Pitanje za starije iskusnije muskarce
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
NAJTUZNIJA-SA
#1 Pitanje za starije iskusnije muskarce
potreban mi je savjet,mozete li objasniti kako muskarci razmisljaju ,sta uciniti da mi oprosti neki vid izdaje povjerenja,kako da se postavim sta da ucinim,od moljakanja i objasnjavanja ocigledno nema nista,sta da radim?Molim vas nije vazan razlog ,da ne objasnjavam,jednostavno se osjeca izdanim,a meni je do njega jako stalo i bilo mi je i sad je al on to ne zeli da vidi samo vjerovatno vidi ono sto ga boli ,samo ono negativno,koji je moj max sta mogu uraditi da ga natjeram da razmisli da uvidi koliko sam ga voljela i koliko mi je stalo?hvala
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Da li je u pitanju laz ili prevara, ili nesto trece, da prvo utvrdimo dijagnozu?
-
NAJTUZNIJA-SA
#3 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
on milsi da je prevara sirih razmjera,iako ima i dokaza ali da li mozes hsvatiti da je to bilo moje nezrelo ponasanje i igrarije i nista konkretno al postoje dokazi koji upucuju na suprotno nazalost.Jako tesko ga je sad ubijediti da je to laz i nista ozbiljno..ne prihvata nista u moju korist .....
chuchumbamayumbe wrote:Da li je u pitanju laz ili prevara, ili nesto trece, da prvo utvrdimo dijagnozu?
- madner
#4 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Moram ti odat jednu tajnu, nismo svi isti.
100 ljudi 100 cudi.
100 ljudi 100 cudi.
- otherside
#5 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
kupi mu novo auto 
-
bice_bice
#6 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
haman si sama zeznula da bi ga ljubomornim napravila.. iako moje nije da bivam na ovim temama, ja konto tema je o kompnjutorima ili tako njesht... 
-
d2
#7 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
pa pitanje je da li imate ikakav kontakt, ako ga imate onda super, prije ili kasnije ce ponovo biti neka situacija u kojoj ce povjerenje doci na test i gledaj da je ne prokockas, ponovi to nekoliko puta i povjerenje ce dobrim dijelom biti vraceno, ako nemate kontakt e onda je veliko pitanje kako da on sazna da si ti osoba od povjerenja, eventualno ako imate neke zajednicke prijatelje pa se pokazes u dobrom svjetlu a u vezi te teme ili tako nesto...
meni su dovoljni pomaci koje mogu da primjetim da pocnem optimisticno da razmisljam u vezi necega, ne samo u vezi povjerenja, ako vidim da postoje odredjeni signali da se stvari mijenjaju na bolje, ma kako ti signali bili mali pocinjem da se nadam da ce se nesto promijeniti, primjenjeno na povjerenje -povjerenje bi pocelo da se vraca...
da li me ovaj odgovor svrstava u starije i iskusnije ?
meni su dovoljni pomaci koje mogu da primjetim da pocnem optimisticno da razmisljam u vezi necega, ne samo u vezi povjerenja, ako vidim da postoje odredjeni signali da se stvari mijenjaju na bolje, ma kako ti signali bili mali pocinjem da se nadam da ce se nesto promijeniti, primjenjeno na povjerenje -povjerenje bi pocelo da se vraca...
- madner
#8 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Ocito, mi mladji ne oprastamod2 wrote:pa pitanje je da li imate ikakav kontakt, ako ga imate onda super, prije ili kasnije ce ponovo biti neka situacija u kojoj ce povjerenje doci na test i gledaj da je ne prokockas, ponovi to nekoliko puta i povjerenje ce dobrim dijelom biti vraceno, ako nemate kontakt e onda je veliko pitanje kako da on sazna da si ti osoba od povjerenja, eventualno ako imate neke zajednicke prijatelje pa se pokazes u dobrom svjetlu a u vezi te teme ili tako nesto...
- otherside
#9 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
ne, svrstava te samo u starijed2 wrote: da li me ovaj odgovor svrstava u starije i iskusnije ?
-
d2
#10 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
bljak, gdje mi je ona maska i dorucak od vlakanaotherside wrote:ne, svrstava te samo u starijed2 wrote: da li me ovaj odgovor svrstava u starije i iskusnije ?
- Meshtar
#11 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
NAJTUZNIJA-SA wrote:on milsi da je prevara sirih razmjera,iako ima i dokaza ali da li mozes hsvatiti da je to bilo moje nezrelo ponasanje i igrarije i nista konkretno al postoje dokazi koji upucuju na suprotno nazalost.Jako tesko ga je sad ubijediti da je to laz i nista ozbiljno..ne prihvata nista u moju korist .....
chuchumbamayumbe wrote:Da li je u pitanju laz ili prevara, ili nesto trece, da prvo utvrdimo dijagnozu?
