Osvanut ce on kao vijest svake dvije godine pred izbore, i to je to..arzuhal wrote:Ovaj sportsko-rekreativni centar s bazenom na Dobrinji što je danas osvanuo kao vijest na portalu će se g/radit odmah iza ove b lamele, dolje niz potočić, prema transverzali?
Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
-
neki
#26 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
-
Innovation
#27 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
arzuhal wrote:Ovaj sportsko-rekreativni centar s bazenom na Dobrinji što je danas osvanuo kao vijest na portalu će se g/radit odmah iza ove b lamele, dolje niz potočić, prema transverzali?

- arzuhal
#28 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Aaa, preko puta Vile H. i lamela, hvalaInnovation wrote:arzuhal wrote:Ovaj sportsko-rekreativni centar s bazenom na Dobrinji što je danas osvanuo kao vijest na portalu će se g/radit odmah iza ove b lamele, dolje niz potočić, prema transverzali?
- Thorgerson
#29 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Kakav je ovo objekat pored bazena. Pa direktno je na juznoj strani gdje je sunce. Nadam se da to nece tako uraditi, napraviti objekat da zaklanja bazen.Innovation wrote:arzuhal wrote:Ovaj sportsko-rekreativni centar s bazenom na Dobrinji što je danas osvanuo kao vijest na portalu će se g/radit odmah iza ove b lamele, dolje niz potočić, prema transverzali?
-
derikoza
#30 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Ima li kakvih novosti? Zna li se kad ce biti gotov pokazni stan, useljenje? Ima li nekih stvari na koje treba obratiti paznju kada je Dzekos u pitanju? Meni se cini da pravo brzo rade.
-
derikoza
#31 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Jel se zna kad krece tehnicki prijem lamele B3? Koliko sam ja mogao vidjeti skoro je pa gotova.
-
_ado_
#32 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Ja kad sam kupovao stan, rekli su da ce prva lamela ( mislim da je to ova B3) biti gotova u 10./11. mjesecu i da ce nakon toga trebati bar mjesec dana za tehnicki prijem.
Bio sam prije mjesec dana na gradilisttu i ona prva lamela je izgledala skoro pa zavrsena, a onaj momak sa kojim se obilazi gradiliste mi je rekao da se kupci odlucuju o nekim modifikacijama na stanovima (parketi, plocice). Znaci da je tad gradnjka bila u zavrsnoj fazi
Bio sam prije mjesec dana na gradilisttu i ona prva lamela je izgledala skoro pa zavrsena, a onaj momak sa kojim se obilazi gradiliste mi je rekao da se kupci odlucuju o nekim modifikacijama na stanovima (parketi, plocice). Znaci da je tad gradnjka bila u zavrsnoj fazi
-
derikoza
#33 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Ima li sta novoga oko tehnickog? 
-
_ado_
#34 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Da ne otvaram novu temu...
Da li neko od forumasa zna da li je na 6. Sjednici Vlade KS (14.02.2019) data saglasnost na nacrt ugovora o kupovini stanova za mlade u Lameli B2 i B3 u zgradi za mlade na Dobrinji?
Pokusavam da uknjizim stan placen pocetkom 2016, medjutim ne moze jer vlada jos nije dala tu saglasnost.
Da li neko od forumasa zna da li je na 6. Sjednici Vlade KS (14.02.2019) data saglasnost na nacrt ugovora o kupovini stanova za mlade u Lameli B2 i B3 u zgradi za mlade na Dobrinji?
Pokusavam da uknjizim stan placen pocetkom 2016, medjutim ne moze jer vlada jos nije dala tu saglasnost.
- Thorgerson
#35 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Pa nazovi kantonalni stambeni fond, valjda bi oni to trebali znati?_ado_ wrote:Da ne otvaram novu temu...
-
_ado_
#36 Re: Pitanje za raju u stanovima za mlade, Dobrinja
Nije do kantonalnog fonda. Vlada treba da odobri nacrt kupoprodajnog ugovora. Poslao sam mail pr-u Vlade kantona i odgovorila mi je da je vlada odobrila nacrt, ali da skupstina treba to da potvrdi u srijedu, 27.02.
Problem je sto imam ponudu za refinansiranje kredita i potreban mi je ZK izvadak sto prije a ovo ce izgleda da potraje.
Problem je sto imam ponudu za refinansiranje kredita i potreban mi je ZK izvadak sto prije a ovo ce izgleda da potraje.