne da praviti budalom (osim ako to nije stvarno)velaxsa wrote:P.S.Najgore je kad neko pokusa drugu stranu napraviti budalom i kad bude otkriven pocne da laze i da se pravda. Eto desilo se, trenutak slabosti, necu vise nikad, bla ,bla. Ako si vec bila spremna da se kockas i da ztrvujes svoju ljubav nadajuci se da se nece otkriti, treba da budes spremna i da prihvatis poraz i okrenes novi list u zivotu.
-
d2
#83 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
jel onaj lola od juce
ono je tigrić 
-
d2
-
toba
#85 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
NAJTUZNIJA-SA wrote:potreban mi je savjet,mozete li objasniti kako muskarci razmisljaju ,sta uciniti da mi oprosti neki vid izdaje povjerenja,kako da se postavim sta da ucinim,od moljakanja i objasnjavanja ocigledno nema nista,sta da radim?Molim vas nije vazan razlog ,da ne objasnjavam,jednostavno se osjeca izdanim,a meni je do njega jako stalo i bilo mi je i sad je al on to ne zeli da vidi samo vjerovatno vidi ono sto ga boli ,samo ono negativno,koji je moj max sta mogu uraditi da ga natjeram da razmisli da uvidi koliko sam ga voljela i koliko mi je stalo?hvala
Muskarci razmisljaju jako objektivno,,, znaci zasto se tip osjeca izdanim ?
Sta se ustvari desilo ?
- iz dna duše
#86 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Eh sada si ga vala...toba wrote:NAJTUZNIJA-SA wrote:potreban mi je savjet,mozete li objasniti kako muskarci razmisljaju ,sta uciniti da mi oprosti neki vid izdaje povjerenja,kako da se postavim sta da ucinim,od moljakanja i objasnjavanja ocigledno nema nista,sta da radim?Molim vas nije vazan razlog ,da ne objasnjavam,jednostavno se osjeca izdanim,a meni je do njega jako stalo i bilo mi je i sad je al on to ne zeli da vidi samo vjerovatno vidi ono sto ga boli ,samo ono negativno,koji je moj max sta mogu uraditi da ga natjeram da razmisli da uvidi koliko sam ga voljela i koliko mi je stalo?hvala
Muskarci razmisljaju jako objektivno,,, znaci zasto se tip osjeca izdanim ?Sta se ustvari desilo ?
Muškarci generalno svi da razmišljaju objektivno, ma daj...
A ti "natužnija", jesi li ga prevarila stvarno ili šta...
Ako ga voliš, što ga prevari (ako jesi)...
Ako je nešto drugo, nije prevara, a on tako reaguje, onda je teške naravi...onda ga ili voli sa tim njegovim "PMS-ovima", dakle čekaj dok ga prodje ili završi sa njim, ako to ne možeš podnijeti!
A mislim da su naši muškarci (sada ja generalizujem,priznajem
-
Wanted1
#87 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Voljenje je kao izmjenična struja , ako je jednosmjerna, onda je komplikovanaNAJTUZNIJA-SA wrote:potreban mi je savjet,mozete li objasniti kako muskarci razmisljaju ,sta uciniti da mi oprosti neki vid izdaje povjerenja,kako da se postavim sta da ucinim,od moljakanja i objasnjavanja ocigledno nema nista,sta da radim?Molim vas nije vazan razlog ,da ne objasnjavam,jednostavno se osjeca izdanim,a meni je do njega jako stalo i bilo mi je i sad je al on to ne zeli da vidi samo vjerovatno vidi ono sto ga boli ,samo ono negativno,koji je moj max sta mogu uraditi da ga natjeram da razmisli da uvidi koliko sam ga voljela i koliko mi je stalo?hvala
Ljubav se ne kupuje, ljubav se ne prodaje , ljubav se za ljubav daje ,............. dakle , ako je ta ljubav neuzvraćena, onda tu nema pomoći , ne može ni jedan recept tu pomoći.
Ljubavi ima ili nema, nikakav savjet ti ne može pomoći .