Na tvoju veliku žalost sud priznaje samo dokaze....
biće to ok za par mjeseci, samo nastavi skupljati dokaze.
-
NAJTUZNIJA-SA
#12 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
nemamo kontakt nazalost nema pojma nit ja imam pojma......
ne znam sta da radim:(( ne mogu doprijeti do njega jako tesko ,nechu moljati okolo njegove prijatelje ili mozd ahochu?:(
ne znam sta da radim:(( ne mogu doprijeti do njega jako tesko ,nechu moljati okolo njegove prijatelje ili mozd ahochu?:(
d2 wrote:pa pitanje je da li imate ikakav kontakt, ako ga imate onda super, prije ili kasnije ce ponovo biti neka situacija u kojoj ce povjerenje doci na test i gledaj da je ne prokockas, ponovi to nekoliko puta i povjerenje ce dobrim dijelom biti vraceno, ako nemate kontakt e onda je veliko pitanje kako da on sazna da si ti osoba od povjerenja, eventualno ako imate neke zajednicke prijatelje pa se pokazes u dobrom svjetlu a u vezi te teme ili tako nesto...
-
d2
#13 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
nista onda, to je to, ako ti se ukaze druga prilika gledaj da je ne prokockasNAJTUZNIJA-SA wrote:nemamo kontakt nazalost nema pojma nit ja imam pojma......
-
Zidane
#14 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
NAJTUZNIJA-SA
Koliko imas godina?
Koliko imas godina?
-
d2
#15 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
i telefon ako moze

-
bice_bice
#16 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
cura dosla ovdje postavit pitanje da ostane aMonimna a vi bi broj..
-
d2
#17 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
pa moze ostati anonimna i sa brojem ako je na ultribice_bice wrote:cura dosla ovdje postavit pitanje da ostane aMonimna a vi bi broj..
osim toga nije ovo za mene, ovo je za picija kada dodje s mora
-
nadrealista
#18 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Odrastanje između ostalog podrazumijeva življenje sa posljedicama svojih postupaka kakve god bile....znači prije postupaka obavezno uključiti mozakNAJTUZNIJA-SA wrote:potreban mi je savjet,mozete li objasniti kako muskarci razmisljaju ,sta uciniti da mi oprosti neki vid izdaje povjerenja,kako da se postavim sta da ucinim,od moljakanja i objasnjavanja ocigledno nema nista,sta da radim?Molim vas nije vazan razlog ,da ne objasnjavam,jednostavno se osjeca izdanim,a meni je do njega jako stalo i bilo mi je i sad je al on to ne zeli da vidi samo vjerovatno vidi ono sto ga boli ,samo ono negativno,koji je moj max sta mogu uraditi da ga natjeram da razmisli da uvidi koliko sam ga voljela i koliko mi je stalo?hvala
-
NAJTUZNIJA-SA
#19 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
34
Zidane wrote:NAJTUZNIJA-SA
Koliko imas godina?
-
*mima*
#20 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
NAJTUZNIJA-SA wrote:34
Koliko imas godina?
-
mamica papucarka
#21 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
ihNAJTUZNIJA-SA wrote:34
Koliko imas godina?
- arbosan
#22 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Slazem se sa tim.nadrealista wrote:Odrastanje između ostalog podrazumijeva življenje sa posljedicama svojih postupaka kakve god bile....znači prije postupaka obavezno uključiti mozakNAJTUZNIJA-SA wrote:potreban mi je savjet,mozete li objasniti kako muskarci razmisljaju ,sta uciniti da mi oprosti neki vid izdaje povjerenja,kako da se postavim sta da ucinim,od moljakanja i objasnjavanja ocigledno nema nista,sta da radim?Molim vas nije vazan razlog ,da ne objasnjavam,jednostavno se osjeca izdanim,a meni je do njega jako stalo i bilo mi je i sad je al on to ne zeli da vidi samo vjerovatno vidi ono sto ga boli ,samo ono negativno,koji je moj max sta mogu uraditi da ga natjeram da razmisli da uvidi koliko sam ga voljela i koliko mi je stalo?hvala
Moj savjet je da mu kazem OPROSTI, a to uradi na nacin da ga pogledas u Oci i da mu to kazes sa iskrenim pokajanjem. Ako pocnjes da pravdas neke postupke, bice gotovo. Nego, pogledaj ga u OCI i reci mu iskreno oprosti, i da si ucinila veliku glupost koju nisi smjela uraditi, ali da si svjesna tvoj greske i da nece se ponoviti.
Jako je bitno da pokazes pokajanje sa dozom skromnosti ali ne i poniznost kao osoba, zena ili djevojka. Posto ako to vidi da se ponizavas, onda si vise zakomplikovala tu situaciju.
I za kraj, nemoj ulaziti u raspravu i tumacenje to sto je bilo, a to ce on pokusati, zato kada bude to radio, ti spremi mali pokloncic, i daj mu to.
Sve to sto sam rekao je pokusaj, sto ne znaci da ce uspjeti ili ne. Vrijedi pokusati.
Sretno i ne cini istu gresku dva put.
- EllaD
#23 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
nisam muskarac, ali mi se cini da sam malo
iskusnija od tebe
iskreno se izvini, i nemoj se ponizavati
ne moljakaj nikoga, najmanje njegove prijatelje inace ces im postati vic
pogrijesila si, priznaj i kreni dalje
ako shvati da ti je iskreno zao, ali da mu se ipak neces prostrijeti pod noge mozda zadrzi bar postovanje za tebe
u svakom slucaju, prestani cviliti, uspravi se i kreni dalje s njim ili bez njega jer ako se nastavis spustati sve nize na kraju ces se sama sebe stiditi a to je jedini osjecaj koji ne zelis nikada dozivjeti
ako shvati da ti je iskreno zao, ali da mu se ipak neces prostrijeti pod noge mozda zadrzi bar postovanje za tebe
u svakom slucaju, prestani cviliti, uspravi se i kreni dalje s njim ili bez njega jer ako se nastavis spustati sve nize na kraju ces se sama sebe stiditi a to je jedini osjecaj koji ne zelis nikada dozivjeti
-
NAJTUZNIJA-SA
#24 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
da nisam bash pametna sta da radim
napisala sam jako mnogo mailova svaka druga rijech molim te shvati pogledaj vidi...
i nista nikakva reakcija
ne znam da li d apisem ili ne da napravim pauzu sutim pojma nemam
ne zelim se previshe ponizavati samo vjerujem u nas i zao mi je i onda imam potrebu da ucinim nesto da ubjedzujem molim i sl da jednostavno nesto ucinim
napisala sam jako mnogo mailova svaka druga rijech molim te shvati pogledaj vidi...
i nista nikakva reakcija
ne znam da li d apisem ili ne da napravim pauzu sutim pojma nemam
ne zelim se previshe ponizavati samo vjerujem u nas i zao mi je i onda imam potrebu da ucinim nesto da ubjedzujem molim i sl da jednostavno nesto ucinim
EllaD wrote:nisam muskarac, ali mi se cini da sam maloiskusnija od tebe
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#25 Re: Pitanje za starije iskusnije muskarce
Jedino onaj ko prizna svoju gresku i ko se iskreno pokaje zbog svojih losih djela zasluzuje oprost. Svi smo mi ljudi i jako cesto grijesimo u svojim postupcima.
Jedina razlika je da li ljudi uce iz svojih djela ili samo zanemare svoje greske i nehajno nastave po starom.
Meni bi se u takvoj situaciji najlakse prislo s nekim pismom (rukom pisanim) u kojem je napisano sta je to neko pokusao izvesti, zasto... gdje je to odvelo i kakva su razmisljanja nakon svega. Recenice koje bi me odbile su neke tipa, to sam ti ja... prihvati me takvu. Ili, eto... omaklo se, izvini i hajdemo mi sad dalje kao da nista nije bilo. Bitno je prepricati sve sto je bilo i to obojiti osjecajima i razmisljanjima od prije i nakon.
Kad covjek nastupi iskreno i s kajanjem u ocima onda je tesko ne oprostiti.
Opet, stoji da mi svi nismo isti i ipak zavisi sta je po srijedi... drzim fige !
Jedina razlika je da li ljudi uce iz svojih djela ili samo zanemare svoje greske i nehajno nastave po starom.
Meni bi se u takvoj situaciji najlakse prislo s nekim pismom (rukom pisanim) u kojem je napisano sta je to neko pokusao izvesti, zasto... gdje je to odvelo i kakva su razmisljanja nakon svega. Recenice koje bi me odbile su neke tipa, to sam ti ja... prihvati me takvu. Ili, eto... omaklo se, izvini i hajdemo mi sad dalje kao da nista nije bilo. Bitno je prepricati sve sto je bilo i to obojiti osjecajima i razmisljanjima od prije i nakon.
Kad covjek nastupi iskreno i s kajanjem u ocima onda je tesko ne oprostiti.
Opet, stoji da mi svi nismo isti i ipak zavisi sta je po srijedi... drzim fige !